Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Če vas zanima izkušnja trgovske verige Lidl

Če vas zanima izkušnja trgovske verige Lidl

Pruuuc…

Vsaka čast.Napisali ste za 10.

l.p.

Jaz sem pa šla na razgovor v eno trgovnsko podjetje in sem želela delat kot prodajalka, ker me pač zanimajo vsi nivoji poslovanja nekega trgovskega podjetja tud v praksi, so mi pa rekli, da sem previsoko izobražena. Imam 7. stopnjo in sem delala še 8., samo zato, ker je lažje financirat še 2 leti faksa kot pa še en dodiplomski faks… Imam dolgoročno namene v poslovnih vodah, česar nisem povedala in bi mi prav prišlo. Hkrati se mi zdi, da znam prodajat in za razliko od nekaterih, ki tega ne želijo delat, jaz bi. Tudi zato, ker smo žal doma vsi brez službe, res vsi… Starša že nekaj let.

Sem tak tip človeka, da se mi zdi, da na razgovoru ne pokažem nobene treme in govorim ponavadi jaz, ne oni… Ne moreš jih prosit za službo na kolenih, ampak kako se delat neumnega, pa tudi ne vem. Dejansko mi ni jasno kaj iščejo.

Pzdravljene,

vem da tema ni najbolj primerna, vendar žal nisem našla primernejše.
Lani jeseni sem v Lidlu kupila električno pečico za 2 osebi Sliver cres oven & grill SGB 1380 B2. Pečica se je pokvarila, najdem vsa navodila , tudi bančni izpisek iz katerega je razviden nakup v vrednosti pečice na dan začetka akcije, razen seveda računa. Zanima me, če je omenjeno pečico kupil še kdo in bi z menoj bil pripravjen deliti fotokopijo računa, da bi lahko uveljavila garancijo (3 leta).
Za vsak odgovor se že vnaprej zahvaljujem 🙂

Osebno še nikoli nisem stopil v Lidl. Edinega ki ga poznam je tisti v BTC-ju. Pa tudi ne nameravam, saj so se mi že takoj zagabli ko sem videl ogromni napis na trgovini pred nekaj časa, ki je oglaševal njihovo stran na facebooku. Kje je kdo kdaj še kaj takega videl? To sploh ne spada na nivo trgovine. S tem so delali reklamo še facebooku in meni se tudi facebook gabi. Tako, da tudi če bi pred lidlom posedalo na desetine pijančkov se mi ne bi tako zagabli kot s to potezo.

Tako, če povzamemo zgoraj napisano…

Preveč nas je študiranih ljudi in sami smo si zakuhali to, da opravljamo delo, ki je do 2. stopnji nižje naši izobrazbi. Danes se ne izplača študirati!

Pač prvo bi šla delat kot prodajalka in ti ne bi padla krona z glave!
Potem če bi pa lahko naprej po stopničkah šla glede na stopnjo izobrazbe!

pred letom sem delala v lidlu kot prodajalka,nato sem se počasi vzpenjala vse do poslovodje,bilo je super…..odnosi super,plače odlične,ker v bistvo kolko delaš toliko dobiš.je pa red drage moje šolane….vzvišeni so le do tistih,ki so sami vzvišeni in že na začetku preveč letijo……vsake stvar ima začetek,tudi pri zaposlitvah,lp.

lidl je zakon dragi moji,imam sedem let izkušenj in še enkrat bi se tako odločla.

New Report

Close