Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva če poči kondom-odgovor za JANA

če poči kondom-odgovor za JANA

odgovor za JANA!

PO končanem odnosu, ko je bil partner na meni, sem mu hotela previdno sneti kondom, da ne bi polila vsebine po postelji. V svojem življenju sem že pogosto uporabljala kondom, toda ne s tem partnerjem (sedaj moj mož). Vem tudi, da mi ni nikoli!!!!!!!!!!!!! počil, ne dol ušel – NIČ! Pa sem jih res veliko uporabljala, vso svojo mladost.

No, ko sem ga hotela sneti, je ostal samo še rob – obroba kondoma, kot prazen obroč, vsebina pa je bila seveda v meni. Tega nisem čutila, saj sem zadnje 5 let uporabljala tablete in sem tega občutka navajena. Verjetno pa bi to takoj opazila (večja vlažnost), če bi zadnja leta uporabljala Kondom. Ker pa sva se zaradi zdravstvenih težav odločila, da prekinem z tabletami in ker imava namen imeti letos otroka. sem nehala z tabletkam.

če te še kaj zanima, mi lahko pišeš. NAČELOMA se mi zdi, da so kondomi varni, toda dejstvo je tudi, da sem bila tisti dan manj vlažna in moj problem nasploh je, da mi vlažnost hitro usiha. Možno, da je zaradi tega počil!

lp nataša – PS NISEM ZANOSILA, TO DANES VEM!!!!!!!!!!!!!, če bi, ne bi bilo nič narobe, kaj pa, če bi bila 10 let mlajša? Zato res previdno, ali pa kupi močnejše, moj je bil čisto tanek – nekaj specialno ultra tanko!

New Report

Close