ce je fant manjsi..
Hojla!!
Stara sem 20 let in prvič v življenju zaljubljena… Zaljubila sem se v dolgoletnega prijatelja, in tudi on je zaljubljen vame..Kar je vse lepo in prav, vendar mene zelo, zelo moti, ker je on manjši od mene 6 cm. Meni se to zdi ogromno, njega ne moti. Zanima pa me, če je kdo imel tak problem, oz. kako se lahko spregleda razlika v višini.
Lep pozdrav in hvala!
lea
Uh, kako težek problem, ja to sploh ni problem punca. Bo brez posebnega truda dosegel določene predele ženskega telesa, za katere se morajo nekateri hudo potruditi, da to izvedejo.
No, da se ne bomo samo hecali, raje napiši zakaj te to moti? je to kaj slabega, se počutiš manj vredno, ker si velika?
Zapomni si, kako lahko govoriš, prvič v življenju zaljubljena in zapomni si:
LJUBEZEN NE POZNA RAZLIK
primož
Morda pa je to tvoj kompleks!
Nisi edina, po mojih merilih mora moški biti večji od ženske za najmanj pol glave, saj takrat lahko nosiš petke, in se ti med plesom ne opleta pod nogami.
Torej je problem v vizualnem izgledu, a ne!
Ali se boš sprijaznila ali pa pustila, odvisno kaj ti več pomeni!
lp, talari
hmm, meni je biu to tud problem, pa sem razčistila sama s sabo
pa tud privadla sem se, da je manjši od mene – prejsnji tipi so bili vsaj za glavo večji! – pa da ne bo več zrastu 🙂
in ko mi enkrat ni bilo več nerodno se z njim sprehajat rokca v rokci, sem vedela, da je zdaj to to. sedaj sva ze vec let skupaj in se super ujemava
je pa tako, da dokler me je razlika v visini motila je bilo to zame zelo pomembno in ce se s to razliko ne bi mogla sprijazniti, bi gotovo sla narazen.
hehe, saj ves Nicole Kidman pa Tom Cruise sta bila pravzaprav prav srckan par, ne 😉
Kaj ti naj rečem…imela sem fanta, ki je bil skoraj 15 cm večji od mene, in takega ki je bil 1cm manjši….
In če bi mogla govorit o višini…..bi rekla , nikoli več ne bi bila s tistim, ki je bil večji…zakaj…hja, ne zaradi tega ker je bil večji, temveč, ker mi po duši ni bil soroden……:-))))))))
Mislim da razumeš…telesna višina je le protokol na papirju in nič druzga…če ti je tipček všeč in se ti zdi, da ti je vsaj nekoliko sorodna duša…no potem se ne obremenjuj z njegovo višino…
LP Esy
Ha. dobro ste me spravili v dobro voljo!!! Sama sem nad meter osemdeset, moj pa je tudi tri cm nižji. Pa je na začetku trdil, da je toliko kot jaz. Enkrat kasneje sva se šla za štos zmerit v lekarno. Še danes mi je hecno.
Mislim, da je bil vedno moj problem zaradi kompleksa, da sem previsoka, da izstopam, da zaradi tega nimam toliko možnosti pri fantih.
Pri tem, ki je manjši (pri od vseh), pa sploh ni bilo dileme. Ljubezen gleda na vse kaj drugega. Zato se mi zdi smiselno vprašanje kako velika je tvoja ljubezen. Se ti ne bi vpražala ali te res ljubi, če bi te odklanjal zaradi tistih centimetrov?
Možiček-on-line, je zanimivo, ne? Izstopanje. Midva včasih uživava, ko se “napidenava” in ljudje pogledujejo.