Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza ČE BI..

ČE BI..

Če bi mediji obvestili ljudi o včerajšnjem dogogku za preprečevanje širjenja koronavirusa, če bi se zbrala cela Slovenija za pol ure, če bi vsi zdravilci, verniki in ostali ljudje poslali iz svojega srca namero, da se to s koronavirusom preneha, bi nastalo tako močno elektromagnetno valovanje, da bi pobilo veliko virusov, morda vse, kdo ve. Tako pa na moje pisanje in pošiljanje ni bilo skoraj nobenega odziva. Treba je bilo samo 10 minut fokusa. No, poročila zvečer bodo pokazala, če je bil kakšen učinek.

Tak odziv ima samo eno razlago. Nepoučenost in omejujoča prepričanja. Zakaj bi si vzeli 10 minut, če se lahko vlada, zdravniki in drugo osebje muči cele dneve, mi pa vse to lahko od doma s polno mizo spremljamo in kritiziramo, kako so nesposobni..

Pa, dajte, enkrat si že kaj preberite o skalarni energiji, o elektromagnetnem polju srca, o interferenci, o znanstvenih dokazih….

Breda

To, kar dela Lynne mc Taggart je zdravljenje s skalarno energijo. Kvantni fizik Tom Paladino v enem posnetku trdi, da skalarna energija lahko uniči-raztrešči koronavirus. Kako močna mora biti ne vem. Veliko stvari ne vemo. Samo, če poskusimo, se lahko prepričamo, ali deluje, ali ne. Ko nam teče voda v grlo, je čas, da odkrijemo še kaj več…

Ko me je klicala znanka, da ima njen partner bolečine v ramenih in nogah in vročino, smo ga pozdravili v 2 urah. Ali je bil koronavirus? Pojma nimam. Verjetno ne. Važno, da se je pozdravil.
https://poddtoppen.se/podcast/1477410032/the-matter-of-the-heart/the-matter-of-the-heart-coronavirus-herpes-hivaids-lyme-disease-scalar-energy-healing-tom-paladino

Breda

New Report

Close