Najdi forum

Kdo hodi na to izredno srednjo šolo? PAPA

Sem hodil

Kako ti je šlo? Jest imam za ta letnik narejenih šele 3 izoite in vse ocenjene z pet. Malo sem lena 🙂 ta mesec bi imela še nem in italijanščino pa ne vem kako bo. PAPA

Ni bilo tezav…vecino izpitov sem naredil v prvem roku…je bilo kar nekaj neprespanih noci, in nacetih zivcev,popustil sem pa pri dveh zadnjih izpitih, ki sem jih vlekel skoraj eno leto…s samo solo sem bil pa zadovoljen, vsaj kar se tice predavateljev…so bili kvalitetni…vse skupaj je bila kar lepa izkusnja
Lenoba se me je polotila kar nekajkrat, vendar ce ves zakaj si vpisala, potem se tudi nimas kaj bati…Le pogum 🙂

Ja samo zagrabsti moram in se učiti. Si se veliko učil, si imel še službo poleg šolanja? Zdaj hodiš na faks? PAPA

Ucil sem se vecinoma pred izpiti, vaje za doma sem pa delal sproti…Se posebaj pred izpiti sem bil zjutraj v sluzbi kot “ozeta cunja”…S faksom pa se nisem zacel…Mi zaenkrat nebi zneslo financno

Drži pesti, da šolo čim prej zaključim čeprav se premalo učim in sem zeloooo lena za učenje :)) Ppaa

Ojla SUzy, ja jaz hodim na CDI ekt 4 letnik, pa sem tud zloo lena, če se ti bo dal kej več napisat o sami šoli ali pa izpitih se lahko kej pogovorive…tud jaz imam samo tri izpite narejene in čist na konc z živci ker vem da bi morala kaj več narest a se mi ne da…

Jest sm pa šele tretji letnik hehe. Ta mesec bom verjetno samo nemščino delala 🙂 italijanščino bom malo prestavila, da se naučim nemščino. Ne obupavej pa počasi se na easy začni učiti pa bo. Me kr malo tolaži da le nisem edina “luzerka” hehe Lep pozdrav, pa oglasi se še kaj.

ČAOOOO

Ja res je, sve že dve, tud men je mal lažje, jaz se trenutno trudim okrog ekonomije, o nemščini pa pojma nimam tko da morm še za nazaj delat…ne vem kdaj se bom odločila..a mi lahko napišeš kolk si stara…pa če na kako predavanje hodiš, mogoče se pa na videz poznave, jaz namreč tudi za nazaj, tretji letnik obiskujem predavanja…
Lep pozdravček!

New Report

Close