CB-test
Vam moram sporočiti, da nisem zdržala in sem šla narediti test, čeprav vem, da je še prekmalu. Črtica v kvadratku pa je slabo vidna – ampak vidi se. Tako, da sploh ne vem pri čem sem.
Ali je še kakšno upanje?
Ali je katera od vas isto podoživljala in se ji je na koncu le posrečilo in je bila druga črtica kasneje dobro vidna?
hvala
biba
Draga Biba,
vem kaj preživljaš, jaz sem test naredila v nedeljo in NIČ. Menda, da to ni nič pomembno kako močna je črtica, samo da je, pomeni nosečnost. Upam, da je pri tebi tako. Ker deluje izključno na prisotnost nosečnostnega hormona je dovolj verjetno že zelo slaba razpoznava črtice. V navodilih piše: Ni pomembno, če je modra črta v enem okencu slabše vidna kot v drugem. Kadar dvomimo o modri črti, ponovimo testiranje čez tri dni. Pri nosečnosti bo količina nosečnostnega hormona narasla in prej slabše vidna črta bo sedaj močneje izražena.
Ti želim, da bo zelo zelo modra!
Lp
Draga Biba,
ko sem prebrala tvoja dva posta, sem podoživela dogodke izpred 17 tednov. Tudi meni se je zgodilo tako kot tebi – precej močen temno rjav izcedek in to 7 dni po transferju. Takrat sem mislila, da je to konec upanja……, ker pa je izcedek pojenjal, sem čez 3 dni delala test. Sedaj pa v trebuhu že čutim nežno potrditev tistih dveh črtic iz CB testa.
Zato ne obupaj …. pazi nase in ponovi test čez nekaj dni. Držim pesti zate!!!
Pozdrav
Jana
Draga Biba
Danes je vse mogoče. Ko sem jaz imela iVF. sem tudi dobila kot ti rjavi iscedek in nato postopoma je prišlo, do rdeče krvavitve in žal neuspešno. Tako se mi je naredilo 2x. Ko sem imela 3-tjič IVF sem 7-mi dan dobila zelo močno M: in je trajala 6. dni tako, da kljub vsem tem težavami in krvavitvami sem bila noseča in to je bil eden velik čudež. Tako, da te lahko potolažim,da se ti je verjetno primilo, če si imela na testu 2. črtici. Saj ni važno ali je manj bolj vidna, pri meni je bila ta druga črtica zelo malo vidna in čez par dni je bila prav debela modra črtica. Upam, da ti je uspelo in ti želim vso srečo pa sporoči kako je…….
Lep pozdrav
Doroteja
Biba in Katja
Kot sem napisala, se je precej močan rjav izcedek pojavil 7 dni po transferju in se je nadaljeval še ves naslednji dan (podobno kot začetek M.,vendar močnejši), potem pa je počasi ponehal. Ves čas pa me je zvijalo v trebuhu in bolelo v dimljah prav tako kot dan pred menstruacijo. Ko sem o teh težavah povedala ginekologu (po pozitivnem testu nosečnosti), mi je dejal, da so te težave dokaj pogoste in da naj pač počivam in veliko pijem.
Te neprijetne bolečine v spodnjem delu trebuha so bile prisotne še cel mesec, potem pa so pojenjale.
Samo eno vprašanje -koliko zarodkov so vama vrnili pri ET. Meni 2, vendar imamo sedaj samo eno bebico.
Pa ne pozabita nam sporočiti lepe novice…
Pozdrav Jana
Jaz izcedka nisem imela, zbadanje v trebuhu pa je bilo prisotno cca. 10 dan po transferju. Naj zbadanje opišem tako, kot da bi me kdo z nožem, na hitro prerezal v spodnji polovici trebuha – tik nad sramno kostjo. Zato sem bila prepričana, da bom dobila M.
Upam, da je to znak, da se je prijelo! Kajti pri meni se takrat je!
Srečno,
Natasha