Najdi forum

CB

Pozdravljene!

Rabim pomoč!!!
A je CB pozitiven tudi, če se čisto malo, malo vidi črtica (res malo)??
Sem včeraj malo prehitevala (9 dan po transferu), zdaj me bo pa razgnalo…Bom jutri ponovila, samo ne vem, kako bom zdržala…

Hvala.

Nama z z3eno se je zgodil isto 10 dan pa je blo ze mal bol. Mislim da si noseca.

LP

ufffff!
Hvala za odgovor.

Je to tvoj prvi poskus? Želim ti 2 debeli modri črtici na novem CB-ju! Očitno bo uspelo. Ti samo poslušaj Frica, človeka z izkušnjami!

Želim ti ful ful debele črte. In še moja izkušnja. Naredila sem ga 13 dan bile sta dve črtici 14 dan pa sem začela krvaveti. In vse je šlo k vragu.
Eva

Živjo!

Danes sem ga ponovila in res sta dve črtici. Upam, da me ne čaka ista usoda kot Evo…
Sem pa imela že en neuspešen postopek, sedaj pa sem prvič šla po zamrznjenčke.

Hvala za lepe želje.

Hej, B !!!

Ne pozabi poročati, kako napreduješ, prav? Če ti bo uspelo, bo sigurno zelo vesela tudi forumovka Ajda J, ki mora prav tako po freezije in ji bo tvoj uspeh prav gotovo v veliko vzpodbudo!

Drži se!

Zmenjeno…LP

Kakšne pa so bile sicer tvoje težave, da nisi uspela zanositi po “naravni” poti?

Živjo Taja!
Imela sem pregrado in ko so mi delali laparo, so mi našli nekaj majhnih žarišč endometrioze (1. stopnjo), ki so jih požgali. Partner b.p.
No, moj ginekolog je dejal, da bi po laparo in odstranitvi prgrade morala brez težav zanositi, pa ni bilo nič.
Verjetno v glavi kaj ne štima….:) ali pa se mi kdo maščuje, ker sem se leta in leta branila že misli na nosečnost…:)

Lepo nedeljo (jaz sem že skuhana)!

A tako je potem to! No, važno, da bo sedaj vse OK in bo ostalo kmalu pozabljeno! Jaz pa sem se ravnokar vrnila iz Bohinja. Bilo je mega! Voda full topla, sonce je žgalo, tako, da sem že rdeča in pečeeeee, čeprav sem se stalno mazala! Še preveč!

LP in uživaj!

Taja

New Report

Close