Najdi forum

Catalano, Dolomite, ….

Pozdravljeni,

zanima me, v kakšen cenovni razred in kvalitetni razred spadajo Catalano, Dolomite, Laufen, Pozzi Ginori, Villeroy, Gorenje, Kolpa san, itd…(če veste še za koga). Pripravljamo se namreč na prenovo kopalnice.

Hvala in lep pozdrav, K.

Višji razred. Kolpasan je še najcenejši. Hatria je še v istem rangu. Od vseh mi je bla ta firma še najbolj všeč in sem opremil vso kopalnico. Školjka pride okoli 300 eur…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

kkati

Se strinjam z DRRR. Zgoraj našteta podjetja s kopalniško opremo spadajo v višji cenovni razred, a zato tudi k kvalitetnejšemu. Slednja dva sta dokaj dostopna in še domača po vrhu. A kljub temu nič kaj manj kakovostna.
Pri domačih proizvajalcih je hitrejši dobavni rok in krajše reševanje rekklamacij, če pride do njih

Iztok Kos
projektant/oblikovalec notranje opreme
040 168 42
[email protected]

Iztok Kos, interior dizajner

Vse te zadeve si lahko ogledate v Kaplji v Kranju, imajo ogromno izbire, lepe okusne postavljene kopalnice, vse vam tudi brezplačno zrišejo in dostavijo na dom. Sam sem zelo zadovoljen!!!

kako čudno da se kar naenkrat pojavita dva zadovoljna kupca za trgovino KAPLJO, pa kar nekaj starih tem naenkrat odprto?? hmm… ja seveda spem smeti iz Kaplje.
to te pa res odvrne od obiska!

dejte smetit kje drugje s to kapljo
kako čudno da se kar naenkrat pojavita dva zadovoljna kupca za trgovino KAPLJO, pa kar nekaj starih tem naenkrat odprto?? hmm… ja seveda spem smeti iz Kaplje.

se mi zdi, da bi bilo bolj primerno, da bi se “radoveden”, “pizdec” in še nekaj podobnih nickov lahko oglasili v Kaplji in razpucali stvari, ne da se eni in drugi blamirate na internetu. Eni tukaj iščemo uporabne informacije, tele provokacije iz ene in druge strani so pa že mal mim no…

Mi imamo Catalano, serijo Zero. sicer je bilo malo dražje ampak se obnese. banjo imava pa od kolpe pa je tut fajn

lp

New Report

Close