Čas je za…
… čekiranje. Kje v ciklusu ste, punce? Vem, da nas večina med temi poletnimi dnevi in še posebno v pričakovanju septembra, najbrž ne šteje več dnevov, ampak vseeno me zanima. Jaz že štejem in ugotovila sem, da je danes 14 dan ciklusa, O naj bi bila naslednji teden, M pa okrog 29. julija.
Upam, da se vas bo danes čimveč javilo, da vidim, katera je moja CF (ciklična frendica – smešno, ha ha), ker jutri zjutraj odhajam na morje.
Srečno in upam, da bo čimveč pozitivnih rezultatov v naslednjih dveh tednih!
Hojla,
kot sem en post nižje omenila, sem že na koncu ciklusa.
Šravfa me, za znoret. Pa ne toliko zaradi morebitne prihajajoče M, kot pa zaradi živčkov, ki me žal spet izdajajo. Tako težko sem/sva dočakala te štiri mesece pavze, ki sva si jih morala pod nujno ‘vzeti’, zaradi spontanega splava v marcu. In ta prvi mesec me živci in veliiiiko pričakovanja res izdaja !!!!!! Kar ne morem se pomiriti. Še dobro , da bomo čez cel vikend praznovali rojstni dan in tako bo ponedeljek hitro tukaj. Upam , da suh z nežnimi krči v trebuhu, samo takšnimi majhnimi, ki bodo predstavljali veselo pričakovanje.
Ah, saj sem čisto zmešana, a ne ?!!!! Saj se bom pomirila. Se moram!
Kakorkoli že, se slišimo/pišemo naslednji teden.
En čudovit vikend vsem,
tistim , ki greste pa na morje pa veliko sončka in soli !!!!!!! Pa še za nas, ki bomo še vedno v službi, se kdaj pa kdaj potunkite v morju.
Pa veselo poskakujte in veliiiko sreče !
Boste videle, morje in dopust imata čarobno moč !
alenka
Joooj! 23 dan ciklulsa. Kar mesa se mi! Tudi jaz se moram pocakati kakih 10 dni. In ta mesec je tako, da naenkrat sploh nimam vec upanja. Tudi jaz grem 1. avgusta na dopust, in nekako imam obcutek, da bo tam ratalo. Kaj pa vem, zakaj je tako. Mogoce me pa ze res cez nekaj dni preseneti, zdaj, ko najmanj pricakujem. Cudne so te zadeve, ne?
Joooj! 23 dan ciklulsa. Kar mesa se mi! Tudi jaz se moram pocakati kakih 10 dni. In ta mesec je tako, da naenkrat sploh nimam vec upanja. Tudi jaz grem 1. avgusta na dopust, in nekako imam obcutek, da bo tam ratalo. Kaj pa vem, zakaj je tako. Mogoce me pa ze res cez nekaj dni preseneti, zdaj, ko najmanj pricakujem. Cudne so te zadeve, ne?