Najdi forum

Ej folk, a vi sploh kaj delate v službah al sam na netu visite in zapravljate delodajalčev čas in denar. Pol pa jokate, da nimate dnarja.

Kaj pa ti?

BRAVO BUBA, TAKOJ PRIJAVIT DELODAJALCIM.

BUBA ZELO PAMETNO RAZMIŠLJAŠ.
LP. BABILON

Pa marelica, a se ne moreš podpisat s svojim imenom !

Jaz osebno trosim svoj denar in svoj internet!!! , zato se enkrat

Lp Mojca

To delam v svojem prostem času in sam plačujem internet.

Lara je ta prava babilon hiiiiiiiiiiiii

Doma, placa ati :)))) a je kabelska, zato sem lahko veliko gor (oz. cel dan visim:)

Živijo vsem forumašem 🙂

Torej za začetek naj povem da je moj odgovor namenjen forumašem izredno aktivnim med 7.00 in 15.00.

Pridružujem se mnenju bube. Sicer je izbrala “napačen” trenutek kajti vsi tisti, ki so na forumu najbolj aktivni ob tem času vec ne delate.

Sem zelo občasna bralka foruma in vedno znova ko ga obiščem me šokira količina novih tem in odgovorov. V vsebino, sploh tega kar je v zadnjem času, se pa raje ne bom spuščala. V temah pišejo svoja mnenja redni obiskovalci – po domače vedno eni in isti – in prosim lepo naj mi eden od teh razloži kako lahko vsakih 5 minut poda en odgovor in zraven tega v 8 delovnih urah še kaj naredi?

Glede na moje delovne izkušnje, si upam trditi da niste zaposleni pri privatnikih. Privatniki znajo ceniti svoj denar in nimajo zaposlenih ljudi ki bi namesto da delajo cel delavnik viseli na netu in brali razne forume ter debatirali o psihoanalizi marelice in fadila. Lepe službe v državni upravi (obstajajo častne izjeme kje) pa prinašajo prednosti non stop interneta in očitno zelo veliko prostega časa med delovnikom. Mislite da pretiravam? Očitno imate dovolj časa pa lahko preštejete odgovore posameznikov in njihovo frekvenco.
Pri vsej tej kvantiteti pa lahko tukaj človek še vedno najde besede forumašev, ki mu polepšajo dan/teden, spodbudijo k razmišljanju in cenjenju življenja. Le da življenjsko aktivni ljudje nimamo časa brskat ure in ure med vsemi temami za njimi. In tako se je ta forum spremeni v igro na srečo.

To je seveda moje mnenje. Mnenje osebe, ki nima časa med delovnikom brskat po forumih, ki popoldneve raje preživi v fantastičnem vrtincu realnega življenja in se občasno (na svoje stroške) ponoči priklopi in si zaželi pogledati kako pojejo duše mojih soljudi (ko sem že pri tem BRAVO ŽIVA!) 🙂

Vsem virtualno (pre) aktivnim želim več sončne svetlobe in pogostejši pogled na delovno mizo.

Lep pozdravček vsem,

Andie 🙂

Na, sedaj pa vem, zakaj vsi ti pufi 😉

Bejž no bejž, pa sej sem enkrat že povedal, da nisem v državni službi!

Tudi jaz nisem v državni službi, ampak v privatni firmi in ne glede na to koliko uporabljam internet tudi veliko naredim!

Jaz tud nism v državni službi, pa bi blo fino če bi bla. Je kje kaj placa? :))))
Za net pa se zmeri najde mal časa, če ne v službi pa doma. In dokler mam vse narejeno v službi in pa tudi doma ne vidim razloga, da bi imela kako slabo vest.

Andie!
Popolnoma se stinjam s tvojim razmišljanjem glede uporabe interneta med delovnim časom. Rada- pa vam bi ga podala tudi s svojega zornega kota-t.j.,kot
lastnice podjetja.
Tudi sama ga rada uporabljam-ampak predvsem v službene namene. Ko pa si po kakšnemo uspelem delu skuhamo kavo in prižgemo cigaret, zelo radi “skočimo”
tudi na ta forum. Kdaj pa kdaj se tudi oglasim, ampak zelo veliko časa za-to nimam.
Prav tako, nimajo časa tukaj zaposleni, saj je vsak od njih- maksimalno zaposlen.
Hkrati, pa seveda gledam tudi na stroške, saj jih plačujem jaz.
Lepo pozdravljeni! Iva.

Ja man je res fino…prideš v službo, piješ kavico do 10:00, visiš na internetu, potem je že čas za kosilo, vmes so še privatno opravki, po kosilu spet kavica in priprave za naslednji dan ki bo prav tako naporen.
Zdaj pa zares: Dajte biti bolj strpni, naj vsak dela “piše” po forumu kolikor hoče.

Se strinjam. Absolutno!
LP
Angel

Jaz visim na netu in trošim denar davkoplačevalcev.

O ti Pipi =)

Evo spet :)!

He he he

New Report

Close