Candy pralno sušilni stroj ?
Hoj Uros!
DZ ima prav. Vsaka kombinatorika zahteva veliko operacij in s tem povezanega dodatnega casa…
Tudi sama sem malce razmisljala, ko sem nabavljala nov stroj in sem kupila Candy-jev pralni stroj in je bila kombinacija pralno-susilnega stroja le za 20. 000 Sit drazja.
No, pa mi je kasneje tudi sama prodajalka nekako “priznala”, da ni mogoce primerjati kvaliteto susenja in mehkobe perila ce primerjas susenje le v samostojnem susilnem stroju s tistim, ki je kombiniran.
Nimam dovolj prostora za montazo samostojnega susilca in sdem potem kupila le pralni stroj s 1300 obrati. Ni mizal, saj se mi bombazne tkanine zelo, zelo hitro posusijo. Pa se perilo, ki se susi na prostem tako lepo disi po svezem zraku!
Dobro se odloci in LP!
Jaz ima pralno-sušilni stroj (Elektrolux). Pere in suši OK.
Tudi mene so prodajalci prepričevali, da je bolje kupti ločeno, pa nikoli noben ni dal nobene pametnega razloga (razen čas, in da moraš dati pol perila ven). Vendar tudi če imaš ločeno, daš perilo iz pralnega v sušilnega …
Tako ostane samo postavka čas – če imaš ločeno, lahko pereš in sušiš hkrati.
Ker nisem imela namena sušiti vso oprano perilo v sušilcu in me časovna postavka ne moti – smo kupili kombiniranega in kot rečno smo zadovoljni.
(je pa s 1300 obrati, 6kg pranja, 3 kg sušenja).