Najdi forum

candy pralni stroj

kAJ Menite o njih? razmišljam o nakupu Candy C2 125, ima kdo kakšne izkušnje

Morda priporočate kakšno drugo firmo?

Pa še nekaj me zanima, kombinirani stroj – pralni in sušilni, je kateri res dober, ker slišim bolj slabe stvari?

Lp

Mi smo imeli star Candy stroj, ki je delal brezhibno 20 let. Zato smo se odločili tudi za nakup novega Candyja, hkrati smo kupili še pomivalni stroj. Hujše napake ne bi mogli narediti. Pralni stroj je šel v roku treh let, medtem se je neprestano pokvarjal, pa tudi pral ni v redu. Enako je veljalo za pomivalni: sploh ni pomival dobro, čeprav smo dali na najmočnejši program. Od takrat naprej smo sklenili, da nikoli več CANDY. Včasih so bili izredno dobri, današnji pa niso vredni počenega grošlja.

Sedaj imam pralni stroj Gorenje in tudi nismo zadovoljni. V roku štirih let nam je šel že dvakrat termostat in včasih celo pušča vodo (včasih pa ne), serviser pa ne more ugotoviti, od česa je odvisno.

Pomivalni stroj imamo sedaj od Boscha in smo zelo zadovoljni, hladilnik imamo od Whirpooola že 8 let in dela brezhibno.

Za konkretni Candy ne vem. Predzadnji pralni stroj je bil pri nas tudi dolgoooo časa – 25 let, zdaj je na vikendu od moževih staršev in še dela, zdajšnjega Candya pa imamo 9 let… Vmes 1x okvara-šla lani črpalka. Mi smo zadovoljni.

Pozdravljeni!

O pralnih strojih smo na forumo že veliko pisali, zato vam prilagam nekaj linkov…morda se boste tako lažje odločili in pomislili še o kateri drugi varianti.

Če želite mi lahko pišete na naslov: [email protected] ali pa izpolnite zahtevek za ponudbo, tako da kliknete na spodnji naslov, vnesete podatke in na mail boste prejeli informativno ponudbo s ceno, sličico in vsemi pripadajočimi tehničnimi lastnostmi ter opisom posameznega aparata…

Ne pozabite opisati svojih podrobnejših želja, saj bo tako ponudba še bolj prilagojena vam.

Lep pozdrav,

Maja

********************************** <http://www.trgovina.over.net/b2c/index.php> [email protected] 041 442 160

New Report

Close