Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija candida in druge tezave???

candida in druge tezave???

ker ne vem ce bo kdo ta post prebral kot nadaljevanje odgovorov v enem izmed ostalih ga objavljam se posebej.
Čisto slučajno sem naletela na ta forum in niti sanjalo se mi ni da bo govora tudi o candidi.ker se ravno v teh dneh spet bojujem z infekcijo spolovila zaradi candide sem zjutraj naredila test s slino.slina se je v trenutku zacela potaplajati v obliki meglice,kasneje so se naredile nekje na sredini kozarca se pikice.ali to pomeni da imam candido tudi jaz v krvi?
naj omenim da se sigurno leto dni počutim vsa izžeta in utrujena,brez prave volje za karkoli.najraje lezim in ne delam nic.bojim se da bom zapadla v depresijo.sluzba me zelo izčrpa ker delam na tri izmene,imam 4 letno hcerko ki je zeloooo naporna in obcasno se tezave s partnerjem.sem bolj nocna ptica in moje delovanje dopoldan je katastrofalno.ce sem doma vecino dopoldnevov prespim.po osmi uri zvecer sem kot prerojena.lahko bi premikala gore in tako do zgodnjega jutra.seveda mi zivljenje ne dopusca taksnega delovanja,zato se trudim nekako delati kar pač moram.naj povem da sem bila na bicom terapiji ki mi je pokazala alergijo na drevesa,cvetnice,trave,prsico,konzervanse in med drugim se candido ter borelio,ki pa je nikoli nisem imela.po skoraj vseh obrokih ki jih pojem, imam obcutek slabosti.ampak nikoli tako hudo da bi morala bruhat.pogosto odvajam,najmanj 3x na dan in ponavadi takoj ko nekaj pojem.imam tudi pogoste driske in vetrove.napihnjenosti ne obcutim in tudi ne kaksnih drugih tezav.p ami prosim vi povejte kaj je z mano narobe?moram pa priznati,da zelo rada jem in vem da ce bo govor o kai dieti se bom v to morala resnicno hudo prisilit in se to samo ce bom vedela da res daje uspeh.hvala.

naj dodam se nekaj….po osmih urah spanja ali pa tudi vec,jaz dko vstanem lahko potem dopoldan brez problemov zaspim nazaj,lahko grem spat se popoldan in zvecer ne bo tezav s tem da nebi mogla zaspati….se vam to zdi normalno?tezav s prenizkim tlakom nimam.stara sem 28 let.delam ze od 18 leta.

Pozdravljena,

tudi jaz se bojujem z K. Tudi jaz sem bila na BICOMU v ponedeljek, tako, da so tudi meni odkrili K. Sem na dieti, ki sem se jo držala strogo do včeraj zvečer, kar pomeni, da sem se držala le dva dni. Katasrofa!!! Potem pa sem pojedla 8 piškotkov, ki so bili sicer res majhni, vendar sem takoj občutila poslabšanje. Sem kar jezna nase, vendar sem zdaj sklenila, da bom ponovno spet stroga sama do sebe. Drugače jem tudi kapljice Nitastin, po katerih sicer čutim rahlo slabost, vendar bo že. Moram zdržat vsaj 14 dni. Po 14 dneh pa bom imela testiranje še za alergije. Dejansko sem začela delati na tem, da se dokončno pozdravim, ker me ti problemi mučijo že 4 leta, pa sem stara komaj 22 let. S skupnimi močmi nam bo uspelo, MADALEA!!!

Naj se še zahvalim gospe VERONIKI za njeno pomoč in nasvet, še enkrat Vam hvala.

Tina

a mi lahko kdo pove, kaksna naj bi ta dieta bla?govora je nekaj o makrobiotiki, ampak jaz nimam pojma, kaj naj potem sploh jem???

Tukaj:

Srečno in uspešno, Tina!

Najprej tukaj:

Kot zanimivost – obraten primer:

odgovor:

New Report

Close