Najdi forum

Pred nekaj dnevi sem v nabiralnik (v kuverti z mojim imenom in naslovom) dobila neko gradivo. Mislim, da so neke tablete – vitamini ali nekaj podobnega.

Ne morem se spravit brat, ker že na prvi strani piše: California fitness prinaša zdravje in srečo v vašo družino!

Ali se komu kaj sanja, kaj je to?

So dodatek k prehrani, za katere je zastopnik Slofit d.o.o..

Pozabila sem napisat še to, da gre za v ZDA zelo priznane izdelke in zelo razvejano mrežo. Evo, to je to.

Hvala za odgovor.

Si jih ti ali kdo od znanih poskusil?

Ko so odprli zastopstvo sem bila na promociji v Centralu. Imeli so pravi show. Tam so seveda delili tudi razne tabletke, ki smo jih pač pojedli. Kaj več ti pa ne vem povedati. Kot vidiš sem pa še živa.

Zdravje je v zdravi prehrani in aktivnosti telesa, brez dodatnih vitaminiv.

Se strinjam! Nimam jih namena kupit, me je pa vseeno zanimalo kaj je to.

No, upam, da moje pisanje ne bo zvenelo kot reklama, ampak jaz te izdelke uporabljam že skoraj leto in so OK. Z njimi me je seznanila mami, ki tudi že skoraj dve leti uporablja nekatere njihove izdelke in je zelo zadovoljna. Lahko rečem, da v samih tabletah ni nič škodljivega, ker gre izključno za naravne preparate, ki so dodatek hrani – gre za naravne izvlečke, ki jih samo s hrano ne dobimo dovolj ali pa sploh ne. Tudi moja teta, ki je zdravnica jih jemlje, prijateljici, ki je zanosila, pa je ginekologinja potrdila, da so tiste tablete, ki so namenjene za nosečnice dobre in jih lahko jemlje.

Sicer pa si preberi reklamni material, potem se pa lahko posvetuješ z zdravnikom. Čudežnih tabletk ni na tem svetu, to je jasno, vendar pa nekatere tudi naredijo kaj dobrega. In še to: ne morem se strinjati s Frucko češ, da je dovolj vitaminov dobimo s pravilno prehrano, ker žal, to ni res.

New Report

Close