Najdi forum

Mene pa zanima ali uporabljate calgon za pralni stroj? koliko in ali ob vsakem pranju?
Jaz sem po 3 mesecih redne uporabe ugotovila, da se na oblacilih obcuti, niso vec tako mehka in kot da bi imela neke take drobne zrnce se gor. ga pa dam noter samo 1,5 zlice – manj kot v navodilih?
kako in koliko pa vi?

“Ime mi je Milan Gajsner in se že več kot 20 let ukvarjam s servisiranjem pralnih strojev”

Torej, moje mnenje je, da če ti tip pokaže kakšen zgleda pralc, z uporabo calgona, ves čist, nov, (pa čeprav so ga za reklamo dolgo drgnili), potem je jasno, da je snov, ki je agresivna do kamna, apnenca, usedlin, agresivna tudi do tkanin.

Alora……..

Ne uporabljam ga pri vsakem pranju, ker te snovi za raztapljanje vodnega kamna vsebuje ze vsak pralni prasek sam po sebi. Dobila pa sem ga v dar, ker ga je nekdo pomotoma (!) kupil. Kadar perem kaj brezveznega (nahrbtnike ali kaj podobnega), ga malo nasujem, da “ocisti pore”. Drugace pa ne. Po 10 letih, kolikor bo trajalo, da se grelec pokvari v soboto, pa kanim menjati tudi pralni stroj…

New Report

Close