Cakanje po ET
Joj, raje ne opazuj simptomov. Ti so v primeru uspešnega postopka in zanositve tako podobni predmenstrualnim, da se ti bo zmešalo. En dan boš mislila, da si noseča, drugi dan, da prihaja menstruacija. Morda so še najbolj “zanesljiv” simptom, pa še ta se ne pojavi pri vseh, polne in boleče prsi.
Poskusi ta čas preživeti čimbolj normalno in sproščujoče. Da predvsem se zaposli s čim drugim kot opazovanjem same sebe, ker potem boš videla pri sebi tudi že simptome, ki jih v resnici ni 🙂
Živjo punce, tudi jaz sem 5dan po et zaeenkrat imam samo večje in boleče prsi. Prve dva do tri dni me je še malo špikalo po trebuhu zdaj pa tudi to izginja. Sem pa danes dobila pošto da mi zarodkov niso zmrznili ker v šestih dneh niso zadosti zrasli?! Najbrš tudi ta zarodek ki so mi ga vstavili nima veliko možnosti a ne? :/
Prve dni te špika po trebuhu zaradi punkcije, tako da se sploh ne ukvarjaj s tem. 🙂 Jaz ob plusu na testu nisem imela popolnoma nobenih neobičajnih znakov, tako da se ne trpinči z analizo svojega telesa. Doživljaš celjenje po punkciji, hormonsko terapijo, psihični pritisk, pa še PMS zna udarit – imej to vse v mislih, ko iščeš potrditve, da kaj je ali ni.
Žalostno glede zamrznjenčkov 🙁 ampak to še nič ne pomeni za vstavljen zarodek, saj je v maternici načeloma zarodkom lepše kot v skrinji, pa še vstavijo ti vedno najboljše. Držim pesti, da se prvaki primejo 🙂
No pri meni je bilo skoraj enako, sem pac vprasala ali je potrebno dati kri, sestra mi je napisala da ce sem naredila kvaliteten test in je negativen pa ce sem 100% sigurna da nisem noseca da mi ni treba priti..no delala sem 3 testi in vsi so bili -…vseeno sem sla na krvni..beta je bila 7..tako da nic..
Zdravnico sem vprasala kdaj lahko grem spet ker imam zamrznjencke povedala mi je da pocakam se dva cikla..no ko sem sestre vprasala povedala je da mi ni treba cakati..da lahko z naslednjo M grem..zdaj pa se sama ne morem odlociti kako in kaj..