Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Čakanje na rezultat

Čakanje na rezultat

Nimam zamrznjenčkov, tako da grem lahko od začetka.

Srečno in se beremo…

Binči

Ja Binči, potem pa midve spet v nov boj. Jaz sem naročena pri svojem G 30.3. Predvidevam, da se bom ponovno naročila v postopek jeseni, prav tako najbrž tudi ti.

Pika, drži se – tebi bo sigurno uspelo. Si že kaj delala test?

LP

Tudi meni ne kaže test kaj dobro. Desti dan, test negativen, M še ni. Ne vem, malo še vseeno upam, da se mi kar od nekod čez kakšen dan pokaže +. Če ne, se vama pridružim enkrat jeseni. To je čas, ko dozorijo plodovi, upam, da tudi naši!!!!!
Statistika je pač velika laž iz malih resnic.
Lp Pika

Ne ovrzi upanja in potrpežljivo čakaj še 4 dni do testa. Le takrat bo rezultat 100% Želim ti en velik +
Se beremo

LP

Pika, mogoče si pa malo prehitro delala test.

Ste mogoče prebrale, da bo za vsako planiran le en postopek na leto.
Ali to pomeni, da naj zdaj čakam celo leto?
Ja kaj pa tiste, ki so stare čez 40 let. Saj bodo prej v meni, kot noseče.

Sama sem v tem postopku pridelala le 4 jajčeca. Dva sta bila nekvalitetna. Namirno nam predpisujejo kratke postopke stimulacije, da je poraba zdravil in UZ čim manjša in seveda stroški s tem povezani, ko pa greš na punkcijo ni jajčec za zamrznjenčke.
Naj me katera popravi, mislim pa da skoraj vse v dolgem postoku pridelajo več jajčec.

Nimam celic in mislim Riba2, da jih tudi ti nimaš? Ali to pomeni, da nama odpade jesenski termin, ki sva ga planirale?

Binči

Ojla!

Žal se je test izkazal kot pravilen. Včerj sem dobila M (čisto pravo, brez dvomov).
Tudi jaz nimam nič zamrznjenčkov in me čaka nov postopek. Dvomim, da ga bom izkoristila še letos, tudi če bo možno. Nimam energije.

Binči, da te potolažim. Jaz sem imela dolg postopek in sem pridelala 11 celic, vendar je bilo le 9 uporabnih. Oplodilo se jih je 6, vendar za zamrznit nisem imela zarodkov (menda se 6. dan niso prvilno razvili. In to vsi štirje!!!!).
Vse prejšnje postopke sem imela kratke, pa vendar se je vedno našel še kakšen zamrznjenček (največ 5). Tako, da mislim, da je to povsem odvisno od posamznice in trenutka.
Lepo pomlad nam vsem želim in vmes kakšno veselo novico!
Se beremo!
Pika

Joj, Pika žal mi je, da ti ni uspelo. Ko sem šla v to zadevo, sem predvidevala, da ima malo več uspešnosti in mislim, da se kar vse zanašamo na to. Srčno upam, da nam bo vsem trem vmes spontano uspelo.

Se še beremo!!!

Lp,

Binči

Oh, Pika, zdaj smo pa vse tri v istem “šmornu”. Prepričana sem bila, da bo tebi uspelo.
Binči, tudi jaz sem imela dolgi postopek že dvakrat (1. 11celic, 2. 13 celic)in obakrat so mi vstavili dve najlepši celici. Ostale pa, saj veš – se niso razvile ali pa ne bi preživele zamrzovanja. V 2 postopkih, pri toliko celicah, nikoli zamrznjenčkov.
Tole z 1 postopkom letno pa je res zaskrbljujče. O tem bom vprašala svojega G konec marca. Če ima katera od vaju prej G, naj javi.

LP

Jaz se naročim na pregled v ponedeljek, pa bom viedela, kdaj sem na vrsti. v nov postopek pa ne vem, če bom šla še letos. Tako na hitro, kot sem porabila tega lahko porabim še naslednja dva in potem bomo začeli zbirat denarce… Sicer pa bom prosila za krajši postopek, ker je pri meni bolj uspešen (vedno sem imela še zamrznjenčke). Saj vem, rabiš samo eno dobro celico in ogroooooooooooooomno sreče, ki jo želim vsem!!!!
Sončno pomlad!
Se beremo! Pika

Oh, Pika sama se še do danes nisem naročila. Bom naslednji teden poklicala na GK, da me dajo v čakalno vrsto Katerega G pa imaš na GK?

Mogoče nam se pa po naravni poti posreči…Osebno še vedno upam v to.

Lep dan,

Binči

Jaz imam dr. Ribičevo in se bom kar na Bledu pri njej oglasila. Mi je bližje, pa še bolj “človeku prijazno”.
Seveda pa še vedno srčno upam, da narava naredi svoje. Dokler mi vsi strokovnjaki ne znajo povedati, zakaj se srečni dogodek ne zgodi, mislim, da imam po naravni poti približno enako možnosti, kot na IVF.
Lp Pika

New Report

Close