Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Čakanje na rezultat

Čakanje na rezultat

To špikanje zna biti +
Na kateri dan imaš ti test? Če se ne motim je ta datum že čez kak teden oz. manj.

LP

Binči, kako je s teboj? Si naredila še kak test?

Drage moje, sem dobila tisti rjavi izcedek, ki vsak mesec naznani prihod M.
Malo solzic in malo žalosti in bom spet v sedlu. Pika tebi mora uspeti in ti držim pestke!!!

Riba2 hvala za vzpodbudo, se beremo v naslednjem krogu;)

Zasnežene pozdrave,

Binči

Binči, mogoče pa še ni vse izgubljeno! Jaz ti še vdno stiskam pestke. Mogoče pa le še uspe. objemček za pogum!!!!

Jaz sem danes šele peti dan po ET. Dnevi gredo tako počasi, da ne moreš verjet. To lahko razumemo samo take, ki to probamo. Hvala za vso spodbudo. Kaj mislite, kdaj lahko naredim test, glede na to, da po ET nisem dobila nobene injekcije in samo pijem utrogestan?
Lp Pika

No Pika, tebi mora uspeti. Če statistika drži, kar pomeni, da zanosi cca ena od treh, potem tebi mora uspeti.

LP

Mislim, da bi ti test na 10. dan po ET že moral pokazati pravilni rezultat.
Drži se Pika in ne izgubi upanja.

LP

Ja, Pika srečno in sporoči rezultat:)++++

Lp,

Binči

Hojla!

Danes je že tretji dan rjavega izcedka, M. pa od nikoder. Je pa precej obilen in temno rjav. No bomo videli!!

Kako kaj ti Pika?

Lp,

Binči

jaz nič posebno novega (na srečo!). Do testa moram še malo počakati. Me pa stalno špika v trbuhu, kot da bom vsak dan dobila M, pa se potem nekako “izvlečem” iz zadeve. Upam, na najbolje.
Me veseli, da pri tebi ni vse izgubljeno. Ti res držim pestke, fulll! Ali si naredila kakšen test v zadnjih dneh?
+++++++++++ in Lp Pika

Testa nisem več delala, ker čakam kaj bo s tem izcedkom. To špikanje po trebuhu mislim, da je normalno in, da ga imamo po teh posegih vse…

Pazi nase in poročaj…

Lp,

Binči

Binči, upam da ti je uspelo in bo v torek velik +

LP

Nič mi ni jasno! M. se noče vliti, test sem naredila pa je negativen.
Mislim, da bo najbolje, da se jutri ali pojutrišnjem odpravim na kliniko in naj mi vzamejo kri, da bo končno konec teh dvomov. Mogoče veš do katere ure se moram zgasti za odvzem krvi?

Lp,

Binči

Žal ne vem, do katere ure moraš biti tam. Pokliči 01/23 23 048.
Srečno!

LP

Tam naj bi bila do 8 ure zjutraj, rezultati so okoli 12 ure!

srečno

LP
škratek

Ojla, Binči!
Tudi jaz mislim, tako kot škratek. Upam, da ti povejo veselo novico. Držim pesti!!!!!!!!!!

lp in+++++++
Pika

Hvala, bom poskusila, če me kaj ne prehiti:)!

Lp,

Binči

Binči, ali je kaj novega? Ti držim pestke za ++++++++++!

Jaz sem danes dobila pošto, da nimam zamrznjenčkov,žal. Zato sta ti dve pikici edino upanje pred novim postopkom, ki se ga prav nič ne veseslim.

Želim ti veselo novico!
Lp Pika

Binči, tudi jaz nestrpno čakam, da se javiš! Držim pesti za ++++

LP

Danes sem jo dobila in to tako bolečo. Vse me boli, tudi zadaj. Prav tišči me dol!:(

Riba2 kdaj imaš v načrtu novi postopek? Po dopustih na GK?

Pika ti boš 100% ++++, ker je takšna statistika. Mislim nate in PROSIM poročaj! OK!?

Obema en lep pozdravček,

Binči

Binči, žal mi je, da se ti je tako izteklo. Ali imaš kakšnega zamrznjenčka, da ti ne bo treba ponovno skozi cel postopek? Ti držim pesti, da bo naslednjič več sreče, saj kaj drugega mislim, da na končni + ne vpliva.
Bom sporočila, ko bom kaj novega izvedela.
Objemček Pika

New Report

Close