Čakanje na rezultat
Hoj, hoj!
Tudi tale pika spremlja dogajanje, samo nimam še bolj konkretnih informacij (ET jutri), pa še bolj dolgo časa se sestavljam po punkciji. vse me še tišči okoli jajčnikov, boleče je na dotik in na levi strani čutim kot bi bil jajčnik bolj trd. Jutri jih vse povprašam kako in kaj. Saj sem že čist odpuljena; hormoni. Navadno se imam za čisto normalno žensko, ampak tokrat pa …
Komaj čakam, da jutri pridem z dvema pikicama domov (upam, da bosta dve) in da se zadeva potem naprej lepo odvija.
Vidve pa lepo pazita na vajine pikice. Vama držim pesti za ++++++++. Privoščim jih iz vsega srca! Še nekaj dni poguma!!!
Lp pika
Misli pozitivno. Če ne bo ratalo zdaj, bo pa drugič.
Meni ni uspelo, danes je namreč prišla M in to obilno. Najbolj mi gre na živce to, da bom morala spet skozi cel postopek, ker nimam zamrznjenčkov.
Držim pesti za vaju s Piko, če ni uspelo meni, naj vsaj vama uspe. Ne pozabita poročati kako vama gre.
LP
Danes sem že šla v nabavo po Androgel in Q10. Mogoče bo pa do naslednjega postopka ratalo kaj po naravni poti. Še dobro, da sem po naravi optimist – enkrat bo že uspelo – vem da bo! Prepričana sem, da bo enkrat uspelo vsem nam, ker se zeloooo trudimo za te naše male pikice.
Mora uspeti!
Pogumno naprej Pika in Binči!
LP
Riba2, fino, da si tako pozitivna. Super in hvala tudi tebi za vzpodbudne besede! Ti še vedno držim pestke!
Binči, kako pa kaj ti? Upam, da je še vse OK!!!!!! Sporoči nam kakšno fino novico!!!+++
Sedaj že počasi mene zanima, kaj se bo zgodilo, pa imam do testa še daaaaaleč. Me pa stalno nekja v trebuhu špika, kot da bom zdaj, zdaj dobila M in to že od punkcije.
Lp Pika