Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Čakanje na rezultat

Čakanje na rezultat

Hoj, hoj!

Tudi tale pika spremlja dogajanje, samo nimam še bolj konkretnih informacij (ET jutri), pa še bolj dolgo časa se sestavljam po punkciji. vse me še tišči okoli jajčnikov, boleče je na dotik in na levi strani čutim kot bi bil jajčnik bolj trd. Jutri jih vse povprašam kako in kaj. Saj sem že čist odpuljena; hormoni. Navadno se imam za čisto normalno žensko, ampak tokrat pa …
Komaj čakam, da jutri pridem z dvema pikicama domov (upam, da bosta dve) in da se zadeva potem naprej lepo odvija.

Vidve pa lepo pazita na vajine pikice. Vama držim pesti za ++++++++. Privoščim jih iz vsega srca! Še nekaj dni poguma!!!

Lp pika

Pika pogumno naprej in tudi tebi ++++.

Se beremo….

Držim pesti za tvoje pikice.

Srečno!

Ojla!

Pikici sta že na svojem mestu, sedaj pa upam, da bosta “pridni in lepi”! Ma, saj se hecam, samo preživita naj!
Pestke držim tudi za vaju!!!!!!
LP Pika

Lepo, da si se oglasila.
Zdaj pa misli pozitivno in čakaj na +++:)

Srečno naprej!
Držim pesti!

LP

Riba kako si? Danes sem takoooo utrujena in ves čas mislim na test. Bi že kaj pokazalo, če ga naredim danes, jutri?

Lp, Binči

Tudi mene že mika test, ampak mislim, da bom jutri dobila M. Kaže se rjava sluz, sicer ne vsakič, ko grem na WC, ampak prisota je. Vseeno imam še upanje.
Ti pa lahko en test narediš danes, potem pa še enega v petek ali kasneje. Ko ga boš delala – javi.

Lp

O tej sluzi je bilo že veliko napisanega in ni vedno menstruacija. Tudi ti se drži in upaj na najboljše.

Lp. Binči

Hvala za vzpodbudo. Če jutri ne dobim M, bom zvečer naredila test, da vidim pri čem sem. Bom poročala.

LP

Naredila sem ga in je en velik – ! Malo sem žalostna…

Sem prepričana da bo tebi uspelo!

Lep večer,

Binči

Binči!

Jaz pa še vedno upam zate. Mogoče pa le ni še to, kar se je pokazalo in je še prezgodaj. Ti držim pestke in bodi pogumna!!!!!+++++

Pestke tudi zate riba2!!!!+++++

Mirno noč obema in sončno jutro v vseh pogledih!
Pika

Srčno upam Pika na te +++ za vse nas!

Nočko,

Binči

Ne se še vdati, Binči. Dokler ne pride tista zoprna “teta” na obisk še ni nič 100%. Bomo videle, kaj ti bo zgoraj odpisala izkušena Kitty, sigurno pa ne bo napisala, da vrzi puško v koruzo!

Jezna sem, ker v temu življenju ni nikoli tako, kot si želimo sami!

Nočko,

Binči

Misli pozitivno. Če ne bo ratalo zdaj, bo pa drugič.
Meni ni uspelo, danes je namreč prišla M in to obilno. Najbolj mi gre na živce to, da bom morala spet skozi cel postopek, ker nimam zamrznjenčkov.
Držim pesti za vaju s Piko, če ni uspelo meni, naj vsaj vama uspe. Ne pozabita poročati kako vama gre.

LP

Riba2,

res topel objemček ti pošiljam. Žal mi je, da ni uspelo in res škoda, da nimaš zamrznjenčkov. Zberi moči in potem v nov poskus! Naj ti posije sonček! Počni stvari, ki te veselijo, mogoče pa medtem posije srečna zvezdica zate!
Vseeno ti želim lep dan in pogumno naprej!
Lp Pika

Pusti žalosti prisotnost, nato pohodi plin in novim izzivom naproti…

Je pa res, da nas življenje tepe in preizkuša z vseh plati in današnja plat mi ni všeč!:(

Pazi nase,

Binči

Danes sem že šla v nabavo po Androgel in Q10. Mogoče bo pa do naslednjega postopka ratalo kaj po naravni poti. Še dobro, da sem po naravi optimist – enkrat bo že uspelo – vem da bo! Prepričana sem, da bo enkrat uspelo vsem nam, ker se zeloooo trudimo za te naše male pikice.
Mora uspeti!

Pogumno naprej Pika in Binči!

LP

Riba2, fino, da si tako pozitivna. Super in hvala tudi tebi za vzpodbudne besede! Ti še vedno držim pestke!

Binči, kako pa kaj ti? Upam, da je še vse OK!!!!!! Sporoči nam kakšno fino novico!!!+++

Sedaj že počasi mene zanima, kaj se bo zgodilo, pa imam do testa še daaaaaleč. Me pa stalno nekja v trebuhu špika, kot da bom zdaj, zdaj dobila M in to že od punkcije.
Lp Pika

New Report

Close