Čakanje na rezultat
Baje ni pravil 1. , 2. … postopek – pri vsakem postopku je enaka možnost ++++, zato kar optimistično dalje. Drugače pa je to moj 2. postopek ICSI. Močno upam, da bo tokrat + ker moram drugače spet čez cel postopek, ker ni nič zamrznjenčkov.
Samo še naslednji teden ne sme priti M, pa sva na dobri poti do +++
DRŽIM PESTI!!!
Jaz sploh nimam kakšnih posebnih znakov, nobene napihnjnosti, špikanja skorajda ne, me pa še vedno malo bolijo prsa (še od injekcij), kakšen dan sem utrujena, kakšen dan imam povišan apetit ali pa ga sploh nimam…Nič se ne dogaja, da bi lahko iz tega kaj sklepala. Sem se pa že odločila, da če M ne dobim do naslednjega petka, bom šla v lekarno in takoj sprobala CB. A tebe tudi že kaj matra, da bi ga naredila. Danes je 11 dan po STOP injekciji in bi mogoče test že pokazal realno stanje, kaj misliš? Drugače pa to špikanje pri tebi lahko pomeni +, kolikor sem do sedaj prebrala po forumih.
Če tokrat ne bo uspelo, bom pa mojega dragega začela kar obilno pitati z raznimi vitaminčki, q10… da izboljšamo njegove plavalčke in bi do naslednjega postopka poskušali še malo po naravni poti. Enkrat nama je že uspelo, pa se je žal končalo z izvenmaternično noečnostjo in odstranitvijo enega jajcevoda.
Upam pa vseeno, da nama uspe zdaj in bova srečki nosečki.
Uh, sem se razpisala.
Lep vikend tudi tebi.
Ne vem, če je pamento, da delam test saj mi na izvidu piše, da sem ob punkciji in ET dobila podporo 2500 HCG in bi bil test verjetno lažno pozitiven. Ti po ET nisi dobila nobene injekcije?
Ali je možno, da ima tvoj mož zaradi narave dela slabšo kakovost semenčec? Poznam par, kjer je on opravljal delo na zelo visoki vročini in jima ni uspelo zanositi. Zamenjal je delovno mesto in se je stanje po rednih odvzemih plavalčkov precej izboljšalo!
Lp, Binči
Ne, nobene injekcije ni bilo, pa tudi na odpustnici je bilo prečrtano. Jemljem samo utrogestan, ti najbrž tudi. Drugače, pa je moj dragi zaposlen doma na kmetiji in razen kakšnih škropiv (bolj redko)nima nobenega opravka s kakšnimi škodljivimi snovmi, tako da ne veva zakaj je tako kot je.
Mogoče veš, zakaj so tebi to injekcijo dali?
Pa še nekaj…pri punkciji, ko je dr. razlagal kaj dela, mi je mislim da 2x odščipnil del tkiva, preden sem dobila injekcijo. Vprašala sem zakaj, pa me najbrž ni slišal, ker je razlagal naprej, potem pa tudi nisem nič spraševala. Je mogoče tebi to kaj znano? Pri 1. punkciji se tega ne spomnim.
Zmenjeno! 10. je dan D. Drugače pa se danes z menoj nekaj dogaja. Občutek imam kot da bo prišla M, čeprav je še prekmalu. Na trenutke me zebe, drugič mi je vroče (zmerila vročino – 37.1), vmes pa sem O.K.
Mogoče pa je to dober znak – upam.
Samo še 4 dni morava zdržati, potem pa JU HU HU, sami +++++++
p.s.
Tale PIKA se pa nič ne oglasi – jo bom malce dregnila.