Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Čakanje na rezultat

Čakanje na rezultat

Hojla!

Transfer je za menoj in zdaj čakam, kaj bo okrog 14.3. pokazalo. Je še katera med vami, ki je bila ta teden na GK ta teden. Se bova spodbujale.

Lp,

Binči

jaz sem se sele dobro zacela spikat…
drzim ti pesti in cakam s tabo! more ratat!!!
ena

Ojla!

Evo mene, sem že po punkciji, čaka pa me še ET. Ali si bila danes na GK, potem sva se videli. Želim ti+++++++++++++++++
Lp Pika

Kdaj si imela ET – mogoče sva se srečali. Jaz sem ga imela ta ponedeljek.

Aha, ponedeljek GK LJ. Ti?

Ja, potem sva se pa srečali. Jaz sem bila tista brez halje. Crkljam dve pikici in upam na najboljše. Veliko brskam po netu in iščem kakšne informacije, da bi videla kakšne šanse imam da uspe, pa ne najdem nič oprijemljivega. Ostane samo čakanje.
Kaj pa ti?

… tista, ki se ji je mudilo v službo in je non-stop pogledovala na uro na mobitelu. Sedela nasproti v bež halji…

Držim pestke zate in na ++++:)

lp,

Binči

Osebno sem se sprijaznila z dejstvom, da prvič skoraj nikoli ne uspe. Počakala bom do 13.3., če me prej ne prehiti M in nato bomo videli.
V katerem postopku si ti?

Baje ni pravil 1. , 2. … postopek – pri vsakem postopku je enaka možnost ++++, zato kar optimistično dalje. Drugače pa je to moj 2. postopek ICSI. Močno upam, da bo tokrat + ker moram drugače spet čez cel postopek, ker ni nič zamrznjenčkov.
Samo še naslednji teden ne sme priti M, pa sva na dobri poti do +++

DRŽIM PESTI!!!

Povej ali si ti kaj napeta in te tam doli kar naprej nekaj špika? Vse tole me spominja na M oz. PMS, če računam poleg še ¨požrtije¨, ki si jih na par ur privoščim. Mislim, da sem se zredila za 4-5 kg. No saj me ne moti sam, da bi bil +…

Lep viken in pazi nase:))

Zmrznjenčov tudi jaz nimam, dve celici sta bili zanič. Ne vem, če se bom takoj odločila za nov postopek, mogoče proti koncu leta.

Kako je s teboj Pika?

Jaz sploh nimam kakšnih posebnih znakov, nobene napihnjnosti, špikanja skorajda ne, me pa še vedno malo bolijo prsa (še od injekcij), kakšen dan sem utrujena, kakšen dan imam povišan apetit ali pa ga sploh nimam…Nič se ne dogaja, da bi lahko iz tega kaj sklepala. Sem se pa že odločila, da če M ne dobim do naslednjega petka, bom šla v lekarno in takoj sprobala CB. A tebe tudi že kaj matra, da bi ga naredila. Danes je 11 dan po STOP injekciji in bi mogoče test že pokazal realno stanje, kaj misliš? Drugače pa to špikanje pri tebi lahko pomeni +, kolikor sem do sedaj prebrala po forumih.
Če tokrat ne bo uspelo, bom pa mojega dragega začela kar obilno pitati z raznimi vitaminčki, q10… da izboljšamo njegove plavalčke in bi do naslednjega postopka poskušali še malo po naravni poti. Enkrat nama je že uspelo, pa se je žal končalo z izvenmaternično noečnostjo in odstranitvijo enega jajcevoda.

Upam pa vseeno, da nama uspe zdaj in bova srečki nosečki.

Uh, sem se razpisala.

Lep vikend tudi tebi.

Ne vem, če je pamento, da delam test saj mi na izvidu piše, da sem ob punkciji in ET dobila podporo 2500 HCG in bi bil test verjetno lažno pozitiven. Ti po ET nisi dobila nobene injekcije?

Ali je možno, da ima tvoj mož zaradi narave dela slabšo kakovost semenčec? Poznam par, kjer je on opravljal delo na zelo visoki vročini in jima ni uspelo zanositi. Zamenjal je delovno mesto in se je stanje po rednih odvzemih plavalčkov precej izboljšalo!

Lp, Binči

Ne, nobene injekcije ni bilo, pa tudi na odpustnici je bilo prečrtano. Jemljem samo utrogestan, ti najbrž tudi. Drugače, pa je moj dragi zaposlen doma na kmetiji in razen kakšnih škropiv (bolj redko)nima nobenega opravka s kakšnimi škodljivimi snovmi, tako da ne veva zakaj je tako kot je.
Mogoče veš, zakaj so tebi to injekcijo dali?
Pa še nekaj…pri punkciji, ko je dr. razlagal kaj dela, mi je mislim da 2x odščipnil del tkiva, preden sem dobila injekcijo. Vprašala sem zakaj, pa me najbrž ni slišal, ker je razlagal naprej, potem pa tudi nisem nič spraševala. Je mogoče tebi to kaj znano? Pri 1. punkciji se tega ne spomnim.

Ne vem zakaj bi ti delali odščip, tega ponavadi delajo, če je sum na kakšno bolezen endometrija je pa možno, da so hoteli preveriti debelino le-tega za oceno vgnezditve. Moje razmišljanje!

Lp, Binči

Aja, boš delala test???

Testa še ne bom delala, ker se bojim napačnega rezultata. Saj veš, ne bi rada od veselja do stropa skakala, potem pa ne bi bilo nič. Sigurno pa ga bom naredila v petek, če prej ne pride M.Sem pa iz dneva v dan manj obremenjena s tem. Najbrž pomaga tole pisanje po forumu.
Kako pa kaj ti?

Zjutraj, ko sem prebrala tvoj mail sem poklicala moža, ki je bil ravno na poti, naj mi prinese CB. Vmes sem še enkrat prebrala dokumentacijo Pospravila sem ga v predal in bo v kopalnici počakal do vsaj do 10-tega. Lahko pa istočasno narediva test:)!

Lp, Binči

Zmenjeno! 10. je dan D. Drugače pa se danes z menoj nekaj dogaja. Občutek imam kot da bo prišla M, čeprav je še prekmalu. Na trenutke me zebe, drugič mi je vroče (zmerila vročino – 37.1), vmes pa sem O.K.
Mogoče pa je to dober znak – upam.

Samo še 4 dni morava zdržati, potem pa JU HU HU, sami +++++++

p.s.
Tale PIKA se pa nič ne oglasi – jo bom malce dregnila.

Zna bit dober zank, ker telo velikokrat reagira na plod, kot na tujek in se pojavi vročina.

Ne misli na M. misli na +++++!!!

Lp,

Binči

New Report

Close