Čakanje, čakanje…
Pozdravček vsem!
Sicer bolj berem tele forume, a danes je tudi meni vrglo pokrov dol in si moram takole olajšati dušo (da na bo trpel samo moj fant, ki prenaša mojo slabo voljo…) Bližam se koncu 6. meseca nosečnosti in ker sem na bolniški, sem morala danes k svoji splošni zdravnici, ki potem pošlje kartoteko na komisijo. Tu pa se začne težava – moja zdravnica je pred nekaj leti postala zasebnica in s seboj vzela svoje paciente iz ZD (vklučno z mano). Sedaj ima mini čakalnico brez oken in zračenja, ki je bila nabito polna ljudi, stali pa so še pred vhodom. Moje nosečnosti ni moč spregledati, zato se je našel gentleman, ki mi je ostopil stol. Kmalu me je vse to kašljanje, kihanje in slab zrak pripravilo do tega, da sem sestri povedala, da grem malo ven in da se vrnem čez pol ure. In to kar me moti – ko sem prišla nazaj, sem čakala še eno uro in pol! Ker sem se želela izogniti prostoru, polnemu bolnih ljudi, sem sedela pred čakalnico, sestra pa je šla dvakrat mimo mene. Ko sem po skoraj DVEH URAH le uspela priti do zdravnice, sva končali v 3 minutah – na koncu sem ji omenila še svoje čakanje, a je odvrnila da nosečnice jemljejo naprej in da sestra pripravi kartoteko, ona jo pa samo vzame. Sicer sem z zdravnico zadovoljna, a tole me enostavno sili, da jo bom predvsem zaradi sestre zamenjala. Še tole: vedno sem čakala, a manj, naročanja pa nima…
Pa lep večer vsem, Nina