Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ČAKANJE

ČAKANJE

Ojla!
Tud jst sem nova na forumu, vse čestitke Kim, da ji je uspelo, men pa nikakor ne rata. Čeprav je šele tri mesce odkar probavava, se mi grozn vleče. Sm misnla da je to tko da spusti not pa je “se hecam”, ampak šele zdej vidm kako je to zakompliciran in kakšem čudež – evulacija, sluz, plodni dnevi in še ogromno ostalih stvari, ki se dogajajo tam notri. Pa še to čakanje na menstruacijo, ker nimam redne, tako da nikol ne vem pri čem sm. Mi ne preostane druzga da skačem :).

Želim vam lep vikend

Pozdravček

Nataša

Ja, Nataša, pri enih je res tko, da je dost če samo “en” not uide, pa so že tam!
Pri drugih pa je to malo drugače, mi pa moramo počakati, da bo dušica našega otročička pripravljena da pride k nam (po enih teorijah), da bomo mi pripravljeni, da jo sprejmemo (kot, da nismo – po drugih teorijah), se moramo skulirati (po tretjih teorijah), plačati nekatere postopke (po…) in tako dalje in tako dalje.
Pravijo, da moramo upati, po drugi strani spet, da tiste, ki so se sprijaznile, da ne bodo imele otrok, potem hitro zanosijo… Res se je včasih težko znajti!
Upam, da ti ne bo potrebno doživeti vsega tega, kar je večina na tem forumu, saj si šele čisto na začetku in to “malo” čakanje še ne pomeni nič!
LP, Špela

Zdravo!

Tudi jaz upam, da ne bo potrebno čakati tako dolgo kot nekaterim.In to nikomur!
Tudi zase tako upam.

No, pa vsem vso srečo, ker to je vsekakor sreča!!!

Lepo se imejte vsi in veliko ljubezni vam želim,
Meta

New Report

Close