Čakamo na +
Srečnga pa zdravga še iz moje strani 🙂 In da bi blo čim več +++++++++! Midva sva vidla, da se ne morva držat nazaj in greva spet v akcijo. 🙂 Moji ciklusi so bol tko-tko, so pa, kar je očitno že veliko… Mi pa vsak mesec par dni pred menstruacijo tako ‘bedira’, da komaj živim. Potem ko enkrat pride M, je takoj ok, ampak prej sem pa kot da bom kr umrla: utrujena, tečna, žalostna, napihnjena, vse me boli… Hormoni očitno divjajo. No, bomo videli, kako bo… Srečno nam vsem 😉
pozdravljene punce,
mi je kar težko brat s kakšnimi težavami se spopadate..no tudi midva sva se novembra odločila delati na otroku..in sama sem se kar težko spopadala s tem kaj če ne bo. imela sem pa 2 razloga, včasih sem jemala KT sicer jih že 3 leta ne ampak me je vseeno skrbelo da je lahko to vplivalo name. in pa še druga skrb je bla da sva 3 leta bila nezaščitena vendar sva pazila da je bilo zunaj in se mi je nekako zdelo da če v tem času se ni bilo da očitno je lahko neki narobe. vendar se nama je v nedeljo nasmehnila sreča in sta bili dve črtici. sicer so se mi je okoli novega leta začeli kazati očitni znaki. bilo mi je slabo iz dneva v dan, hrana ki sem jo imela rada mi je začela smrdet in v dojkah me še zdaj vsak dan neznosno tišči. po izračunu je sedaj nekje 3 tedne. prvi pregled pa imam 7.2 in že nestrpno čakam ter upam da bo do takrat vse uredu. in seveda tudi vsem vam želim da bi čim prej zagledale same ++++++ =)
lp in veliko +++++ 🙂
Čao punce 😀 …po petih dnevih rahlih črtic na baby checku nisem vedla pri čem sem al sem nosečka al ne,sem danes s prvim jutranjim urinom naredila CB innnnnn :))) pokazu se je en debeu masten + <3 danes je moj srečen dan,jutri se naročim pri ginekologinji in upam na vse najboljše. VESELA DO NEBA 😀 Držim pesti za vaše pluske 😉
Plus minus unija, nočem ti nič slabega, razumem, da so te izkušnje naučile previdnosti. Vseeno se mi zdi že malce neokusno, da vedno “igraš na iste strune”. Mislim, da se vse tukaj zavedamo, kako stvari grejo, tiste, ki pa še niti do plusa na cbju nismo prišle, pa ne potrebujemo še več negativne energije!
Sweethart, čestitam! Vso srečo v prihodnjih mesecih 🙂
allstarka, potonika, vijolica, me pa v akcijo, ne? 🙂
sweethart <3 – ČESTITAM !!!!!! Želim ti lepo in brezskrbno nosečnost.
plus minus unija – ženska prosim te. Kaj je s tabo?? + pomeni da je noseča in to je začetek. Vse se zavedamo kaj vse nas lahko doleti v času nosečnosti. Ampak glede na to koliko je neplodnosti je že + na cb razlog za veliko veselje.
Za vse ostale pa še vedno držim pesti, da čim prej zagledate +
Tako, Mallina, akcija in pozitiva še naprej! 😉 In nobena negativka nam ne bo vzela upanja! Tukaj smo zato, da se spodbujamo.
Da še malo povem okrog te mace, ki jo zdaj jem drugi mesec. Da bi kaj čutila na počutju ni. Sem pa prejšnji ciklus M dobila na 33. dan, kar je že kar ok, upam, da bo zdaj tudi nekako tako (ali pa da je sploh ne bo) 😉 So mi pa po 1 mesecu jemanja izginili mozolji, ki sem jih imela odkar sem pred dobrim letom nehala jemati KT! Koža je res ful lepša. Tega sem ful vesela! To je vse, kar opažam zaenkrat.
Pozdravček vsem 😉
Pozdravljene punce!
Se vam pridruzujem na forumu 🙂 tud midva delava na dojencku. Konec novembra 2012 sem po treh letih prenehala jemati KT. Prejsnji teden sem zacela jemati folno kislino. 9.1. sem imela zadnjo M. Zadnji ciklus pa mi je trajal 42 dni, verjetno zaradi prenehanja KT. Danes je 16.dan ciklusa in sva pridna 2-3-4x na teden 🙂 upam da se kaj prime 😉 sva pa oba se zelo mlada, jaz 20 on 23 🙂