Najdi forum

Čakamo na +

Eeeej, ta tema ni za hvaljenje s plusi, tuki se pritozujemo samo tiste, ki ga nimamo!!! 😛

Sej se hecam. 🙂 Čeprav nam nekaterim ne gre, je zelo lepo videti lepe novice, čestitam Lizika 11 in snežinka!! 🙂

Jaz bom test ponavljala čez kakšen teden, če ne dobim M. Sem poklicala tudi ginekologinjo in mi je v primeru še enega – ukazala, naj se zaradi svoje neslavne hormonske preteklosti pridem pokazat, da ne bo kaksnih problemov. :/ sploh ne vem kaj naj si mislim, pa ful slabo spim, ker sam to razmisljam. Pa če še tolk razmišljam, ne bo nič spremenilo. 🙂

Zdravo
Da poročam še jaz. M bi mogla dobiti v teh dneh (nimam čist točne)
Sem pa mela prejšen tedn ful občutek, da sem zanosila 🙂
No stvar je taka, da me dajejo vsake toliko časa krči kot pred M. In sicer me boli nekaj sekund in potem neha. Pa ZELO sem utrujena, spim po 10-12 ur kar nisem nikoli. Ponavadi 5-6 ur.
Danes grem kupit test pa bom verjetno kar zvečer delala, ker do jutra ne bom mogla čakat.
Vam poročam. Čestitke vsem za +.
lep pozdrav

Aja pa pozabila sem še povedat, da imam zelo mehko blato, kar tudi ni normalno pri meni. Pa črviči me tudi ne. Bomo videli.
LP

Brigita, kako kaže?

pri meni še nič. Spet me ful zvija in črviči, kot da bom dobila M, zdaj je že 40. dan, pa je še ni …

Sem naredila test in zagledala velik in močan + 🙂 Sem kar začela skakat od sreče 🙂
Zelo, zelo, zelo sem vesela.
Upam, da tudi ve kmalu zagledate +. Je res lep trenutek.
LP

Ooooo, čestitam!!! 🙂
kako lepo je tole brat, mogoče sem pa zdaj počasi že jaz na vrsti 😀

Pozdravljene bodoče nosečke!

Spremljam vas sicer od daleč, danes pa sem se odločila, da še kaj napišem… 24.12. je ne pričakujem, imam pa že nekaj časa občutek, da sem noseča… Sem sicer taista, ki je odprla temo Ovulacija in spraševala, če lahko ovulirata oba jajčnika. Očitno lahko in možno je, da se pri meni nekaj “kuha”, saj sem včeraj (potrpljenje pač ni moja vrlina pri tej stvari) naredila test first sign duo proti večeru. Prikazala se je šibka črtica, ki jo sicer moraš dobro pogledati, ampak če jo je videl moj fant (ki je drugače dosti bolj realen in priseben pri teh stvareh), potem nekaj že je… Ampak zdaj se spet porajajo pomisleki okoli tega omenjenega testa. Lahko, da sem naredila test prehitro (kar tudi sem), lahko da sem res srečna nosečka (kar čutim, da sem), lahko pa da me samo vse skupaj jezi (česar me je strah). Dva dni imam sicer že rahle, ampak res rahle slabosti, prsi me bolijo “naokoli”, krči so prisotni vsake toliko časa…
Vajo bom ponovila v ponedeljek zjutraj in upam, da me po enem letu preseneti plusek oziroma močna črtica- pa še lepo darilo za božička bo 😉

No, pa stiskajmo pesti za vse nas!

hey punce. Brigita,zelo,zelo,zelooo sem vesela zate čestitam ti iz srca in želim lepo nosečnost 🙂 Mallina ja zdaj sva pa že midve lahko koooončno na vrsti,čakam že 100 let 🙂 joj pa še virozo sem staknla,tko da si ne upam kej prveč delat na bejbiju,glede na to da sem skos na tabletih,da nebi blo kej narobe :S skos neki… želim vam lepe praznike in en lep masten plus vsem v novem letu 😉

Sweetheart, ja upam! Jaz sem danes po desetih dneh ponovila test in je bil seveda spet -. Danes je že 46. Dan od prvega dne zadnje M in me spet nekaj črviči po trebuhu, kot da bo zdaj pa celo prišla. Ahhhh. 🙂
recimo, da bo 2013 bolj uspešno za nas. 🙂 lepe praznike!

Zdravo
hvala vsem za lepe želje, upam da se mi tudi ve kmalu pridružite.
Srečno v 2013
LP

Pozdravljen,

Vidim da nas je kar nekaj, tudi midva čakava na +
Pred poletjem sem prenehala jemati kontracepcijske tabletke, bila sem zelo v strahu, da bom s tem izgubila tudi menstruacijo. Ko sem prvilč prenehala jematik tabletke sem bila brez menstruacije skoraj pol leta nato pa sem morala znova pričeti jemati tabletke. Po priporočilu ginekologa. Takrat še nisem razmišljala o starševstu. Letos sem po prenehanju jemanja tabletk imela 3 mesece reden ciklus. Bila sem zelo zelo vesela. Ginekolog me je svaril da bom verjetno rabila dodatna zdravila, da bom sploh dobila cikel in zanosila.
Še vedno se trudiva, vendar imam malo porobleme z M že drugi mesec, test je zaenkrat še vedno -.

Srečno

hej punce moje kako ste kaj ? jaz sem danes čisto depresivna,se tud vam to dogaja? nevem kaj naj še delam da bom končno enkrat že zanosila,ker sem tok neučakana,in se sprašujem zakaj se men to dogaja,čeprav vem da vas je še fulll takih pa še slabših ki vam še veliko dalj časa ne uspeva 🙁 sam mi je prou bet,dons pa res :S pa še teli desci to slabo razumejo no…vsaj moj 🙁 eh… pa Lp

punce ne obupat,midva sva se za najinega otročka trudila 4 leta in še malo pa bo star že dve leti,zdaj pa delava na drugem in upam,da bo kmalu uspelo.ne razmišljajate o tem,ker je to najslabše

joj to res ni fajn to čakanje ubija,hvala za spodbudne besede res…nemoš seksat brez zaščite ker prej nikol nisva in ne pričakovat otročka 🙁 In če si nekaj želiš nemoreš kar pozabit na to željo… na žalost

Živjo punce,
ekola, po dveh minusih, solzah in slabi volji ter nenazadnje strahu, da spet nimam menstruacije (tako kot je rekla vijolica), je danes, na 51. dan le prišla.

Resno sem se bala, da smo spet po starem, in bom po 4 dokaj rednih M spet imela velike probleme s ciklusom, tako da je že M bolje kot nič. Vijolica, imela sem natanko take probleme, kot jih opisuješ!

No, zdaj pa nov krog, ne? Sweethart, meni tudi ni lahko, saj sem si drugače to predstavljala. Zdaj sem sklenila, da ta zanositev ne more in ne sme biti edina stvar in edini “projekt” mojega življenja, ampak moram enostavno živet naprej kot da ni bilo nič in se posvetit drugim področjem. Navsezadnje me čaka še diploma, pa tudi prave ne-študentske službe se ne bi branila. Pa dopust tudi ne bi škodil. 🙂 Prepričana sem, da nama bo uspelo, ko bojo moji možgani dovolj zaposleni z drugimi stvarmi, 🙂

Če te vsaj malo potolaži, jaz te popolnoma razumem. 🙂

Punceeeee enega srečnega,zdravega,čarobnega in nosečniškega 2013 vam želim 😉 Mallina ja si me potolažila,tko kot si rekla,ko bo glava dost zaposlena z ostalimi zadevami pol pa bo,ker tale moja psiha je največji kontracepcijski tablet 🙂 všasih sem malo drame queen ko mam kakšen depresiven dan,saj nemorem nič naredit če ni,ko bo pač bo,in v tem letu ni hudič da za naju Mallina nebi blo… pa hvala 😉 mejčkite se,pa poročajte 😀 pozdravček

No kako je kaj punce,ste vredu? že kakšen nov plusek? pa lep pozdrav

Nič, konec M, začetek svinjskega prehlada. Bljeh.

Pri meni na žalost še zdaj nič ni..dobila M..grem v nov krog..ful žalostna…me skrbi, da je kaj narobe, saj je pred SS uspelo v 1.

Mallina joooj ta prehlad,vem kako je,ni lepo naj ti bo čimpreje bolje,pa v nov krog na lov za dojenčkom 😉 Allstarka,ampak vsaj zanosila si,to že dosti pomeni,da vsaj zanosiš lahko,tudi tebi želim veliko uspeha v tem mesecu. Jaz imam pa že vse znake nosečnosti,slabo mi je,v jajčnikih me neki krči,ampak itak tko kot vedno je to vse od psihe=skoraj vsak mesec isto,menstro pa itak nevem kdaj jo moram dobit,ker je tut do 15 dni razlike ponavadi-štala :S pa lep pozdravček

New Report

Close