Čakamo na +
Ojla, punce! Ful, ful, ful zelim vsem lepe, jasne +! Res je zoprno, ko gledas test in vsakic upas na + in ne ves ali je tsta senca + ali ni… Ne vem, povejte tiste, ki ste ze bile nosece, ali ko si res noseca, ves, da si, ali ni nobenih drugacnih obcutkov? Meni je kar malo odleglo, ko sva malo odlozila zdaj to, da se bolje psihicno pripravim in sprijaznim, da ko bo pac bo. 🙂 Ta cas bom pa pridno jedla maco in porocala o njenih ucinkih! Upam, da se mi M v parih mesecih uredi in jajcniki zacnejo normalno delat. Lepo bodite in cim manj stresa 😉
Se strinjam z Allstarko. Jaz sem že tri leta vsak mesec “prepričana”, da sem noseča, imam vse znake nosečnosti (občutljive prsi, napet trebuh, kak nov mozolj na obrazu, psihična občutljivost, posebne prehranske želje…), pa še nimam otroka. Enkrat vmes sem celo zanosila, pa sem imela enake znake, celo enake bolečine v dneh, ko bi morala priti menstruacija (imam zelo boleče) in sem že vzela protibolečinske tablete, krvavitve pa od nikoder. Naredila sem test, bil je pozitiven, počutje enako kot prej -napetost v trebuhu, občutljive prsi ipd. samo razpoloženje je bilo (seveda) na višku. Žal sem imela v 6. tednu SS, za tem je pa spet enako.
Tako da je odgovor Mallini in Potoniki NE, ne veš, če si noseča, dokler ne narediš testa in dokler ti ginekolog ne potrdi! Občutja in občutke ima pa vsaka ženska drugačne in tudi ista ženska pri različnih nosečnostih drugačne…
No, to je tolažba, ker mene je tudi ves prejšnji teden zvijalo kot da bom dobila M, prsi me nič ne bolijo, sploh se nič drugače ne počutim kot ponavadi. Apetit imam že od vedno ogromen, tako da to tudi ni znak. 😀 😀
allstarka, na zahodu nič novega. M še nisem dobila, glede na neredne cikluse je itak ne pričakujem točno na uro. Test bom delala šele proti koncu tedna, če je ne bo. Počutim se, kot da bo zdaj zdaj tu. Čeprav v postelji sva bla pa pridna. 🙂
Ne vem, poskušam odmislit. Ampak saj veste. Še plača je ta mesec ful hitro prišla, ker je nisem tako čakala, ker sem imela druge datume v mislih, haha. 😀 Žalosti me edino, ker sem si poleti tako lepo predstavljala letošnji božič na višku nosečniških hormonov in s trebuhom (ker po dveh, treh mesecih bi res imela že ogromen trebuh, NOT.) 🙂
Ampak veste kaj? Zdaj ko sem bolj na tem vedno vidim samo nosečnice in dojenčke, vsi so noseči, še angleška vojvodinja je zanosila! Ampak zadnjič sem gledala Grey’s anatomy in je Meredith Grey takole rekla “Plans don’t mean anything, especially with babies. You try and try to get pregnant and you can’t. And then the baby comes when you least expect it. Probably because you didn’t plan.”
… no ampak sej v teoriji me to vse že vemo, a ne. 😉
Malo sem naložila. Za razvedrilo, da ne bomo samo na koledar gledale. 🙂
@Mallina: Sigurno je več možnosti za zanositev, če ne planiraš. Vsaj navidezno, ker si pač vesel, ko je. 🙂 Ampak je pa težko seksat brez zaščite in ne pričakovat nosečnosti! :))) Po moje je samo pomembno, da ozavestimo, da ni nujno, da se bo takoj prijelo in da lahko traja kar nekaj časa. Potrpežljivost kar prav pride (kot tudi na drugih področjih v življenju). 😉
Tudi meni se dogaja, da odkar razmišljava s fantom o otrocih, me vsepovsod obkrožajo same nosečnice! 😀 Po moje gre samo za to, da sem sedaj pozorna na to. Ne vem… 🙂 Tudi me bomo kmalu srečke nosečke, vem, da bomo! :))
Mallina js sm pila krvomočnico točno štiri tedne…danes je ne bom več. Včeraj zvečer sem še spila skodelico. Menda bi jo naj pili od konca M pa do začetka naslednje. Ampak js upam, da se je tokrat kaj prijelo, zato je ne bom pila. Če pa M spet pride, bom počakala na konec in spet začela krvomočnico pit. Sem mislila, da jo bom s silo pila, ampak ne, prav navadila sem se na okus in mi je celo dobra postala.
Par dni me že špika v jajčnikih. Tiste tipične mozoljčke, ki jih dobim pred M, sem že tudi prejšnji teden dobila. Upam, da M ne pride. Res upam.
Sweetheart si že delala ponoven test? Držim pesti zate in ostale punce, da bi čimprej dočakale to, kar si želimo + ali II
hey drage moje punce 🙂 jah…tko je blo…v ponedeljek sem dobila menstro fulll fulll fulll menstre,fulll bolečo s krči sem skor rodila,ampak sej je usak mesec tko,..tko da ni blo nič od tistega pluska,čeprav maš lahk kao tut krvavitev ko si noseč,sam jst sem 100% da ne tok močne,tko da mal sem bla razočarana ampak sej sem že navajena,life is good in gremo naprej…naslednji krog,ni hudič da enkrat neb blo 😀 pa pri vas je kaj novega? želim vam same + 😉 čaw baw
Naj se še jaz pridružim debati…kakšna dva meseca že delava na otročku…ker sem bila nestrpna sem prehitro naredila dva testa in seveda sta bila negativna. Menstruacijo bi morala dobiti nekje 15. decembra a je še ni. Včera sem naredila Clear blue in je pokazalk jasen +. Danes sem pa še enkrat naredila first sign, ker sem ga imela doma in je negativen. Tako da zdaj ne vem 🙂 menstruacija pa ponavadi ne zamuja, je pa še kar ni. Najbolje, da grem delat krvni test. Kako pa je s tem testom, kar prideš v laboratorij in rečeš, da bi delal test za nosečnost??