Najdi forum

Čakamo na +

a drugače pa pred ovulacijo uporabljata zaščito, čeprav delata na dojenčku?

Jaaa jst tut hočem augustoučke :))) jaz se pa ne obremenjujem več z ovulacijo,ker že od zmeri sexava na 2-3 dni…tko da ne vem kje je fora da pol leta ni nič,ker po teoriji O bi mela pol usak mesec iste možnosti za zanositev,verjetno ni blo še prvaka plavalčka do tega časa nevem,nevem….nisem dovolj teoretično brihtna za bejbije delat 😀

a drugače pa pred ovulacijo uporabljata zaščito, čeprav delata na dojenčku?[/quote]

Ne, ne uporabljava zaščite 😉

V sredo je polna luna, mogoče bo kaj pomagala 😀

Živjo,

evo, danes bi mogla dobit M pa ni ne duha ne sluha o njej, čeprav je bla prej vedno točna. Zanima me kdaj naj naredim test, glede na to da sem delala v soboto pa je bil neg. Prsa me se bolijo, danes tud križ, pa včasih me malo kljuva v jajčniku…sem že mislila da bo pa ni nič. A počakam do vikenda in potem spet nardim, da ne bom brez veze testirala kar naprej? Zdaj sem si priskrbela Clear blue hvala allstarka 😉
Upam da ni samo da mi zamuja prvič po več kot letu in mi daje lažno upanje…Mam pa že neki časa ogromno stresa v službi in sem brala da stres lahko vpliva na izostanek M. Mogoče pride pa M jutri s polno luno, čeprav upam da ne 🙂

Ojla, samo da sporocim še to: danes ponoci ze od treh zjutraj nisem mogla spat ker mi je slabo za znoret kakor koli sem se ulegla. Ko je sel moj v sluzbo sem naredila test, tokrat Clear Blue in je takoj pokazal razlocen plusek!!! 😀 😀

Fuul sem srečna, smeji se mi na vsa usta. Ne morem verjet da je res!!! Avgustovček bo :))

Se pravi je bila koncentracija urina 2 dni pred M vseeno se premajhna, saj je bil First Sign test v soboto negativen.

Vsem zelim cim prej tale plusek, drzim pesti za ostale!!

Blu blu čestitke in veselo nosečnost želim.

Blu blu polepšala si mi dan!!! Juhuuu!!! Zdaj pa brž na Ringaraja forum..je že odprta tema za avgustovčke 😉

iiiiiiii vesela 😀 blu blu čestitke in vse dobro,uživaj nosečnost…upam da se ti kmalu vse pridružimo 😀 Pozdravček vsem

Mah js mam zaj čas ovulacije (menda) pa sem fasala neko vnetje..včeraj me levi jajčnik bolel, kot da je napihnjen. Sva pa danes zjutraj sexala in so ble take bele grudice, tak da je mnda res vnetje :/ Upam, da ne bo kaj vplivalo na zanositev in da nama uspe.

Hvala!!! Sem se vedno ful v rozicah zaradi vesele novice. Pa se nekaj glede teh nosečniških testov: pravkar sem naredila test se enkrat s First Signom, in mi se vedno kaze negativno!!! Kupila sem First Sign Duo tam kjer sta dve testni palčki in sem rekla da še tega drugega sprobam če bo slučajno pozitiven ne negativen kot v soboto, da sploh vidim če ta test funkcionira… Clear Blue zjutraj mi je pokazal tak jasen plus čisto takoj, M seveda še vedno ni ostali znaki pa prisotni (celi dan mi je slabo, bolijo me prsi etc.) Ne morem verjet da je First Sign res tako metanje denarja in vesela sem da sem testirala s Clear Blue, drugače bi bila sigurna da nisem noseča ampak mi sam zamuja. Tko da res hvala za ta nasvet naj vzamem Clear Blue. Se selim zdaj na drug forum in upam da se tam tipkamo in kmalu zagledate svoje pluske!!! Vso srečo! 🙂

Mene pa zanima če je katera sproblaa baby check k prideta dva notri?

Zdravo
Blu blu čestitke, želim ti čudovito nosečnost.
Ne morem verjeti, da je first signe pokazal negativno. Groza. Od zdaj uporabljam Clear blue !!
Približuje se moja O, tako, da morama biti pridna. Upam da nama uspe in bomo imeli tudi mi avgustovčka :o)
Lepo se imejte pa bodite pridne. Poročajte kako vam gre.
Papa

Meni je First sign prav tako pokazal plus kot Clear Blue. Mogoče pa sta bila testna lističa pokvarjena.

Hej punce,ima kakšna od vas izkušnjo od slabosti v nosečnosti,vam je blo slabo pred jedjo,po jedi al ves čas,hvala za odgovore. Lp

Jaz že od ovulacije čutim nekaj okoli rodil..upam, da se je prijelo 😉 Test bom pa delala okoli 14.12. Kje je še tooo….

allstarka…jaz tudi,vse enako…naj se že prime enkrat,blagor se tistim ki se jim full hitro prime 🙂 sem že tok neučakana,in upam da ni spet vse ta moja psiha 🙁 oh ta čakanje …grozaaa upam da zagledava + in bomo meli avgustovčkeee juhu 😉

Iz tvojih ust v Božja ušesa 😉

Poročaj…

Živjo, punce.
Jaz tudi ne vem več, kaj bi sama s sabo. Slabo mi je, ampak ne od nosečnosti, ampak od živcev. :)) Ali pa se mi samo zdi, saj veste. 😉
Malo me spet špika po trebuhu, tako da ne vem, če bo kaj iz te moke. Zadnjič me je tako zabolelo tam nekje noter, da se mi je kar zameglilo pred očmi. Ne vem, kaj bi to bilo. :/ Še vedno sicer fuuul upam, da drug teden ne bo nič z menstruacijo. 🙂

Mislim, da bosta naslednji teden ali dva kar pestr za nas, plusopričakovalke. 🙂 Čestitke vsem, ki ste ga že pridelale!

Malina

Joj Mallina, vem kak ti je hudo čakat.. Jaz sem danes komaj 19dni od M in čutim skos nekakšen neprijeten občutek v predelu rodil, zdaj me je še malo začel križ bolet, malo imam povišano temperaturo. Ful me je strah, da je kakšno hudo vnetje rodil :/ Ker za nosečniške znake je še prekmalu…

Najprej čestitam vsem plusekom…
Jaz na njega čakam že četrti mesec in ga ni in ni.. vem, da še druge čakate več, samo jz sem že kar precej žalostna…. čez dva dni bi naj prišla menstruacija, ampak mene že danes tako špika v jajčnikih, tako da mislim da jutri že pride :((((…. Nč ne pomaga če zdravo živiš, bla, bla, blaa

;((((((((

New Report

Close