Čakamo na +
Tudi jaz sem ta mesec v pričakovanju magičnega +. In danes sem ga dočakala! Ampak sem v dilimi ali je pravi ali lažni. Delala sem clearblue in baby check in pri obeh se je takoj prikazala dobro vidna črtica (pri baby chech malo manj) ampak sedaj zvecer sta pa obe zbledeli. Tista na clearblu je skoraj izginila…. saj vem, da test ni veljaven po 10 minutah, ampak vseeno mi je čudno. Od prejsnje nosečnosti sta še danes razločno vidni obe črtici. Je katera imala tak primer.
Hm…mislim, da je, sicer že leta nazaj, tudi pri meni črtica izginila po parih dneh, pa imamo doma čist orng zdrave babnce 🙂 Po logiki bi rekla, da če je črtica bila, je test pozitiven…črtica se ne obarva, če hormona ni v urinu…tudi čisto malo ne…če je obarvan, je torej zaznal hormon. Lahko da je zginil zato, ker je bila koncentracija hormona precej nizka. Poskusi čez dva dni ponovno…Pa srečno!
Hej punce moje,…tut jaz sem dočakala tečko 😀 zdaj sem nekje 5 dni po menstruaciji in me tko tko svinjsko že cel ljubi dan boli desni jajčnik ful ful ful 🙁 da ne vem kaj je to,ker ponavad me špika ob ovulaciji in to me zdej že 2 meseca tko boli,ma kakšna podobno izkušnjo in imate idejo od česa bi to lahko bilo?? pozdravček vsem 😉
Zivjo punce,
jaz tudi cakam tisti plusek…nasl torek bi mogla bit M. Pred ca. 10 dnevi sem bila na UZ in se je ze videl folikel na levem jajcniku, vmes sva bila pa pridna, tko da upam da bo kaj. Tole cakanje zdaj do M najbolj ubija, sploh ko cutis vse simptome oz kakor se prepricas. :S ce dost dolg razmisljam o slabosti mi ze res rata slabo…da ne mislim o nosecnosti pa tud ne morem, ceprav sem ful busy v sluzbi in cisto pod stresom na del mestu. ufff ko bi vsaj ze blo kaj!!! 🙂 Good luck vsem ki se cakate in vsem noseckam.
heiii punce 😀 jaz sem bla na urgenci in je blo vse ok,to je bla spet moja psiha zgleda,da so me tok jajčniki bolel eh,nevem več nič… pozdravček blu blu tud jaz čakam pa nič ne dočakam,že kar nekaj časa :S mučno je ja 🙁 sej bo enkat za vse nas ki čakamo plusek sonček posvetil. Res je da bolj ko razmišljaš slabše je,sam kaj ko podzavesti ne morem okrog prenest 🙂 bo že…lep pozdrav usem in držim pesti tko kot vedno za same pluske 😉
Brigita-, ja toliko mi je zamujala, pa še ta mesec ko je prišla je bila ful čudna, bila je krajša za polovico in skoraj ni je ni bilo, tako da moram vprašat G kaj je to, sem v ponedeljek naročena na pregled. Midva sva se sicer sedaj vstavla in ne bova delala na dojenčku, ker naju službi malo zajebavata in morava zopet prestavt otročka 🙁
Cez 4 dni naj bi dobila M. Vsak dan sem bolj napihnjena, sem precej suha in trebuh sem vedno imela bolj na not kot na ven, zdaj pa mi dobesedno visi ven, da ze kar smesno zgleda, kot da sem noseca v tretjem mesecu. 🙂 Naj povem da sem dost pod stresom v sluzbi in jem isto ali pa se malo manj kot ponavadi, zaprta nisem. V jajcnikih me spika celi dan, pa danes zjutraj mi je bilo pri umivanju zob slabo…Pa veckrat cez dan spet slabo v sluzbi kar v valovih tko da sem ze zarad tega cisto brez apetita, trebuh se pa kar napihuje. Ce v torek ne dobim bo ze vec jasno, ker je moja M blazno tocna. Drzim pesti.
hojla mačke…je že kakšen nov plusek+ 😀 meni se je tečka uredila-končno zdaj jo mam že drugi mesec na 34 dan,in spet delamo in upamo,da se bo prijelo,nisem si mislila nikoli,da je ta neučakanost,pričakovanje,želja tok mučno 🙁 okrog mene pa same nosečke 😀 leto 2013 bo polno bejbijov juhu… blu blu zate me pa že prav firbec matra 😀 upam in močno navijam za en velik + 😉 je tko fajn z vami mal poklepetat,in besede delit,oglaste se kaj. Lep pozdrav
hej mallina,sva na istem,tudi jaz sredi decembra.Jaz sem tudi pila krvomočnico za ureditev M,pa se mi je po mesecu pitja skoraj čisto znormalizirala nevem al je bil čajček al psiha uglaunem-thank you god,ker sem bla od hormonov tečna 100/h pa še ovulacije nisem nikakor mogla nagruntat 😀 mallina zdej pa bo,upam da bova u decembru srečke nosečke,poročaj :))) držim pesti za same pluske+++… Lp
Hej punce,
v soboto dopoldne sem naredila First Sign test, pa je bil negativen.:(
M se nimam, po planu moram dobit jutri. Kaksnih posebnih znakov PMS razen bolecih prsi in povecanega apetita nimam. Ampak to itak lahko pomeni vec stvari. Upam vseeno da sem delala test prezgodaj in M ne bo. :)) Vem da je malo verjetno, ampak vseeno, optimisticna do konca… Ce ne pa naslednji mesec ponovimo vajo. Vmes grem pa se kri dat, da vidijo ce je s hormoni vse ok pa moj na spermiogram. Napotnici ze imava.
Evo da se vam še jaz oglasim, danes bi mogla na pregled k G pa sem morala prestavit ker so nekaj jim popravljal, mi je pa rekla, da kar sem sama mislila da je M, to ni bila, tako da je še vedno možnost da sem noseča. Pa sem jo vprašala kako če sem pa naredila že 4 teste ki so bili negativni. Je rekla da je imela eno k je nardila še več testov in na koncu je bila noseča že 4 mesece ko je prišla k njej na pregled. To se mi zdi zelo čudno da bi mi tesi kazali negativno čeprav bi bila noseča. Se je to že kateri zgodilo? Gre pa (če gre) za prvo nosečnost.