Najdi forum

Čakamo na +

Jaz tudi nimam še nič otročkov. Folno kislino jem 2 meseca,škodilo mi ne bo 🙂 junija sva začela delat na naraščajčku lahko bi že kaj bilo ane 😀 čimveč pluskov nam usem pa dvojnih črtic,srčkov itn… :)))

Zdravo!
Midva sva komaj začela, tako da še nimam nekih pričakovanj, ampak bilo bi pa lepo v prvo nardit 🙂
Stara sem 22 let. Tabletk nisem nikoli jemala, tako da s tem nisem imela problemov. Sem se pa včeraj prehitro pohvalila, saj mi je bilo včeraj popoldne, zvečer in danes zjutraj oz. mi je še slabo. A je mogoče, da mi je od nosečnosti – že tako hitro? Je pa nekje 2 tedna od spolnega odnosa.
Sem brala, da je dobro folno kislino jesti 3 mesece pred zanositvijo. Jaz bom čakal na + potem bom pa začela.
LP Vsem vam pa želim en velik + !!!

No, js sm danes naredila test. in ja, bil je +. ampak poleg + me je včeraj pričakala tudi nežna krvavitev 🙁 ker sta bila že 2 SS to ni ravno obetavno 🙁

Tudi jaz sem naredila danes test, ki pa je bil žal -. Stara sem 26 let in nimam še otrok, tablede sem pa jemala kar 9 let, jih pa že eno leto ne jem več.

_miškamaša_ upam, da ni nič narobe!! Vem, da je po dveh SS strah še bolj prisoten. Držim pesti!

Brigita-, po moje po dveh tednih že čutiš spremembe, saj v tem času že pride do oploditve. Kdaj bi mogla dobit M?

Js sem s folno kislino začela 3tedne po SS (mi je ginekologinja rekla). Jemljem pa Tifol in mi ful odgovarja (nobenih stranskih učinkov), pa še najceneje je.

miškamaša, pozabila sem ti čestitati za +, a si poklicala G da greš na pregled zaradi krvavitve?

Miškamaša, čestitam!!

Mene pa že vse zvija po trebuhu, po moje spet ne bo nič s pluskom. 🙁

Miškamaša- ČESTITAM, upam da bo vse v redu.
Allstarka- Nimam čisto redne M, vendar bi jo mogla dobiti ta vikend. Upam, da imaš prav in da so to posledice oploditve 🙂
Test bi pa tudi sedaj že pokazal a ne??

Brigita-, poskusi s Clear Blue!

Mi tudi plusek pridelali 🙂 happy, happy, happy

MalaMetulja čestiiiiitam!!!!!

malametulja čestitam in miškamaša čestitke tudi tebi in ti želim,da se izteče vse dobro…jaz sem tudi danes delala CB in je bil – pol ure za tem pa dobila M,ki sploh ni menstra ampak nek čuden krvavo,rjav,oranžen beden izcedek mislim štala…nej bo že enkrat plus+ al pa naj se M ulije,ker se mi od telih zmešanih hormonov že trga 🙁 pozdravček in čimveč pljuskov+ 😉

Čestitke vsem, ki ste “pridelale” +…veliko sreče, zdaj pa le pazite nase, da se bo še vse ostalo lepo izšlo…jst pa še kr čakam…še kr me zvija v jajčnikih, vsak večer, jutro…ne želim naredit testa, da ne bom spet razočarana, tak da…ja pa sej bo prtekla…itak… :((( pa še prehlajena sem, tk da mislim…

Zdravo
Allstarka- sem nardila tesr first sign pa je bil negativem, tako da sem že nehala upati in čakam na M. Bomo drugi mesec zopet ugibali 🙂

Malametulja- čestitam, upam, da ti bo nosečnost lepo potekala.

Vsem pa želim veliko uspeha 🙂
LP

🙁 Te ti pa želim, da ti naslednjič rata!!!

Hvala

Jaz sem tudi danes dobila M. :(( Že tretjič …

Punce…vas berem…žal mi je za vse te vaše nezaželjene M…jaz sem noseča tretjič (dvakrat rodila) in je bilo vsakič vse ok in si pravzaprav ne predstavljam agonijo, ki jo lahko doživljaš iz meseca v mesec. Vsem vam želim vse dobro, pošiljam vam veliko pozitivne energije in sonček…

MM, ki živi samo od juhic, ker mi je ves čas slabo in nimam apetita

Spoštovane dame!
Čakati plus je vsekakor premalo in največkrat žal nič ne pomeni. Dokler nimaš izkušnje, da se kljub plusu in neizmernemu veselju vse lahko konča že na prvem pregledu, kjer naj bi ginekolog nosečnost sploh potrdil. Potem se zgodba nadaljuje in strah je prisoten, žal pri nekaterih vse do konca. Zakaj pravim žal, zato, ker , ko se ti enkrat zalomi in doživiš, kar nisi pričakoval, si pri vseh nadaljnih nosečnostih zelo skeptičen in NE VEČ tako zelo prepričan v dober potek in zaključek.
Sicer pa vsem nosečim ženam in bodočim nosečnicam želim vse dobro in da bi nosečnost potekala dobro in brez zapletov in nevšečnosti! Srečno!!!

plus, minus, nič, se strinjam s tvojim postom. ja, sama sem + zagledala že tretjič, do sedaj nič otrok, prva dva + sta se končala s splavom, sedaj 3. spremljajo krvavitve.dejansko se ob + sploh nisem tako zelo razveselia, le upala, da al da bo vse ok, ali pa da se čimprej konča, da mi le ne bi bilo potrebno na abrazijo. na žalost smo nekateri prikrajšani tistega veselja ob + testu, ker te kljub temu, da ti vsi rečejo, da misli pozitivno in ti to tut sam veš in se prepričuješ, da bo ok, skrbi…

New Report

Close