Najdi forum

Čakamo na +

Melisa84, daj naredi že test, da lahko še tebi čestitam, ko sem že ravno tu gor 🙂

ravno namočila..me je preveč matralo…

digi cb delam…hjoooooj..upam upam upam

Uf, jaz sem pa ravno prebrala en Pušenjakov odgovor, da če se vgnezditev pojavi prej kot v 6 dneh po O, je večja verjetnost za izvenmaternično nosečnost, npr. da se vgnezdi že v jajcevodu. Ojej, no torej upam, da ni bila vgnezditev to…

Petrika, po moje si imela ovulacijsko krvavitev. Ne se zdej obremenjevat s tem 😉

Jaz sem dala skos histeroskopijo..pregrada odstranjena. Sedaj počakam na 1 menstruacijo, pol pa zopet akcija 😉

😀 +++++++

piše sicer 2+ torej teče 3 teden…jeeeeeeeeeej..ma je veselje po hiši,,moj še pa delat ni šel danes kot da bi slutil…zdaj pa se tk nosi…želja uresničena,,upama na najboljši izid.. 😀

Čestitke, čestitke:)) Kako dolgo pa se že “trudita” za plus? 🙂

A ovulacijska krvavitev tudi obstaja? Še za vgnezditveno sem šele pred kratkim zvedela 🙂 Bibaleze, saj če moraš samo 1 cikel čakati vmes, pa ni panike.Še malo, pa bo akcija 😉

če bos verjela ali ne 4 leta :/ oz zdaj 1 leto intenzivneje
nisem hotela na umetno oploditev sva rekla ce nama bo usojen nama bo,,in sva se čist odklopla.brez sekirancije brez vsega..

pa tak sem sumila zjutraj da nekaj je kr sem “bruhala” v loku 😀

Uf, to pa je dolga doba. Potem bi pa morala napisat brez narekovajev, da se trudita; sem predvidevala, da vama je v prvo ratalo. Si kar predstavljam, kako veselje je zdaj v enem stanovanju :)))

hja kr,,sva imela druge probleme pa sekirancija,pa izguba sluzbe,,zdaj sva se pa lepo ustalila in evo..BEBI ON DE VEJ bi rekla moja mami 😀
moj še zdj ne verjame še kr hodi gledat tester..
pa se tko smeji prav prisrčen ati je 😀

sva pa skupaj 9 let 😀

Pa sta dočakala težko pričakovani plus, še 8 mesecev, pa bosta dočakala štručko!! Res iskrene čestitke od mene, si mi kr polepšala dan s svojim plusom 🙂 Zdej pa šibam na šiht! Čao!!

tako je,,zdaj je pa mene usekalo 😀 😀 mami bom oz.starša bova postala 😀 😀 😀

Hvala Petrika,,tudi jaz ti iz srca želim plus in velikkkk….

lep dan

Meni je bilo kar zanimivo na nuhalni. Vidiš celega otročička, kako se premika, obrača. Tudi partner je bil zelo ganjen. Držala sva se za roke in oba sva imela solzne oči.
Je mučno, ko ginekologinja meri in ugotavlja, če je vse OK. Ampak to je normalno. Po 20. tednu nosečnosti imaš tako ali tako obvezen pregled, ki se imenuje morfologija. Tam pregledajo organe, zmerijo kosti in ugotavljajo, če je z otrokom vse OK. Torej ti takšen temeljit pregled ne uide. Razlika je edino v tem, da če ugotovijo pri nuhalni, da je kaj narobe, te pošljejo še na nadaljne preiskave in pri določenem procentu končajo nosečnost prej kot bi sicer.
Sama sem plačala za nuhalno samo 60 evrov. Vse ostalo, razni presejalni testi, pa so zgolj ponujeni. Ti jih ni treba vzeti.
Sama bi še šla na nuhalno, že zato, ker ne bi šla na amniocentezo (toliko sem že stara, da je zame zastonj), ki je invaziven test.[/quote]

Hvala ti Astrid74, tole me je prepričalo 🙂

21.06. sem naročena na pregled 🙂

Hvala ti, super ste vse punce 🙂

LP vsem. Želim vam same pluske 🙂

Just me 🙂

Potem pa javi, kako je bilo na nuhalni. Jaz pa ta čas držim pesti!

Jaoo .. ravnokar mi je sodelavka povedala, da je njena soseda včeraj v 7 mesecu (!!!) izgubila otroka.. umrl.
Cela nosečnost super, vse OK .. potem pa kar naenkrat.. baje se je porod sprožil .. pa je bilo prezgodaj..

Mislim mene bo res kar kap zadela.

V zadnjem času sem še bolj pozorna in občutljiva postala na takšne dogodke…

Jaz pa šele v 10. tednu … Mislim, lahko si samo predstavljam. kako je.. ko ga že čutiš, da brca, se premika.. ko ga vidiš na UZ… potem pa kar neankrat konec.. tema.. Ne vem, kako se pobereš po nečem takem, res ne 🙁

Astrid74, vsekakor bom javila.. sem pa že zdaj vsa našpičena in strah me je itd… joj joj joj … 🙁
Samo psihirat se ne smem…

LP,
Just me 🙂

Vem, kako ti je, ko slišiš kot nosečnica kaj takšnega. Mene je še zdaj groza.
Ampak sem si med nosečnostjo ves čas dopovedovala, da bom delala to pa ono, da bo vse v redu.
Da bom pila brusnični sok, pa ne bom imela infekcije mehurja. Da bo Elevit pomagal, pa bo otrok močan. Da bom ob vsakem čudnem izcedku ukrepala….

Nekaterim se res zgodi takšna tragedija. Ne da se prav nič pomagati. Edino kar lahko, je da skušamo odmisliti, ker tako ali tako ne bo rezultat prav nič drugačen. Samo lastna nosečnost bo pokvarjena. So pa to hude, hude stvari…

Verjamem.
Ne vem, kako je. In upam, da nikoli ne bom izvedela …
Lahko si samo predstavljam, kakšna je to bolečina.

Tudi jaz papam Elevit. Ma da ma 4 kile pa 55 cm tamal 🙂 🙂
Malo heca.. da se ne zamorim čist do konca.

Pa naj bi res imeli večjo težo novorojenčki, katerih mamice so jemale Elevit. To zadnje čase ugotavljajo ginekologi.

Lej, jaz sem hudo krvavela prvih 6 mesecev nosečnosti. Vsi so samo zmajevali z glavo in govorili, da ne morejo nič napovedati. Ali bo nosečnost obstala, ali pa bo hematom pod posteljico naredil svoje.
Potem pa sem rodila točno na rok.

Tako, da glavo gor, vse bo OK!!!!

Meni zamuja 7 dni, dva dni še počakam, potem grem pa v Fontano na krvnega. Test sem naredila včeraj zjutraj, negativen :/ sama sebe tolažim s tem, ko berem po forumih, da nekaterim nosečkam testi niso pokazali nič, pa so bile že več kot mesec dni noseče. Upam, da sem med njimi. 🙂 Znakov očitnih nimam, vsak dan imam na trenutke občutek, da bo prišla M, pa je ni, čisto rahlo me samo bolijo prsi in bradavičke, pa ogromno jem, se ne morem nasititi. Ampak to so lahko tudi znaki prihajajoče M. Tako da spet nisem sigurna.

Čist sem že nervozna. Bi bila rajši, da dobim M, pa vem da nisem, kot pa da je nimam, pa nvm na čem sem.

New Report

Close