Čakamo na +
ali je moznost za zanositev ce fant zravn da penis al ga pa samo not mal da iz njega pa seveda iztekla samo tekocina pred spermo in pol je se s prsti mal okoli ali je moznost da sem noseca zaostaja mi 13 dni vendar pred parimi dnevi je bil test negativen 9.5.2013 sem bila pa pri ginekologinji vendar je rekla da se ni nic zdaj me je pa zacelo spikat v prsih (na dotik) in v spodnjem trebuhu me pri hoji mal spikne kot da bi bila igla in malo bol vecji imam trebuh (napihnjen) odspodaj malo nad vagino je pa trd trebuh se kaj dogaja ali ni razloga za preplah ?? izcedki iz noznice so pa kar velki beli izcetki…
pozdravljene…
imam vprašanje..kdaj je test pozitiven,,jz vem da sem noseča-preprosto-tist občutek pač ampak test je –
verjetno je še prekmalu da bi pokazal +..je pa res da sem pred 2 tedni imela konec menstruacijskega cikla..in me v trebuhu tako vleče pa boli,,kot da se mi maternica razteza..vgnez.nisem imela,,imam močan bel tok,boleče in hudoooooo povečane prsi
Pozdravljene, s partnerjem sva avgusta lani zacela delati na pluseku, in aprila se nama je prikazal. Sicer do prejsnega tedna nismo bili popolnoma prepricani da je vse ok, saj so mi najprej govorili da gre za izvenmaternicno, nato da ploda sploh ni, nato so se pricele mocne krvavitve in trajale 2 tedna, no prejsni teden pa so na pregledu jasno videli da se zaenkrat normalno razija in tudi videli bitje srceka ki zelo mocno utripa 🙂
In tudi z zanositvijo sva ze bila obupana, saj kar ni bilo pluseka, kontracepcije nisem jemala ze dve leti, vendar sem imela ze pred leti veliko probleme z rodili in secili, fantu pa so rekli da bi naj tezko spocel, vendar ko sva popolnoma se nehala obremenjevati s plusekom se je prikazal, skoraj nepricakovano 🙂
Drzim pesti in upam da najboljse 🙂
LP
m
Mogoče te intuicija opozarja… Ali pa si preveč želiš.
Test se dela lahko na prvi dan izostale menstruacije. Lahko ga že prej, vendar ni nujno, da bo prav pokazal. Sama sem ga delala v prvi nosečnost po treh tenih izostanka, v drugi pa po 10. dnevih. Obakrat je pokazal +. Vmes sem naredila ogromno testov po dnevu dveh ali treh izostanka, pa so pravilno pokazali -.
Trenutno si najbrž ravno nekaj dni po ovulaciji, če imaš normalen ciklus. Ga ni testa, ki bi ti trenutno pokazal prav. Če si zanosila, se tvoja pikica najbrž še sploh ni prisesala na maternično sluznico. Počakaj še kakšna dva tedna, pa takrat lulaj. Škoda denarja, pa še napsihiraš se.
Nočem ti vzet upanja – mogoče res čutiš, ženska intuicija je neverjetna, vendar prsi lahko bolijo in so napihnjene okrog ovulacije (pr meni so).
Tudi vedno nekaj čutim … pa nikoli nič od tega (psiha).
Edinkrat, ko sem zagledala + ni bilo nobenih znakov. Žal je bil zgodnji spontani.
Tako da priporočam, da se umiriš in počakaš na izostanek M. razočaranja so drugače prevelika.
Vse dobro.
Živjo!
stara sem 15 let. s svojim fantom sva imela spolni odnos brez kondoma 29. aprila. ( 15 dni nazaj) . Strah me je da nebi zanosila kajti bolijo me prsi, zvija me v trebuhu in tako dalje menstruacijo sem imela od 5. maja pa do 12. maja. Ali obstaja možnost da nisem zanosila?
Kako naj preverim če sem noseča in če sem kaj naj storim? ali grem splav lahko pri 15 letih narediti z osebo ki ni moj starš vendar pa je polnoletna oseba.
hvala za odgovor. ( mogoče sem pisala na napačno temo, se opravičujem)
lp
Tudi jaz sem dočakala svoji 2 črtici 🙂
Končno. Po 2 letih in pol, pri svojih 26ih letih.
Izvedela sem pred 2 dnevoma, 15.5..
Že prej sem sumila na to.. ampak nisem nama hotela SPET dajati lažnih upov.
Slabo mi je postalo tam nekje konec prejšnjega tedna.. za vikend sem bila čist fuč. Ne ven, ne noter, ne ležat, ne sedet, ne jest, ne pit, ne srt pa ne sct. (sorry) 🙂
Mislim res, katastrofa. Ob vsem tem, da sem se počutila res “nikakvo” sem imela filing, da imam še malo vročine..ma v glavnem, grdo, res.
Ampak kar je najbolj smešno, ob vsem tem, nisem NITI ZA ENO SEKUNDO pomislila, da je pa zdaj to to. Ker sva bila z možem že prevečkrat razočarana.. in vedno sva gledala tisto eno ušivo črtico…
Vse do te srede, ko sem v lekarni kupila kar 4 teste za nosečnost. Sem si rekla, tako ali tako jih bom rabila še 10x več, dokler se bo kaj pokazalo.
No, pa sem bila tako neučakana, da sem ga naredila kar takoj, ko sem prišla iz lekarne – popoldne 🙂 3 minute, dolge kot pondelk.
In jaaaaaaaaa 😀 😀 😀 IT HAPPENED 😀 😀 😀
Smeh, jok, objemanje, poljubčki, dretje in vriskanje.
Bogi sostanovalci v bloku, samo to lahko rečem.
Test sem ponovila še včeraj zjutraj in rezultat sta bili ponovni 2 črtici 🙂
Še vedno sva oba pod vplivom tistega: “A JE TO RES TO?” …
Ampak srečna, polna upanja in molitve, da bo vse uredu.
V četrtek drug teden imam prvi pregled…
Nimam pojma, kako to poteka, nimam pojma kdaj lahko komu povem (zaenkrat veva samo midva) … in kdaj me lahko neha skrbeti, da bo šlo kaj narobe..
Želela sem najino srečo deliti z vami… ker trenutno je še ne morem z nobenim drugim, razen s svojim partnerjem 😉
Punce, prijateljice, ženske… NIKOL NE IZGUBITE UPANJA … <3 <3 <3
Just me – čestitke in hvala za spodbudo! Lepo je brati takšne zgodbe, uživajta v sladki skrivnosti, za javnost bo še dovolj časa.
Karin, jaz sem imela konec januarja zgodnji SS (že drugi…) in zdaj, po 3 ciklusih, pričakujem plusek naslednji teden! 🙂 Namreč po prvem SS sem imela ravno 3 redne cikluse in potem znova + in žal znova SS. Torej pričakuj razveseljive novice naslednji teden, ali pa nam jih sporoči sama! 🙂