Čakamo na +
Zdej se je pa tak fajn vreme porihtu, da tak ni cajta tuhtat. Pa še polno kolesarskih in tekaških prireditev bo. Že treniram. Bebica bo pa sedaj malo počakala, da se jaz razživim čez pomlad in poletje. Mi je že sedaj lažje, ko sem nosečnost malo izklopila..kak je fajn, ko ne tuhtam vsak dan, kater dan ciklusa sem 🙂
Jst se vam pridružujem. Upala sem da bom te dni videla +, pa so prišli tisti dnevi,.. Zdaj pa spet od začetka hehe.. Verjetno bom tud jst kak mesec al pa dva se ubadala s tem, če ne bo nič pa se prepustila toku življenja in bo pač kadar bo..
Sicer pa enega škratka že imam, upam pa da bo kmalu še prišel drugi ker ta škratek me skos sprašuje kdaj bo dobil sestico 🙂
Lepe pozdrave iz primoske
Pozdravljene,
pa se vam priduržujem še jaz in obenem vas vprašam za “mnenje”…
Februarja sem dala ven Mireno, ker bi rada še enkrat zanosila. Po odstranitvi mirene sem enkrat dobila menstruacijo (33 dan). Drugo menstruacijo bi morala že zdavnaj dobiti, pa je ni nikjer. Danes je že 41 dan, Sicer sem vedno imela neredne menstruacije, a to je že kar preveč….Naj povem, da sem že pred 10-imi dnevi naredila test in je bil negativen, potem pa še enega, pred 4-imi dnevi, tudi negativen….
Definitivno pa se z mojim telesom nekaj dogaja. Zredila sem se za skoraj 2 kg (pa ne jem čisto nič več, kot običajno), bradavice imam tako boleče, da bog ne daj se jih dotakniti….
Ima katera podobno izkušnjo? Kaj menite, kaj bi vil vzrok da menstruacije še ni? Mogoče še vedno vpliv mirene? Ali pa bi vseeno obstajala možnost, da sem zanosila??
Saj bom gotovo naredila še en test – čez par dni….pa se tako bojim razočaranja….
Kinčka, kaj pa če poskusiš s krvnim testom?
Jaz pa sem v pričakovanju plusa/M v teh dneh aaaaaaaaaaaaaaaaa 😉 Komaj držim roke stran od testa, čeprav sem rekla, da ne bom poskusla vsaj do nedelje, je pa danes že 30. dan ciklusa. Pa itak sem imela ovulacijo šele na 20. dan, tako da verjetno bo treba čakat še dlje…
Živijo punce, nekaj me zanima. Vse tiste katere imate željo da bi bile noseče.
Ste imela kak dan vmes ko so bili plodni dnevi mimo, čas za ta rdečo še ni, vas pa je pičilo da pa ne bi bile rade noseče. Tako nekako mene daje. Na splošno si še eno štručko zelo želim, so pa dnevi ko ga ne bi imela. Ne vem zakaj tako neravnovesje.
Dobrodošle vse ta nove!! 🙂
Jaz sem dobila M pred kakšnim tednom in me je čisto minila volja do nadaljnjega spremljanja tako forumov kot raznih znakov 🙁 Sicer imam pa zelo kratko lutealno fazo (9 dni), zato bom ta cikel poskusila s Prometriumom. Tako da bom morala točno vedet, kdaj imam ovulacijo in sem že nabavla ovulacijske teste. Sem se sprijaznila, pač bo ko bo, izsilit se ne da :))
Kakšne pa ste imele M, ob jemanju krvomočnice? Jaz nimam nobenih bolečin (tako kot ponavadi), samo večji kosi grejo iz mene (saj vem, da je bljak za brat) 😉 Je to normalno?
Petrika jaz sem imela čisto navadno menstruacijo ob pitju krvomočnice. Pila sem jo 3 mesece in zdaj sem v 10. tednu nosečnosti. Pa sem se za dojenčka “mučila” skoraj dve leti. Težko je, vam pa vsekakor svetujem, probajte pozabit na to računanje ovulacije in vsega. Jaz sem se s tem forsirala in nisem več vedela, kaj naj naredim in ko sem obupala in si rekla, kar bo pa bo, sem ostala noseča. Pa sploh nisem mogla verjeti, da sem noseča, ko sem naredila test. Najprej so bile slabosti, ki pa jih nisem pripisala nosečnosti, no slabost me še spremlja, vsak dan, po cele dneve.
Punce res vam polagam na srce. Pustite računanje, pustite ovulacijo in vse na stran. Mejte redne odnose in ko boste pozabile na vse, se bo pa zgodilo.
Jaz razen krvomočnice nisem poskušala nič drugega, kakšnih tablet ali kaj. Tako da mislim, da mi je pomagala.
Držim pesti za vas
Čestitke za nosečnost in hvala za spodbudo! Saj vem, da ni pametno pretirano forsiranje, samo zdaj ko sem ugotovila, da imam mogoče zaradi prepoznih ovulacij problem pri zanositvi, ne morem kar nehat gledat na to. Ob jemanju Prometriuma pa moram točno vedet, kdaj je bila O, ker ga začnem jemati šele po O, niakkor pa ne prej. Redne odnose imam pa tako ali tako.