Čakamo na +
Hvala za spletno stran. Bom najbrž kar tu naročila. Ja, o Preseedu sem tudi jaz precej brala. Sem šla že vse raziskat (poklicna deformacija) in se ga splača naročiti preko ebaya, je ful cenejši … bom našla link pa ti ga postnem, mogoče ti pride prav.
Mislim pa, da pri meni to ni problem (očitno), ampak sama vgnezditev. Sem imela že tako zamudo menstre in hudo mesntruacijo, lahko da je bilo isto pa nikoli testa nisem delala.
Ja, hudo je. Na srečo sem toliko realno razmišljala, da razen mojemu nisem nikomur še povedala. Tudi naslednjič ne bom …. potem mi je še hujše vsem razlagat
Kolko pa si plačala preko ebaya? Jaz sem pri DR. Gorkiču in je bilo s poštnino vred 32e. Upam, da mi ga ne bo treba več naročat;) Jaz še nikoli prej nisem zanj slišala, sem zadnjič celo popoldne zabila na netu in ga čekirala.
Pa odločila sva se, da za nosečnost poveva domačim po 1. pregledu, prej pa ne. Ostalim (prijateljem, znancem) pa po nuhalni oz. ob priliki. Malo sem si brala tudi o tem novem krvnem testu za Downov sindrom, se bova verjetno za to odločila (joj, že prehitevam stvari;))
Ola, punce
S fantom sicer načrtno še ne delava na otročku, kljub temu pa včasih seksava brez zaščite. Nazadnje ko sva bila brez zaščite (drugače uporabljava kondom), sem bila po mojem izračunu dva dni pred ovulacijo.
Moji cikli so dolgi 26-28 dni, nikoli pa niso daljši ali krajši od tega. Tako bi morala menstruacijo dobiti jutri ali najkasneje 4.4. Predvčerajšnjim in včeraj me je špikalo po trebuhu, kot da bom dobila menstruacijo, danes pa nič več. Tudi prsi me bolijo kot pred menstruacijo. Včeraj in danes sem nekajkrat, odvisno od vonja imela občutek, da bom bruhala, kar se mi doslej še ni zgodilo, tudi utrujena sem bolj kot ponavadi.
Naj povem še, da kljub temu, da otročka ne načrtujeva, bi bila oba vesela, če bi vseeno bila noseča.
Mislite, da je vse to le PMS ali bi bilo mogoče, da sem noseča? Težko namreč čakam, če bo menstruacija prišla ali ne, zato povprašam tukaj :)))
Lep pozdrav in čim več pluskov :))
Bibaleze, kako dolgo pa boš čakala na odstranitev pregrade? Mogoče je pa to razlog…. Meni so tudi najprej dejali, da jo imam, potem pa sem zamenjala G in je ugotovil, da je nimam, vendar imam malo drugačno obliko maternice (zasukano v levo stran).
Karin79, jaz tudi imam v času ovulacije tako “tapravo” sluz, samo sem vseeno rekla, da bom poskusila, mogoče pa uspe.
Sicer pa še niso minili 3 meseci, odkar je bil moj bolan, tako da imam bolj malo upanja oz. ne bom preveč razočarana, če nič ne bo.
Karin79, ja, čaj lahko začneš piti šele po koncu M in do O (po O ne smeš več).
Jaz si grem danes po njega.
Kaj pa pravite na Pre-seed gel?? LINK
Kaj da bi se kam drugam naročila, pa ne gre??
Saj verjetno je vseeno, če piješ krvomočnico kot čaj ali kot tinkturo, kajne? Pri nas čaja nisem dobila in imam zato tinkturo.
Ja, Preseed pa sem prejšnji teden naročila, preberi si od Karin79 in moje zadnje poste tu gor. 😉 Sva ga imela namen včeraj prvič uporabiti, ampak sva dobila obiske in ni šlo. Danes bova pa sigurno, saj sem ravno naredila prvi ovulacijski test in mi je pokazalo čisto rahlo črtico (izračunala sem si, da bo ovulacija v petek ali soboto), bom poročala, kako se obnese ;))
bibaleze … jaz sem ga naročila tule, je cenejši.
http://www.ebay.co.uk/itm/261153545326?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Petrika: kako misliš kam drugam naročila? 🙂
Za tinkturo ne vem, mislim, da je sicer isto, ampak jaz sem se vseeno odločila za čaj.