Najdi forum

Čakamo na +

Ne, ne dojemam … sploh zato, ker saj sem vam rekla – za ta mesec sem bila prepričana, da ne more bit.
Če bo vse ok … bo definitivno punčka 😀 Ni šans da je fant tko trdoživ :))))))

kr ne morem verjet 😛

Kaj si pa bolj želita, fantka ali punčko? Jaz si stalno premišljujem, najprej sem hotela fantka, potem pa sem videla eno lepo oblekico, in sem hotela punčko, nato vidla ene žametne hlače za fantka … V glavnem, kar bo, bomo veseli. Mojemu je pa tudi čisto vseeno, samo da bo nekaj 😉
A si si že računala, kdaj imaš rok?

Popolnoma vseeno. Nisem računala točno, ampak vem točen dan O zarad bolečin … tako da najbrž začetek decembra

4. december 😀

Wiiiiiiiiiiiiii Karin79, fuuul vesela zate <3

Povej mi, glede na to, da točno veš kdaj si imela O, kdaj si takrat sexala?

Petrika, pa jaz še malo upam, da bo ta mesec + 🙂

4 dni prej, oz glede na to da je bila O zgodaj zjutraj, je bilo 3 dni pa še malo prej … pol nič več

Waaaaw…madona to so pa bili neki Ramboti tile spermiji 😀

Bibaleze..

Ti spermiji so bili verzija Modrega dirkača hitri 😀 😀
He he…superrrcaaa… nosečke 😀

Karin79
brez zamere 😉

Ne zamerim nič, itak 🙂 Ker itak vem, da so teoretično plodni dnevi toliko prej, ampak praktično mi je bilo vseeno bolj tako – ker prej sva vedno dva dni, dan prej in prav na dan O … pa nič ni bilo.

😀

superca,,ja saj mas prav..

tko zdaj pa uzivat…MAMICA 😉

Ups Bibaleze 😉 Nimam sploh nič proti, če se pridružiš Karin79 že v tem krogu ;))
Karin79, kar 4 dni prej in se je primlo???? To bo pa sigurno punca, ki jo bo Miklavž prinesel 😉

LittleMiss, čestitke tudi tebi! Danes pa je nek poseben dan 😉 Celo s soncem 😉

Bibaleze, tebe še čakam čez nekaj dni … držim pesti
Petrika, ti pa nujno drug mesecm, da bomo vse skupaj jamrale, ko nam bo slabo 😀 😀

bibaleze … kako si? Je kaj novega?

slabo kaže… danes imela huuuud PMS (zmeraj dva dni prej)..tak da v ponedeljek pride.. :/

Punce … nazaj se vam pridružujem 🙁
Danes ponoči so me presenetile hude bolečine z najhujšo krvavitvijo ever … ss 🙁

Ojoj :((( To pa mora biti šok:(( A od bolečin si se zbudila, tako hudo je bilo? Joj, zdaj si me tako prestrašila, da bom verjetno počakala kak teden po zaostanku M šele, ko bom test naredila. A krvomočnico si že pila ali še ne? Škoda, pa tako vesela sem bila zate, zdaj mi je kar beden dan postal…

imam še 4 dni do M (REDNE:na 31dni) zanima me ali se lahko pojavijo znaki kot so : zaspanost (včeraj sem prespavla ves dan od 15h do 20:30h), krći v maternici kot pred M, otrujenost, glavoboli, ne morem ležati na tebuhu ker me boli.

Prsa ali bradavice so bp….test še nisem delala…

Hvala za odgovore,pikicanai

Petrika, ne krvomočnice nisem pila. Razmišljam, da bi jo zdaj začela. Ti si jo kupila? Kje – v Sanolaborju ali si naročila kje na netu?
Test sem delala po izostanku M in to še digitalnega, torej nisem narobe brala črtic … kakorkoli, nekaj je moralo biti res narobe 🙁 Ni pa fajn met take izkušnje. Naslednjič ja, če bom le zdržala, ne bom delala testa tko zgodaj, kaj šele pred izostankom.

Verjetno že nekaj ni bilo ok s plodom, tako da je bolje tako….Kako se pa počutiš? Si žalostna?
Sem pa razmišljala, da se je meni to enkrat zgodilo, še pred cca 5 leti, ko sem jedla tabletke in nisem niti približno razmišljala o otroku, da ene 5 dni po končanju jemanja tabletk za tisti mesec nisem dobila M, ko sem jo pa, je bila zeloooo boleča in tudi krvavela sem ful. Mogoče je bil pa takrat splav? Sem se šele včeraj zvečer na to spomnila, sploh ne vem, kako to.
Krvomočnico pa sem naročila po spletu (tinkturo) na http://www.zelisca-hanuman.si/product_info.php?products_id=121
Ta malo stekleničko, in jo vsak večer oba pijeva po 30 kapljic v soku zmešanih. V Sanolaborju jim jo je zmanjkalo, je že 2x niso dobili, in niso vedeli sploh, kdaj (če) jo bodo spet. Moj dodatno je še cinkove tablete. Je pa zadnjič ena punca nekaj spraševala o lubrikantu za zanositev Preseed 🙂 In ko sem si šla brat tuje forume, sem dobila občutek, da je zelo učinkovit, zelo veliko jih piše, da so zanosile v prvo, ko so ga uporabljale, prej pa tudi po 8 mesecev nič. In me je seveda premamilo 😉 Sem ga naročila po spletu, takoj naslednji dan sem ga dobila in danes popoldne gre prvič v uporabo ;))) Imam tudi ovulacijske listke, tako da sem opremljena do zob 😉 Po izračunih imam ta teden v petek ovulacijo, tako da bo cel teden zelo pester 😉

New Report

Close