Čakamo na +
lp
dne 6.2. pa do 15.2. sem imela menstro..
pa g sem v 6.tednu…delala semm 3 teste 2 pokazala zelo zelooooo rahlo črtico en pa minus..na pregledu sem bla in vse ok..
zanima pa me če je normalno tako šraufanje špikanje oz če je to to da se maternica širi…
da jošk ne omenim
se mi pa vidi malo trebušček že— 🙂
Baby111, čestitke :)) Kolikor vem, je takšno počutje normalno.
Karin79, ko sem brala po forumih, sem dobila občutek, da so ti znaki še pred menstruacijo bolj stvar psihe kot pa neki dejanski znaki. SE mi zdi, da ogromno nosečnic ni imelo prav nobenih pokazateljev nosečnosti pred izostankom M. Tako da srečno obema ;))
Bibaleze, jaz sem tudi razmišljala o propadu rumenega telesca, vendar bi v tem primeru prišlo do krvavitve manj kot 10 dni po ovulaciji, pri meni pa se krvavitev pojavi cca 14 dni oz. takrat ko pričakujem M. Slučajno sem bila ravno pri svojem G naročena za bris in je ugotovil, da bom imela v roku 1 dneva ovulacijo in mi je dejal, da v primeru, da dobim krvavitev po 10 dneh, naj se vrnem in mi bo napisal recept. Vendar sem dobila vse normalno, zato nisem šla nazaj. Tako da bom poskusila s to krvomočnico, ki pa jo je žal trenutno v Sanolaborju zmanjkalo grrrrrrrr. Jo bom poskusila kje na netu ujagati.
Petrika –hvala 🙂
Karin 79
nič hudega..sem se vsaj malo pomirila…
me je ze bilo strah da nebo kje SS ..ker izcedka rjavega oz krvavega nimam nobenega samo bel tok imam močan…pa joške me bolijo oz ..se mi vidijo žile kr velike sem se mal vstrasla in sla gledat kaj je to,,pa pravijo da se ti bolj vidijo kp se ti zacne pripravljati mleko :/ te že 🙂
To je pa dober znak, da imaš tako visoko temperaturo :)) Držim pesti!
Mi2 sva pa ugotovila, ko sva brskala po netu, da lahko visoka vročina pri njem ubije spermije, in ravno konec januarja je imel gripo z 39.9 vročine:( In ker se spermiji tvorijo na vsake cca 3 mesece, je torej tudi to lahko vzrok, da ne uspe. Tako da je možnost tudi da še v 4. krogu ne uspe, ker še niso 3 meseci mimo…..