Čakamo na +
Sweethart, hvala enako! Moja M se tudi ne more odločiti, kaj bi sama s sabo. Enkrat na 45 dni, enkrat na 32, krneki. Tako da v bistvu nikoli ne vem, al mi že zamuja, ali je pač samo ni.
Tudi glede simptomov te čisto razumem. Jaz tudi že zaradi vsake stvari razmišljam ali je to to ali ni.
Ah. 🙂
No, bom vedela kmalu …
Srečno vsem. 🙂
Ja ja,…le kdo bi razumel tele ženske ritke 😀 A si jo poklicala,pa obrazložila in ti je kaj rekla?,..ker jaz sem namreč jo,pa je rekla,da če do 3 mesecov nimaš M ni nič narobe :S čeprav jaz mislim,da ni ravno vse ok če sem imela od 15ga leta naprej do zdaj vedno redno M,odkar pa delava na naraščajčku je pa vse pomeštrano,jaz sem resnično mislila da glede na to,da sem dost mlada se bo to prijelo 1,2,3 brez “težav”…je pa res,da sem imela septembra Bownove terapije in malo predvidevam,da bi tudi to lahko bil vzrok,da se telo čisti in je taka zmešnjava,..je imela mogoče kakšna tudi podobno izkušnjo?
Pozdravček 😉
Ja sem ji povedala da je bila septembra zadnja in je rekla naj pridem konec novembra če jo v novembru ne dobim tako da bosta izostale dve. Tudi jaz sem slišala da če ti zamuja manj kot tri mesece da ni hujšega in se strinjma s tabo da ne more biti vse ok če si prej mela vse ok. Bomo vidli konec meseca kaj bo rekla. Jutri moram narediti pa še en test, tko da živčki so na koncu 🙂
Punce, js vas tudi zastopim. zanimivo, kako nas je veliko na forumu, ki imamo podobne težave. sama namreč od projateljic nimam nobene, ki bi razumela, kako težko je na vse skupaj čakati.pri meni je strah še malo večji zaradi SS. ko pomislim na to, da bi bila nosečka, je vse super in fajn, ko se približuje datum NE menstruacije, pa se psrepletata veselje in strah. a bo sedaj vse ok? 🙁 in ja, upam, da ko bo, da bo. meni sicer danes tudi en dan zamuja (imam jo zelo točno ali raje kakšen dan prej), ampak sem ta mesec pila smrdljivčko, pa mi mogoče zaradi tega zamuja… se nočem prehitro veselit.
Pikica in miškamaša držim pesti za obe dve 😉 jaz tudi pijem čaj krvomočnice oz. smrdljičke,in upam da se bo kej uredil s tole mojo M. Tudi meni zamuja,ampak če bi imela M tko kot včasih že 3 dni čez,ampak sem bla že tokrat z rezultatom – razočarana,da bom še malo počakala 🙁 me je kar strah spet razočaranja.
Se veselim za vaju in srčno upam da bo čim,čimprej +plusek 😀 poročajta,.. 😉 Čiv buc bav 🙂
Js sm smrdljičko kupila v sitiku v stični. mislim, da lahko naročiš tudi preko telefona in ti pošljejo. drgač pa sm js prve dva meseca redno jedla folno, potem sm jo pa nehala in sm jo vzela vsake tok časa, ko sem jo zaglrdsla na polički.da ne bi imela kdaj zaradi tega slabe vesti. ampak, veliko punc poznam, ki je nisoe jedle – neakterim je bilo slabo, spet druge niso načrtovale…
koliko časa pa ostale punce že kaj čakate +? imate od predj že kakšne otroke? ali kakšne druge reproduktivne neprijetne izkušnje…?
Miškamaša, jaz sem mislila, da bo to šlo en dva tri. Od prej nimam otrok, imam 24 let. Lani v tem času sem prenehala z jemanjem KT, pa potem nekaj mesecev kar nisem dobila menstruacije, zato mi je ginekologinja predpisala hormonsko terapijo. (že to mi je pokvarilo načrte) Našla je tudi neke ciste na jajčnikih, baje nič hudega. Poleti sem s hormonsko terapijo prenehala, zdaj pa se mi ciklus še ureja, nikoli ne vem, kaj točno naj pričakujem. Zaradi vsega opisanega tudi ne vem, ali nam samo “pač ni še uspelo” ali je mogoče kaj narobe. Bomo videli. Začela sva avgusta, tako da pustimo času čas.
Folno kislino sem sprva jemala en mesec, nato pa sem jo kar opustila, ker me je vse skupaj že malo živciralo. 😀 Bom spet, ko bo +.
Kot je rekla Brigita, se tudi jaz počutim čisto normalno, nič posebnega. :/ Samo čaaakam in čakam kaj bo. 🙂
Midva sva začela julija. Je v prvo ratalo, a žal na začetku septembra spontani splav :(((
1.menstruacija po abraziji je že mimo, ta teden pričakujem 2., potem pa spet akcija..upam da ponovno v prvo rata in da se nosečnost ohrani in da dobim zdravega otročička.
Po SS si ga še močneje želim!!! Ta mesec bom pa stara 27let in še nimam otrok.