Najdi forum

Čakamo na +

allstarka, bova zdržali brez testov pred izostankom? 🙂

Jaz vem, da bom zdržala 😉 Ker mi je škoda denarja za teste..tak da raje pokačam, da se vlije, kot pa da prekmalu delam test.

Kaj si spremenila profil iz Karin79, na Karin70?

Ne, samo zatipkala sem se 😛
Se nisem registrirala, ker nimam ideje, kakšnen nickanem si bom izbrala 😛

Ah, saj jaz bom najbrž tudi zdržala, ker mam doma na zalogi samo digitalnega, ta je pa res predrag, da bi ga kar tako za brezveze uporabila.
Nimam pa niti enega znaka, ki bi lahko nakazoval, da se kaj dogaja tko da res nisem optimistična. Ti imaš kaj?

Ej, kako si lahko spreminjaš nick?? Ker jaz bi za rada spremenila pa ne vem kako.. Torej lahko komentiraš, tudi če nisi prijavljen?

Ja, lahko 🙂 Odjaviš se, pa pišeš kot neprijavljena.
Samo vsakič sproti moraš nick vpisovat in vadit matematiko :)))) kao zaščita proti spamu 🙂
zdaj na primer: koliko je 21 – 7 🙂 haha in vpišeš v okence 🙂

o kak kul…torej bom jaz od sedaj dalje neprijavljena 😉

Torej, znaka še nimam nobenega. Vsak dan si stiskam (.)(.), če so slučajn že kaj občutljive.. :/ Tak da se mi zdi, da si že namišljam, da jih malo čutim 🙂

Glede na mojo pozno O (po bolečinah sodeč), M ne pričakujem okoli velike noči…veš kje je še to :/

Haha .. ok, se moram navadit na nov nick – bibaleze 🙂
Ja, enako – jaz jih tudi skoz šlatam :))))))))))) Pa nič.
Nikoli niti nimam tipičnih pms simptomov – bolečih prsi, tečnobe itd. pred M. Tako da, počutim se popolnoma enako kot vedno. Crap!

Ja, saj jaz pa samo nekaj dni prej 27. Tudi cela večnost še 🙂

hjoooo….naj bo brž drug teden 🙂

Jaz sem pa 2dni pred M fuuul tečna 🙂 Pa tak rumenkast izcedek imam, ki ima vonj po krvi. Prsi me pa tut nič ne bolijo pred M…tako da upam, da bo ta mesec drugače.

Držim pesti za vaju!!!! Pričakujem vesele novičke naslednji teden! Saj v splošnem kar hitro mine, sploh če gledam za nazaj 😉 Ne morem verjeti, da grem že v četrti krog :((( Z vgnezditveno ne bo nič, je vseeno malo premočna krvavitev. Sicer pa tudi jaz stalno nekaj sprobavam z joškami hahaha, vidim da nisem edina 😉 Sem pa mislila, da me zdaj, ko delava na dojenčku, bolijo zaradi prenehanja jemanja KT. prej ko sem jih jemala, to ni bila prava M in pravi znaki PMS (ki jih jaz v bistvu nisem imela), šele zdaj se pojavljajo. Bom pa začela kar v tem ciklu krvomočnico piti, mogoče pa bo pomagala. Ali vesta, če lahko pričakujem kakšne stranske učinke ali kaj? lep sončen dan obema!!

Glede bolečih prsi – imaš jih zdaj, ker imaš dejansko šele zdaj pravo O in dvig hormona v drugem delu ciklusa, prej tega ni blo. Ko sem nehala s tabletkami, sem nekaj časa tudi jaz rabila, da sem se navadila teh znakov … vendar sem zaradi težav z zdravjem nekaj mesecev jemala B-kompleks. V tem obdobu so popolnoma vsi znaki PMS izginili (komaj sem si joške lahko dotaknila, bog ne daj, da me je fant kaj probal masirat :)))). Zdaj že dolgo nimam nobenih znakov, je pa redna, redna.

Glede krvomočnice samo pazi, da jo piješ res samo od M do O.
Pričakuješ lahko (kolikor sem brala) močnejšo M, če jo dobiš (upam, da ne) z močnejšimi krči. Gre namreč za to, da krvomočnica zadebeli sluznico in potem se mora več odluščit in sčistit med M.

vsem lep dan, izkoristite sonce, tiste, ki ga lahko 🙂

Punce zdravo… imam eno vprasanje.
Danes naj bi dobila m, pa je ni. naredila cb test, ki je pokazal izjemno svetlo crtico, kao +, ampak res zelo bledo.
Pred tem sem ze enkrat rodila in pred kratkim imela tudi ss. ampak pri obeh prejsnjih nosecnosti je bil test +ze nekaj dni pred izostankom m in to zelo mocen +.

Se je kateri ze zgodilo, da je imela tako rahel + in bila noseca? Namrec, danes grem za praznovanje enega rd in seveda nocem piti, dokler se ne prepricam v rezultat testa.
Ima katera podobno zgodbo???

Hvala in lp

miajan, če je plus (pa tut če je rahel), se lahko veseliš 😉

Kako kaj, je že kaj znakov?
Meni se je danes ulila, torej sem imela 4 dni izcedek, sem se odločila, da začnem krvomočnico piti po koncu M. Pišem pa zato, ker sem bila včeraj spet v DM in sem šla pogledati ceno digitalnega testa CB, ki je res 8,95e, se nisem zmotila!! Tako da hitro navali Karin79;) Jaz immam doma navadnega CB in 1 trakec First sign, zaenkrat bo dovolj….

Saj pravim, zmotila si se, ko si v lekarni videla tisto ceno. 🙂 Ne za to v DM. Jaz ga mam že na zalogi haha (upam, da ga bom imela priložnost uporabit 🙂 in da bo PLUS

Znakov itak nobenih, tko da v sredo pričakujem M. :/ … in greva tudi midva v 4. krog

Petrika, kakšen izcedek imaš to pred M? Barva, količina, vonj?

Karin79, ne govori prehitro..znaki ponavadi nastopijo šele po izostanku 😉

Jaz sem pa danes mnda 1TPO..hjooo…kje je še en teden..Upam, da mi zajček prinese en močan zdrav plusek 🙂

Ajaaaaaa, zdaj mi je šele jasno :)) Sem mislila, da je cena v lekarni prava in nisem štekala, kako lahko tako veliko žensk uporablja CB digital kar tako za poskušnjo (ne samo na Medover, tudi RR itd.), sem pač predvidevala, da stane 30e in se mi je zdelo fuuuul preveč, da bi vsak mesec z njim poskušala hahah 🙂 Jah, tak to je, če si blont 😉
Bibaleze, kaj to pomeni 1TPO??? Imam vsak mesec pred M izcedek od 3 do 5 dni, preden se M ulije (tako da lahko vse skupaj traja tudi 10 dni…beda skratka), je pa pač čisto rahla krvavitev, začne se 1. dan z rdečimi nitkami med sluzjo, nato pa rahla krvavitev (za 2 dnevna vložka na dan), in vsak dan več je je, nato ko se pa M res ulije, so pa ob obilni krvavitvi še kakšni koščki zraven in rahle krče imam. (Sicer se pa prebere veliko bolj grozno kot je vse skupaj v resnici). Vonj pa ne bi vedela, navaden, pač po krvi, se mi zdi (a to je pomembno?). A ti imaš tudi probleme s temi krvavitvami pred M? Sem si brala, da pomaga krvomočnica in svetlinovo olje, bom začela ta mesec s tem.

1tpo = 1 teden po ovulaciji po moje 🙂

Dobro jutro punce. Pri meni vse po starem, tempreratura še vedno drži na 38,8, ampak to itak ni merodajno do srede.

Svetlinovo olje je super, jaz ga pijem zarad drugih težavm – ampak opozarjam, zanj velja isto kot za krvomočnico – samo od M do O! Potem namreč povrroča krče v maternici, kar lahko onemogoči vgnezditev.

Petrika, kolikor sem brala Pušenjaka, so izcedki pred M popuščanje rumenega telesca, kar ni dobro za zanositev. V takem primeru predpisujejo neke tablete..Dabroston: klik na forum

Karin79: ja 1TPO sem mislila 1 teden po ovulaciji 🙂
Temperaturo imaš 38,8?? Si se zatipkala, ali imaš vročino?

Hjooo…tole s (.)(.) je samo v moji glavi..prejšnji teden sem si nekaj domišljala da jih čutim…eh… V 1.nosečnosti so me bolele že 1 teden pred izostankom M…zdej pa nič 🙁 🙁

New Report

Close