Čakamo na +
Karin79, bazalno si merim z digitalnim termometrom (na eno decimalko, zapiska ko izmeri temperaturo, v lekarni se dobi za cca 10e). Vsako jutro, ko se zbudim, si ga dam pod jezik in to je to. Včasih se zbudim ob 6, včasih pa ob 8, nisem ravno do minute natančna. Potem si pa beležim v tabelco na računalniku in se mi samo vidi krivulja, v začetku cikla nizka temperatura (okoli 36.2), po ovulaciji pa visoka (okoli 36.9).
Hvala baby111. Ja, moj dec je tapravi dec – kot se šika – ko je treba kaj naredit ni problem, ima dve desni roki za stvari – zato tudi zidava sama, pa ko je treba bit nežen, ljubeč, to je. Pa še zdaj se je izkazal super v tej luči, ki ga še čaka (kot čakajoči ati 😉 ). 🙂
Karin79 – hvala tudi tebi. Ja, res je agonija čakat, sploh ko si v strahu kaj bo (pa naj si želiš + ali -, obakrat si v agoniji, preden ne veš pri čem si. ). Meni se je trenutno razpletlo tako kot sem si res bolj želela – na srečo. Mogoče pa že čez malo manj kot eno leto pridem z veseljem poročat, da je bil +. 🙂 Bomo videli – se nikoli ne ve.
Držite se punce. 🙂 Objemčka vsem.
Pa,pa.
Ne, nobenih izcedkov izvencikličnih nimam, tudi M mam redne, enako O (čutim). Gre za to, da sem brala, da krvomočnica omogoči lažjo vgnezditev.
Imam pa kronične težave z glivicami, vedno ob ovulaciji, ko se ph zamenja. Nadležno :/
In pazim, kaj jem in vse delam preventivno. Imam namreč hude težave z imunskim sistemom … tako da je tole rezultat. V času poskušanja si ne morem pomagat z Multigyn actigelom :/ Bedna situacija.
Ah ja, to zdravje…A actigel onemogoča spermije? To pa je sranje…A ješ vse biološko? Jaz ne, poleti mi še nekako uspeva, pozimi pa ni varjante.
kako pa se kaj vaši fantje ob tem držijo? Moj je bil siguren da bo takoj uspelo in je celi poklapan, je že hotel it po napotnico za spermiogram, je siguren da je z njim nekaj narobe, ker jaz kao imam redno M in torej po njegovo sem zdrava. Sem ga komaj odvrnila od tega, zdaj pa je našel na spletu neke domače teste spermijev in predvidevam, da si ga bo enkrat mimo mene kar kupil…Mi je kar težko za njega, sem videla danes zjutraj je bil celi žalosten, ko je vprašal koliko sem imela bazalno temperaturo…
Ne, na žalost mi ne znese redno jest vse tako, kot bi morala, se pa maksimalno trudim.
In ja, actigel ovira spermije, tako da odpade. :/
Termometer imam pravi doma (digitani), dns sm sam za hec poskusla pomerit, ampak itak nima veze, ker ne vem, kako se na splošno giba in sem jo imela 36,9 … mogoče bom z nasl. ciklusom začela z meritvami tudi jaz.
Moj se ne sekira še nič, pravi, da enkrat se bo že prijelo. Pr njemu ni problem, ker je že imel “nesrečo” 😀 Ampak ne z mano, temveč z bivšo. Jaz se sekiram, kljub temu, da imam vse redno, še ni nujno, da je vse ok. Je pa res, da je do 12ih mesecev poskušanja še daleč, tako da ne paničarim (ŠE).
Ja, ker si imela že ovulacijo, je to verjetno kar prava temperatura.
Haha, srečen on 🙂 Saj mojemu je tudi težko dopovedat, da čeprav imam jaz vse redno, ne pomeni, da nimam kje kakšnih fizičnih ovir kje. Je pa glede teh 12 mesecev izračunal statistično verjetnost (računalničar pač) :), da po 4 ciklih je že 80%, da bi se moglo prijeti, nato pa se v vsakem ciklu za par procentov zviša. tako da če po 6 mesecih ne bo, bo to že katastrofa, potem pa še jaz začnem o tem razmišljati in je cela panika v hiši 😉
No tak, zgleda sem dobila M :(( Čeprav sem imela visoko bazalno, me je zjutraj na wcju čakalo presenečenje :(( zdaj bom sigurno imela še 4 dni izcedkov in se bo šele potem ulilo, je pa vseeno prišla ene 3 dni prehitro…
Sem pa v DM videla, da prodajajo digitalne Clearbluje za 8.75e (ne vem, ali je isti kot v lekarni za 30e????), samo si ga potem pač nisem kupila. Mogoče v naslednji rundi.
Nič, grem na kavč safr furat 😉
:((( škoda … držim pesti za nasl. ciklus. Drži se
Saj mene bo čakalo isto – že vem.
Drugače pa … narobe si morala videti v lekarni, sem že pisala o tem – digitalni v lekarni je cca iste cene kot v DM-u. 100 %, ker sem ga kupila prejšnji mesec. Imela sem vse znake itd .. psiha je delala svoje, kupila baby check in digitalni CM, pol pa čez eno uro dobila ta rdečo 🙂