Najdi forum

Čakamo na +

je že kaj novega tule?
🙂

čakanje… 🙂

jaz pa po neprespani noči kot mesečnik,samo laufanje na wc bruhanje :/

zdj je mal bolje sem prepečenec pojedla

Jaz sem se začela upirati neizmerni in nekontrolirani želji po delanju testa haha 🙂 vsaj do petka hočem zdržati 😉

petrika, kdaj je že ti ne čakaš? 🙂
zame je še dolgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Čez vikend enkrat, 23. oz 24. Kdaj pa ti?

27. oz. 28.

nič testov vnaprej, skoz si pravim, da ne. upam, da zdržim. mislim, zdaj itak nima smisla, ker še niti do vgnezditve ni moglo priti … pa premal sva bla pridna, sej se zavedam tega. ampak upanje še kr mam, koza jaz :O 🙂

jaz nikakor nisem mogla razumet, kako ženske ne zdržijo in nardijo test šele ko jim M zamuja. evo, zdaj pa imam … zarečenega kruha se največ poje 😉

haha enako enako … 🙂

Petrika že imaš kaki znak? 🙂

tako pr meni pa panika….

v 2 urah sem sla na malo potrebo 15krat :/

samo da mije slabost minla.-hvalabogu….
šraufanje pa je baje del nosečnosti-G

Pozdravljene.

Evo, javljam. Včeraj zvečer sem naredila še test s Clear Blu-jem – digitalnim (so samo še tega imeli) – pokazal je debel minus. Kako uro po tem pa grozni krči in se je ulilo. Vendar zame je to pozitiven razplet (to sem videla, ko se je vleklo in vleklo, preden sem res vedela pri čem sem – meni je bila to prava agonija), moj pa je bil razočaran. Res sem dovolj stara, ampak zame bi to bilo najmanj 1 leto prehitro – delava še hišo – sama (zaradi financ), pa vem, da če bi zdajle prišel vmes otrok ne bi hiše nikoli dokončala (ker bi bilo še manj časa za delo, pa še manj energije kot je imava sedaj), kvečjemu bi jo morala prodati. Jaz pa si resnično želim zanosit šele takrat, ko bi bila hiška že tako daleč, da do vselitve več ne bi dosti manjkalo – kar bi potem res pomenilo, da bi se lahko enkrat le selila tja – ker tudi bivalni pogoji bi bili takrat milijonkrat boljši za malega navihanca, kot so tu, kjer živiva sedaj – ko je premalo prostora, hiša je močno potrebna popravil, saj zaradi starosti že vse pušča (vključno z okni in streho), se kvari, poleti je notri tudi do 40 stopinj, pozimi pa se komaj segreješ… – res groza – zato pa komaj čakam, da bi lahko šla na svoje in hkrati tudi boljše bivalne pogoje.
Vsem ostalim pa, ki se trudite, želim, da čim prej ugledate velik plusek oz. dve črtici. 🙂

Kate4

🙁 smrk smrk…..

sem ze mislila da si nosečka…

saj je verjetno res tako boljse kot sama pravis…

bosta se ze drugic razveselila malega navihanca,,,glavo gor reč tvojmu ,
objem :*

Kate4, ko bo pravi čas, pa bo uspelo!
baby111, tako pogosto hodiš na wc??? Ojej…
Allstarka, od A do Ž 😉 Samo jih ne upoštevam preveč, po moje mi samo psiha malo močneje deluje 😉 me pa špika v trebuhu, prsi mam povečane, 2 noči mi je bilo slabo (ampak sem ugotovila da samo takrat, ko sva spala pri zaprtem oknu, po navadi imava malo odškrnjenega), bazalna temperaturo imam visoko, ma ni da ni … Ne vem, če bom zdržala do vikenda 🙂 kako pa ti, kdaj bo danD? 🙂

Meni se je pa O mnda malo kasneje prisvetla..tako da konec meseca šele izvem.. :/

Baby111 in Petrika – hvala vama. Objemček obema. Tudi sama mislim, da se bo zgodilo, ko bo pravi čas – mogoče že celo ob koncu tega leta, začetku naslednjega – nikoli se ne ve. 🙂 Tudi moj dobi objemčka, saj se je tako pridkano trudi zame, ko sva mislila, da sem nosečka – me vbistvu veseli, da sem ga lahko videla v tej luči in vem za vnaprej, da se bo super odrezal, ko bova tako daleč. 🙂

Lep pozdravček vsem. Naj se vam izpolni kar si želite – pa s čim manj težavami. In hvala za spodbudo in pomoč. 🙂

Pa, pa.

Kate4

Vso srečo..lep dan…mas pridnega “deca” 🙂

Petrika

ma ja…kot da bi hodla zalivat 🙂 he he…pa nonstop bi jedla 🙂
nikol nisem jedla oliv in evo samo olive mi dišijo 😀

Allstarka…uff ti pa še mas nekaj dni pred sabo :/ pa mislis da tokrat je?

Kako vama zelim + jaooo…da bi bili nosečki

Kate4, samo da ti je všeč razplet. Meni je namreč tudi najhujša agonija čakanja, ali bo ali ne bo. Pa pri urejanju ciklusa opažam, da zna pri nekaterih trajat. Jaz sem jemala kt dolga leta, ampak sem imela normalno M takoj po prenehanju, kot urica … pač z bolečimi O, ker prej O ni bilo, ko sem bila na kt …

ja, z allstarko približno v istem času ne-pričakujeva, ane allstarka? 🙂

Petrika, a bazalno si meriš z navadnim termometrom ali imaš kakšnega posebnega? Nič namreč ne vem o tem – samo kdaj je treba, pa redno … jaz tu pogrnem na celi črti.

Sem pa brez znakov, tako da najbrž nič …

punce sam eno vprasanje

prejle me je tako na desni strani piknilo prav zabolelo me je pa drzalo ene 3-4 minute?

sj ni to kk znak za splav karkoli..krvavim pa nic ne :/

baby111, dokler ni kakšnega sumljivega izcedka ni panike 😉 Ne mislit sploh na kaj slabega.

New Report

Close