Čakamo na +
Ojla punce! Že odštevam do plusa, čez vikend enkrat bom delala test 😉 Me pa zanima če je kateri znano tole: kadarkoli kaj težkega dvignem, me začne špikat po trebuhu in traja nekaj časa (pol urce), potem pa mine. Sem šla v trgovino po robo in me je špikalo, tudi ko sem obešala perilo in sem nosila oprane cunje v škafu, me je spet špikalo. O drugih “znakih” pa ne bi, ker sama sebe prepričujem da ni to nič, da samo psiha deluje …
kako pa ste ostale kaj?? Kate, Nella, držim pesti!!
Kate4
ha ha kako sem po to vedla jeeeej…
ja jaz sem kr tja sla.nasla sem pa jih po internetu da delajo to tam…morajo te vzet 🙂 koliko si pa stara če smem vprasat 😉 absolutno poročaj
Petrika
tudi tebi toplo priporočam idi na krvnega ta je najbolj zanesljiv 🙂 med tem ko ta pokaze najmanjso spremembo hormona v krvi
poročaj pa vso sreco
Hvala, baby111. V vsakem primeru poročam kako in kaj. Če bo pozitivno, pač bo – ne morem zdaj več nič – nisva ga še sicer načrtovala, ampak, vedno pravim, da vse pride z razlogom in ob pravem času, pa če sam tisti trenutek to verjameš ali ne – kasneje vedno vidiš, da je bil trenutek pravi. Če pa pogledaš malo – saj bi lahko kar naprej govoril – ni še pravi trenutek, ker želim še to naredit, pa ono, pa tretje – potem pristaneš na tem, da otrok nimaš nikoli. Res je, nisva ga še načrtovala, ampak če je, je že moralo tako bit. 🙂 Moj je presrečen – me že 3 dni zafrkava, da sem nosečka, pa še ziher nisva, če sem res. 😉
Kate4
Tako je saj sva se z mojim tudi lovila uff on tudi ni bil za to,ko pa je od koelgice tamalega primil morala bi ga videt..je rekel “muci” jaz bi pa bil ati to je blo najlepše kaj sem slisala 🙂
ni vazen denar,ni vazno nic,,če imas denar za ostale stvari jih bos imela toliko vec za otroka tudi a ne,,če tako gledas…
mogoče pa si nosečka se pridruzim tvojemu 🙂 hihihih
Petrika, držim pesti 🙂
Pri meni nobenih znakov – itak tudi še ne more bit, glede na to, da sem šele 6 dni po O. Ne vem, ta mesec nekak niti ne pričakujem se mi zdi … 🙁 Ni bilo dosti priložnosti.
baby, kar počivat in držim pesti!
allstarka tebi tudi 🙂
Kate4, dobrodošla 🙂 Naj bo tako kot si sama želiš. Javi jutri 🙂