Najdi forum

Čakamo na +

Super! Hvala, baby111.

Ja, sem iz MB, pa še blizu Fontane. 🙂 A to lahko kar prideš tja, pa rečeš, če ti test naredijo, pa plačaš, ali se moraš naročit?

Poročam izide. 😉

Pa, pa.

Ojla punce! Že odštevam do plusa, čez vikend enkrat bom delala test 😉 Me pa zanima če je kateri znano tole: kadarkoli kaj težkega dvignem, me začne špikat po trebuhu in traja nekaj časa (pol urce), potem pa mine. Sem šla v trgovino po robo in me je špikalo, tudi ko sem obešala perilo in sem nosila oprane cunje v škafu, me je spet špikalo. O drugih “znakih” pa ne bi, ker sama sebe prepričujem da ni to nič, da samo psiha deluje …

kako pa ste ostale kaj?? Kate, Nella, držim pesti!!

Kate4

ha ha kako sem po to vedla jeeeej…

ja jaz sem kr tja sla.nasla sem pa jih po internetu da delajo to tam…morajo te vzet 🙂 koliko si pa stara če smem vprasat 😉 absolutno poročaj

Petrika

tudi tebi toplo priporočam idi na krvnega ta je najbolj zanesljiv 🙂 med tem ko ta pokaze najmanjso spremembo hormona v krvi

poročaj pa vso sreco

Baby111, sem že prej napisala – 31 jih zdaj štejem (novembra bom 32). Bom poročala kako in kaj.
Hvala ti.

Baby111, jaz bom zaenkrat kar na M počakala in če bo potem kaka “nejasna” situacija, bom šla na test 😉 Tebi pa iskrene čestitke, kdaj imaš 1. pregled? :)) Joj, kako sem ti fouš ;))

No jaz sem pa 25–

poročaj zelim ti da ti pokaže nosečnost..

vse kaj je nad 40 je 100% nosečnost
kaj pa je pod tem pa ni nujno da nisi noseča mogoče čist na začetku

kaj pa je pod 10 pa na zalost nisi..

tako oborožena z informacijami 😉

Baby111, kdaj pa ti je krvni test pokazal, da si noseča? Koliko časa pred M?

Kate4

spregledala drug del..

kako zelis sama najbolje ves 🙂
29.3. upam da se bo videl utrip 🙂

Kate4,Nella,Petrika

da vam tule pripopam men je CB kazal pod 1-2 pa se je skor ne vidi

Petrika

men je blo slabo pa sem ga sla delat kr tako sama od sebe..nevem ker mam zlo neredne tako da predvidevam da sem proti koncu 6 tedna

Hvala, baby111. V vsakem primeru poročam kako in kaj. Če bo pozitivno, pač bo – ne morem zdaj več nič – nisva ga še sicer načrtovala, ampak, vedno pravim, da vse pride z razlogom in ob pravem času, pa če sam tisti trenutek to verjameš ali ne – kasneje vedno vidiš, da je bil trenutek pravi. Če pa pogledaš malo – saj bi lahko kar naprej govoril – ni še pravi trenutek, ker želim še to naredit, pa ono, pa tretje – potem pristaneš na tem, da otrok nimaš nikoli. Res je, nisva ga še načrtovala, ampak če je, je že moralo tako bit. 🙂 Moj je presrečen – me že 3 dni zafrkava, da sem nosečka, pa še ziher nisva, če sem res. 😉

pozabila slikco 🙂

Kate4

Tako je saj sva se z mojim tudi lovila uff on tudi ni bil za to,ko pa je od koelgice tamalega primil morala bi ga videt..je rekel “muci” jaz bi pa bil ati to je blo najlepše kaj sem slisala 🙂
ni vazen denar,ni vazno nic,,če imas denar za ostale stvari jih bos imela toliko vec za otroka tudi a ne,,če tako gledas…

mogoče pa si nosečka se pridruzim tvojemu 🙂 hihihih

če je ktera na fb naj piše v zasebno sporočilo

ajoj punce meni pa je zdajle tako zacelo delati po trebuhu kot da se mi bo ulilo :/ grrrr
šraufanje,špikanje grrrr–

grem ležat si pišemo zjutraj

Tako meni dela že 3 dni, pa imam le rozast izcedek – res ne vem. Drži se baby111.

Petrika, še malo, pa boš vedela ali je ali ni 🙂

Hjooo, jaz sem pa mnda šele včeraj imela O, tako, da se bo še malo zavleklo čakanje…

Petrika, držim pesti 🙂
Pri meni nobenih znakov – itak tudi še ne more bit, glede na to, da sem šele 6 dni po O. Ne vem, ta mesec nekak niti ne pričakujem se mi zdi … 🙁 Ni bilo dosti priložnosti.

baby, kar počivat in držim pesti!
allstarka tebi tudi 🙂

Kate4, dobrodošla 🙂 Naj bo tako kot si sama želiš. Javi jutri 🙂

evo me malo je boljse ampak me se vedno “sraufa”
upam da vse to botruje nosecnosti da ne omenim josk ajooj

Kolikor jaz poznam vse punce okrog mene (dobre prijateljice), so vse jamrale isto – špikanje, občutek, da bodo dobile M … je minilo tam okrog 8. tedna 🙂

pol bom pa morala se malo potrpet a ne
se slaba 2 tedna ..

pa je res da se ti tvoj lastni utrip tudi poveca*
meni razbija nenormalno plus tega da imam tahikardijo

New Report

Close