Čakamo na +
Danes sem točno 14. dan in sem v službi z bolečo ovulacijo 🙁 Sem ena izmed tistih (ne)srečnic, ki jo čuti prav vsak mesec. je redna; mogoče za dan ali dva zamika, tudi menstruacija redna – tista je pa brez bolečin in brez znakov, da prihaja. Samo ulije se, packa 🙂
V glavnem, tokrat ne bo šlo na dan ovulacije … kar je bilo, je bilo. Upam, da dva dni prej še “velja”, če ne bom pač ta mesec odmislila kot mesec poskušanja 🙂
Torej – 15 dni od danes. čakanje.
Karin79, menda je na vsake 2 dni najboljše, tako se spermijem zagotovi kvaliteto. Čeprav mi2 se tega ne drživa 🙂 In kar bolj pogosto. A popoldne nimata časa? Sicer pa se jaz tolažim s tem, da če v tem ciklu ne uspe, bom imela v naslednjem (če uspe) rok okoli 31.12 oz. 1.1., kar se mi zdi zelo povabljivo ;))
Ja, saj jaz tudi, samo da je dojenček, pa bilo kdaj 😉 Sta mi pa ta datuma tako všeč, ker sta imela moja star ata in nona rojstni dan takrat (eden 31.12, drugi pa 1.1.) in bi bilo lepo na tak način nadaljevat tradicijo (ker z imeni jo sigurno ne bom) :DDD
Kako je pa kaj s Tashi? Sem jaz na istem kot ona, sem dobila službo, ki pa jo začnem šele s 15. majem, tako da če se vmes še kaj zgodi, je čas za intervencijo :))) Na tako dolgočasen dan sem zvedela tako lepo novico!
Pozdravljene.
Sem nova na forumu, pa se že oglašam s problemom. Namreč, stara sem 31 let, in sem bila do sedaj na kontracepcijskih tabletkah. Sedaj, pa sem nehala z njimi, vendar ne z namenom zanositve (na to sva mislila še počakat kakšno leto), temveč z namenom uravnovešanja svojih hormonov. Sva pazila, celo aplikacijo menstrualnega koledarčka za telefon sem si dol potegnila, da bi ja vedela kdaj bi lahko imela plodne dni – in v tistem času sva vedno s kondomom. Mislim, da sem imela vmes ovulacijo, saj me je dva dni konkretno špikalo po jajčnikih. Sedaj pa mi menstruacija zamuja 2 dni (kolikor gledam svoj normalni cikel – namreč, sem res ravno prenehala jemat kontracepcijske tabletke – ravno en mesec sem prez njih, tako da nisem čisto ziher glede cikla – ko sem enkrat prej že prenehala z jemanjem KT, sem dobila menstruacijo normalno na 31. dan), in sem delala test First sign že 2x. 1. v soboto zvečer – mi je kazal negativno, 2. pa danes zjutraj – no, tu pa se zakomplicira: pojavila se je še čisto, čisto rahla druga črtica, ampak ne v delu testa, kjer bi se naj, če bi test kazal pozitivno (naj bi se pojavila na sredini testa, meni pa se je čisto na koncu – torej kontrolna črtica npr. čisto levo na testu, tista druga pa čisto desno – ena 2 mm preden ni trakec prelepljen s povoskanim delom) – a je imela katera tako, pa da je to pomenilo nosečnost? Saj vem, grem še rajši po Clear Blue, pa čakam na jutrijšnji urin, samo me tako zelo firbec matra, da sem že čisto živčna. Se je še kateri pojavila druga črtica čisto na drugi strani testa, pa je bila noseča? Tako mučno mi je čakat. Ker znakov pa nimam prav nobenih, razen, da me spodnji del trebuha boli kot da se bo zdaj, zdaj ulila. Pa v petek sem dobila tudi mozolje (celo dva podkožna), ki so v soboto že čudežno začeli izginjati. Pa izcedek je zdaj malo večji, tako rahlo roza obarvana sluz. Prosim za pomoč, ker se še nisem srečala s tem – vedno je bila zgolj ena črtica, ta druga me pa zdaj bega, ker ni na mestu, ko bi naj bila, če bi naj kazala nosečnost.
Kate4
Tudi jaz sem imela 2-3 dni rahlo roza sluz,,,pa mi je baby check mini pokazal na Clearblue pa čist taka rahla crtica da je nebi vidla če nebi moj vrtel okrog in okrog…no ker nisem bla ziher da je to to sem sla delat krvni test pa čeprav se nisem morala učakati če mi bo menstra kje zamudila no po krvnem testu je pokazalo da nosečnost je–in seveda je bil vrisk plus skakanje do stropa…
priporočam ti da počakas do zaostanka menstre oz lahk ga gres prej delat sam ti ne garantiram da bo tebi pokazal isto kot meni…
poročaj..
vso srečo
nella*
tudi jaz sem imela lansko leto SS nosila sem dvočka tako da je moja zalost bila dvojna…
predlagam ti da se ne sekiraj in ne načrtuj kajti to vse vpliva nate na psiho na vse…
midva sva letos nepričakovano zanosila-zaželjeno seveda… 😀
zdaj pa nosim zakladek pod srčkom
sprosti se ne obremenjuj se pa bo..
vso srečo
baby111 Hvala ti za tolažilne besede.. žal mi je za tvoji pikicii..
Hkrati pa sem vesela za tvoj sonček, ki ga nosiš pod srcemm..
Ja vem da se nesmem obremenjavati z tem, ampak negre, vsak mesec je ista pesem, m mi zamuja 1 dan in že šibam po test,..potem pa ko se pokaže m je razočaranje zelo veliko…govorim si da tega mi ni treba, pa da nebom imela otrok, zakaj bi, če je tako lepo..a v srcu je drugačna pesem, seveda da si želim otroka, hrepenim po tem ko bom noseča, ko bom čutila premike pod srcem, ko ga bom vzela v roke in rekla to je moj otrok, moj sad ljubezni…
ne vem kako naj odmislim to, in se prepostim toko življenja…
Nella*
Se bos morala jaz sem se toliko presekirala da sem zaradi tega stresa fasala tahikardijo :/
vse isto kot si ti napisala sem študirala jaz,pa ni in ni uspelo na koncu mi celo G rekel da nebom mogla pa tako naprej kljub SS pa nama je uspelo kot bozji dar,res prepusti se.-se moraš..
ali pa kaksen konkreten pogovor z tvojim gresta na kaksno vecerjo pijačko pa mu poves kaj te muči bos vidla da te bo znal potolazit in ti bo boljse..tako kot pr meni..
vem da atrpis in ti RESSSSS ŽELIMM VSO SREČOOOOOOOOOOO DA ZAGLEDAŠ +
Hvala baby111. No, kot sem napisala sem ravno končala s KT, tako, da bi to morala bit moja 1. normalna menstruacija zdaj po kontracepcijskih tabletkah. Svoj običajni cikel sem imela nekje na 30 do max 33 dni. Danes je 33. dan. Je pa res, da ko sem prvič prekinila s tabletkami (pred 6-imi leti) se je moja menstruacija pojavila normalno na 31. dan cikla. Potem sem imela 3 leta pavze, nato pa, ker sem se želela poročiti, kožo pa sem imela iz leta v leto slabšo, sem jih spet začela jemat (in zdaj sem jih jemala 3,5 leta). Tokrat sem nehala z jemanjem 10.2., 14.2. pa sem dobila tisto”nepravo” menstruacijo – posledico kontracepcijskih tabletk. In ker je danes že 33. dan, menstruacije pa ni od nikoder, sem delala danes ponovno test (1. sem naredila že v soboto zvečer – negativen), ki pa je pokazal le zelo rahlo drugo črtico (vidiš jo, če testek obračaš pod lučjo), ampak ta ni bila na sredini testka, kot bi morala biti za pozitiven rezultat, ampak čisto na desni strani (če gledam testek tako, da je kontrolna črtica čisto na levi). Tako, da meni praktično 2 dni zamuja. Vse kar imam je le rozast izcedek in bolečine v spodnjem delu trebuha, drugega pa nič. Torej, zanima me, če je možno, da sem noseča, če je črtica, ki predstavlja nosečnost, na testku čisto na drugi strani kot kontrolna, namesto na sredini – ali je mogoče bilo kaj s testom narobe. No, sicer si grem danes v lekarno še po Clear Blue (zdaj sem delala z First Sign), pa počakam na jutrijšnji jutranji urin, samo me tako razganja tole, da ne vem pri čem sem.
Kate4
Takokot si ti delala s testom pod lučjo jo je delal moj 🙂
in tudi ni bila na tistem mestu kjer bi morala biti..
tako da mozno je vse mogoče pa si nosečka 😀
ampak mene tole ni prepričalo sem sla na krvni test sem imela 260 tu nekje pa dane sponovno in je 1153 😀
tako da zibali bomo…
priporočam ti da gres na krvni test raje takoj zazna nosečnost kot pa nekateri testi ko imajo omejitev..
če si doma iz mb jih delajo v fontani 🙂