Najdi forum

Čakamo na +

Allstarka 🙁 se ze vlece, ne … Vedno nove prihajajo, midve sva pa se kar tu.

Skratka. Jaz bi morala zdaj enkrat dobit M. (danes je 33 dan) in me
tudi špika po trebuhu, kot da bo zdaj zdaj tu. To se mi je zgodilo
vsak mesec do zdaj, tako da ne vem … Kakšnih drugih posebnih
občutkov tudi nimam, da bi lahko rekla, da je kaj posebnega.

Nabavila sem si že first sign, bomo videli. Ful bi bila rada
optimistična, pa mi nekako ne gre več, po 7 mesecih …

Tudi mi čakamo na +, že pol leta. Pa še nič :(. Ta mesec sem že skoraj mislila da bo, vse je kazalo kot da gre vgnezditveno krvavitev, pa ni šlo, ker sem danes dobila M. Škoda. Upam, da bo kmalu več sreče.

Čestitke tistim, ki vam je že uspelo.

LP

Sem delala danes CB pa je pokazal – sm kr malo zalostna no-oba!
a mislite da je se prehitro..kr zadnjo M sem imela 15.2
ampak imam vse znake nosečnosti..

332–zdaj komaj vidla…TO JE TOOOO–SUPER..ČESTITAM 😀

ALLSTARKA—-MALLINA

sj bo,,vidve se vsaj trudita pr meni je pa želja premočna že :/

ooo

zdj sem sla se nekrat gledat na cb…al se men “blede” ali pa res vidim komajjjjjj opazno črtico..ampak komajjjj..niti prav se ne vidi samo obrisi?? O-O

JOJ a je kje ktera iz MB da ve kje lahkogre delat krvni test?

Punce, zanima me, če ste poskusile tudi s kakšnimi vitamini, minerali itd., varianta Fertilup pa svetlinovo olje za boljšo ovulacijsko sluz in take? Koliko čaca poskušate, preden posežete po teh zadevah?
Jaz še ne bom jokala, greva v 3. krog zaenkrat.

Srečno vsem

baby111, pojdi vprašat v UKC na transfuzijo. Naredi test spet čez kakšna dva dni..vem da si ful neučakana 🙂 Kak piše v navodilih…da po 10min test ni več veljaven. Ampak pri meni je bilo v 1.nosečnosti enako (a na žalost pol SS). Naredim test..pa je bila črtica šele kasneje..pa sem res bila noseča. Sam danes si komaj 21.dan…po moje je še prehitro za test.

Karin79, jaz še nisem posegla po nobenih preparatih in tudi ne bom. Še folno sem nehala jemat, ker se mi zdi stran vržen denar..

Jaz sem komaj 7.dan cikla, tak da drugi teden je O. Od m do O je nekak najlažje preživet…sam od O do naslednje M, ko se takoooo vlečeeee.. Ampak sem v teh petih mescih ful spoznala svoj ciklus..tak da že dva dni pred predvideno M, točno vem, da bo priteklo. Dva dni prej sem fuuuuul tečna, pa tak rumen izcedek imam, ki ima vonj po krvi.

Drug teden grem na UZ, da mi G pogleda, ali imam sploh ovulacijo. Drugač imam pa redne M (26-28 dni)…hvala Bogu 🙂

ALLSTARKA

hvala…jah no upam da sem in da nebo SS ker sem ga ze dala skozi pa ga nebi rada se enkrat..takrat sem nosila dvojcke 🙁

zelo si zelima zagledat tisti II crtici–ahjoj..saj bo

sem pa zvedla tudi da na FONTANI deljao samoplačniško,, 🙂 bom sla kr tja mam blizje…

kdaj pa tvoje pa naj probam test ponovno nardit

Naredi test prvi dan izostanka M. Držim pesti, da bosta ||.

Žal mi je za SS!! V katerem tednu si pa bila? Kako dolgo je od tega?

ja samo imam tako neredne da se lahko zgodi da je zdaj nebom po 3,4 mesece mela a ves…
bila sem v 6,5 tednu,,lansko leto :/

šok od šoka da sem noseča bila takrat ,še večji da sta dva,največji pa SS

sva si rekla da nama pač nista bila usojena 🙁

in upama da zdj bo,,sicer je moj videl “CRTICO” p asem jaz sla gledat in je res bila .skoraj da se je ni vidlo,mogoče mi tudi zato ne pokaze ker sem na zacetku mogoče cisto..Beta HCG pa morem imet cet 40 a ne,da je ziher nosečnost

S tem da so se mi odkrili tahikardijo 🙁 (supraventrikularna)
kako si zeliva otročka da je neverjetno-sva spet delala test in spet je pokazalo tako slabo vidno crtico ko tda je ni za opazit 🙂
upama na najboljse..

Punce, moja zgodba pa je taka da sploh nisem rabila čakati na +. Ko sva začela delat na otročku, se je takoj prijelo, a sem konec decembra imela SS. Po 14 dneh sem šla h ginekologinji, ki mi je svetovala, da naj počakam 2 meseca, a sva imela enkrat ali dvakrat prej spolni odnos in očitno je bilo dovolj, da sem spet zanosila 🙂 tako, da sem zdaj malo manj kot 2 meseca noseča, pregled imam 20. 3. Vendar sem danes prebrala na strani od neke lekarne, da ti lahko test po SS še 9 tednov kasneje pokaže +, čeprav mogoče sploh nisi noseč. Tako, da me je kar malo stisnilo 🙁 samo se mi 9 tednov zdi kar veliko, da bi bilo toliko hormona še v telesu, glede na to, da sem bila prejšnič noseča le nekaj tednov…

Baby111

naj te ta minus ne žalosti, meni je šele 35.dan pokazalo +, torej 3 dni nazaj, pred tem pa sami minusi…jaz mislim, da si delala test prehitro. Ker jaz sem imela zadnjo M 30.1. pa mi je šele zdej pokazalo rahlo črtico, tako da jaz bi na tvojem mestu še počakala. Seveda pa držim pesti, da bi čimprej zagledala plusek:)
Aja, drugače pa sem jaz z Obale, čisto na drugem koncu:)

332

uf to pa se bo za čakat,pa živčki…sam mam vse znake trebuh opažam da mam mal trd,prsi me bolijo in srbijo,”lulat” hodim,pa spahuje se mi bo bilo čem kaj pojem…
332
sva vidla vcer zlo majhno črtico komajjjjjj opazno ampak se nebom nič veselila raje se počakam…

uf si pa daleč 😀
kolk si pa stara?
jaz sem 25,moja 2 N

Baby111

Jaz pa za zdej nimam nobenih znakov, res,edino malce občutek napihnjenosti in to je to:)
Je pa to tudi moja druga nosečnost, imam že eno pupiko, sem pa tudi stara 25, kot ti:D
Kdaj pa naj bi ti dobila m?

… In 36. dan je prišla M … 🙁

Mallina pošiljam ti en velik objemček..

332

naslednji menzes bi naj dobila konec mareca zacetku aprila..sem dala razpon si ker imam zlo neredne…
pa saj meni se tudi zdi da sem napihnjena pa trd trebuh malo…
isto stare 🙂
ja moja prva N je bila na zalost splav z dvojčki :/ zdaj pa upama da je ratalo ker si tak zelim malo strucko
da nekaj neverjetno…v kterem tedni bi pa naj bila….meni so izracunali da bi naj bila na zacetku 3.??
nevem klicem G danes da vidim kdaj mam pregled…

LEP DAN

Tak, pa je ovulacija mimo, zdaj pa se začenja hujši del – čakanje 🙂 Joj joj, upam, da je okrog 23.3. ne bo 🙂

:=)))))

Jaz sem pa ravno v tistih dnevih … uh :=) težko je nam hahahaha

V katerih dnevih, v ovulaciji ali v nepričakovanju? :)))

New Report

Close