Čakamo na +
lp
pred 13 dnevi nekje priblizno dan gor dan dol– mi je končal v blizini noznice,in vceraj isto sicer delava na otroku ampk urejava neke stvari in sva rekla da zdaj bova pa resno začela…ampk danes k sem sla “lulat” mi je pa v meji normale roza izcedek iztekel..in sem pomislila če je to lahko vgnezditev???
joooooj upam
radovednica ::bye::
Punce, sporocam vam da sva se z mojim odlocila da pocakava se eno leto, da jaz u miru naredim solo. Oba sva tudi se zelo, zelo mlada. Ob naslednji menatruaciji bom presla nazaj na tabletke. Ce pa se ta mesc kaj prime, se pac prime, bova vesela, drugace pa bova pocakala do druzga leta.
Drzim pesti da pa vam usem uspe cimprej zagledat pluske 🙂
Spremljala vas bom pa se naprej 😉
lp
pred 18 dnevi nekje priblizno dan gor dan dol– mi je končal v blizini noznice,in vceraj isto sicer delava na otroku ampk urejava neke stvari in sva rekla da zdaj bova pa resno začela…ampk spet danes k sem sla “lulat” mi je pa v meji normale roza izcedek iztekel..in sem pomislila če je to lahko vgnezditev???
joooooj upam
radovednica ::bye::
Ojla, punce!
Ja, mateiiciica, če bosta samo za eno leto preložila ti res ne priporočam kontracepcijskih. Saj lahko pazita. Midva sva tako celo leto in je čist ok. Ali pa uporabita kondom samo čisto na koncu. Itak je takšna majhna verjetnost zanositve… Meni je žal za vsak dan, ko sem jemala KT pa sem jih 10 let! Vedno bolj sumim, da je PCO posledica tega. In skoraj vsaka kolegica že ima enake probleme, kar je že prav grozljivo. Tako da se izogni KT, če se le da. Sploh pa, ker si vidva želita ostati skupaj in si ustvariti družino. Ne rečem, da menjavaš partnerje in res nočeš, da pride do nosečnosti.
baby111, če gre za vgnezditev bo najbolje pokazal test nosečnosti 😉
Jaz pa pridno merim T, danes, 20. dan, se mi je končno zvišala. In pa še vedno jem maco ter čakam na čudež – zaenkrat samo da bi se ciklus uredil 🙂
Mallina, mogoče se pa kljub gripi kaj prime, kaj veš… Kako je pa kaj Allstarka??
Ne pozabite, to leto bo naše! Vem, da bo! 😉
mateiicica, tudi jaz ne bi šla na tabletke za eno leto … ne vem, ne vidim smisla. pazila bi, saj vidiš, da ni tako enostavno zanosit.
Pa nisem načeloma toliko proti tabletkam, ker sem jih sama jemala 10 let, ker dejansko nisem smela zanosit pod nobenim pogojem zaradi zdravstvenih razlogov (bi morala delati splav – zaradi zdravil).
Zdaj imam vse urejeno (končno), nisem na zdravilih, ovulacija je redna (žal tudi boleča, ampak vsaj je), menstruacija je redna – samo prijet se mora kaj. Upajmo, upajmo, da mi bo dano 🙂
Baby111 – malo več kot v bližino nožnice bo treba :))))
Potonika, srečno tudi tebi.
Potonika, se strinjam s tabo! Moja ginekologinja je vedno govorila “jaaaa, tabletke, ni panike, to je vse 100% varno in oh in sploh” potem pa kar mesece ni bilo M, pa so ciste na jajčnikih pa koža da bog pomagaj, to ne nastane kar samo od sebe. Saj odločitev je na koncu v rokah vsakega posameznika, ampak meni se zdi “ne maram seksat s kondomom” zelo slab protiargument za vse stranske učinke KT. To je bil na žalost tudi moj izgovor In tudi meni je žal za vsako tabletko, ki sem jo pojedla.
Je*iga, je kar je. 🙂
Jaz trenutno čakam na dan D, včeraj me je začelo nekaj zvijati po trebuhu in sem postala tako slabe volje, da mi gre kar na jok. Po pol leta poskušanja in neuspeha se mi je včeraj čisto zrolalo, ko sem začutila bolečine 🙁 Sploh nisem nič spala danes. Če zdaj res dobim M, mi bo res res hudo. 🙁
Pozdravljene punce,
jaz si tudi želim zagledati še en +…menstruacija mi zamuja, 3 testi ( First sign duo) negativni in ne vem, na čemu sem…sicer pa moji cikli niso vedno enako dolgi, od 25 do 34, vendar se je ta 34-dnevni cikel nazadnje zgodil lansko leto, tako da možno, da je tudi ta sedaj daljši in sploh nisem zanosila, samo M še ni prišla:S In vem, živčki dosti vplivajo na vse skupaj, ampak kaj ko ne morem odmisliti…
332
sva pol ze dve…meni so se pa okoli bradavic nabreknile male bunkice,in sem hodla po forumih pise da jo to znak da se ti dela mleko :/hee…mi je vseen kaj se dela sam da bi to blo to…pa nenormalen apetit mam..prej sem bila noraaaa na paradiznik zdj mi gr egor…malo se bom pocakala pa ga sla delat raje z baby check mini,,tm ti pokaze ko mas minimalno hormona v sebi..
poročaj 🙂
332
hej
pr men je takole neredno imam tako za res ni omembe vredno,,zadnjo sem imela 7.2 do 15.2…
zdj pa pa prav črviči,ampak mislim da sem,,kr mi zjutraj hoče bit malo slabo,glava me malo boli,kot tudi se mi hoče vročina nardit da o spahovanju ne govorim,,pa na bruhanje mi tudi gre sam ne grem nikoli lih se mi “zaustavi”
danes me pa in na levi ter na desni strani špika,,izcedek je normalen bel oz.prozoren..
sem pa imela 3 dni cist rahlo roza izcedek ti je bila nekje…5 dni nazaj…
tako da mislim da sem na samem zacetku se..
s kod pa si?
jaz sem iz mb