Čakamo na +
Petrika, skoraj vsak dan. Al pa je kaksen dan vmes. Je pa res, da zadnjih 14 dni ne delam zvečer. Potem sva se križala, on zjutraj, jaz zvečer, pa se še vidla nisva vmes. Drugace pa delamo na tem ze pol leta. Samo sem potrebovala najprej nekaj časa, da sem spoznala svoj cikel brez KT, potem prehladi, malo tega, malo unga … 🙂 Recimo, da zdaj pa pocasi bo. Ce ne pa na obisk do G.
Uf Karin79, hvala, to pa je odkritje 😉 Sicer ga zaenkrat ne bom kupovala, ker imam doma še enega Firstcheck iz DMa in enega navadnega Clearblue, ki čaka na pravo priložnost 😉 Če se mi pa tadva izneverita, pa bom potem v naslednji rundi naprej razmišljala (jih ne smem imet preveč doma v izobilju, ker me lahko kaka mrzlica prime) ;))
Punce…polagam na srce…ne preforsirat živce s temi testi! res!
Počakajte do izostanka menstruacije, to je zeeelo dober znak, da ste noseče, potem pa le naredite en test, potešite radovednost – nima veze CB ali FS…če ste noseče, bo tudi FS pokazal, poleg tega boste s FS-jem bolj ekološke in 4x cenejši je!!!
RES JE ŠKODA denarja za dražje teste. No, zgolj nasvet.
No če nimate rednih pa sploh lahko zapravite premoženje za teste.
Pa srečno vsem!
Anonimna, se popolnoma strinjam s tabo. A veš … jaz sem isto govorila. Nisem razumela, kaj hudiča je tako težko počakat do izostanka M. Pa sem zdaj na istem. Hudičevo težko je, ko si nečesa res želiš.
Punce, zanima me, ali je med vami tudi kakšna taka, ki nikoli nima PMS? Torej, nič bolečih prsi, nobene stvari … neboleče menstruacije. Sem sicer tista nesrečnica z mittlelschemrz oz. hudo ovulacijsko bolečino, vendar M pa pride brez “napovedi”. Mi je kar malo čudno – upam, da mi hormoni delajo, kot bi morali 🙂
Kakorkoli, tudi zdaj ne čutim popolnoma nič, nobene spremembe v počutju, tako da se najbrž v mojem telesu ne dogaja nič. Počakajmo še malo.
Pozdravčke vsem.
Tashi, čestitke! Na tvojem mestu bi službo sprejela, boš pač porodniško imela 😉 Saj nismo mi krivi za razmere, ki so trenutno, in ni nič narobe, če si želimo tako družino kot službo. A dobila si za določen ali nedoločen čas?
Karin79, jaz sem bila tista srečka brez PMSja, dokler se nisva odločila za otroka 😉 Zdaj pa psiha dela svoje, imam kar naenkrat en kup znakov :O Od ful bolečih prsi in nekega špikanja v trbuhu, pa še prejšnjo M sem imela bolečo.
Sicer pa sporočam, da je moja M prišla 1 teden prehitro 🙁 V peter zvečer sem doživela šok na WCju, rahla kri, in sem bila cela v luftu, da je to vgnezditvena krvavitev … Ja pa kaj še, včeraj se je izkazalo, da bo kar prava M, sicer še ni prav res močna, ampak jutri ali pojutrišnjem pa bo :(( Zgleda, da psiha dela 100 na uro, verjetno si bom izklopla internet za par mesecev, da ne bom mogla forumov čekirat 😉
Petrika: dobila sem nadomeščanje ene bolniške. Se pravi kakšne tri mesece. Pogodbo podpišem u torek 26. februarja. Zaposlil me bodo, kolk časa pač bo prejšna medicinska sestra na bolniškI. POTEM BO PA VELIKA VERJETNOST, DA BOM NADOMEŠČALA ŠE ENO PORODNIŠKO, TAKO DA…VIII. Sej je fajn…ampak ker nimajo nobenega za zamenjave, je pol zelo težko, če sm slučajno zanosila…:/ Služba mi pa tudi pomeni vse, ker smo usi u taki krizi…Ne vem kaj bo…počakat bo treba do menstruacije…:/
Tashi, sej verjetno je še kje kakšna brezposelna medicinska sestra, ki si želi službe, če boš ti zanosla 😉 Tako da podpiši kar brez slabe vesti, vsaj jaz bi. Jaz sem tudi trenutno v iskanju službe, sem bila do pred 3 mesecev zaposlena, ko mi je pogodba potekla, pa sma se tudi z mojim odločila za otroka. Bom pa v primeru nosečnosti dobivala porodniško, saj sem bila v zadnjih 3 letih zaposlena 19 mesecev. Če dobim službo, pa tudi z veseljem podpišem pogodbo 😉
Karin79 🙁 Zdaj pa v nove boje, jaz je ne pričakujem okoli 28.3. Ta mesec sem jo dobla 1 tedn prezgodaj, upam, da bo naslednja točna….
Sem pa ugotovila pri merjenju bazalne temperature, da se mi T zniža šele dan, preden se mi mi res ulije, ne pa pred rjavim izcedkom, tako da to smatram za začetek M. Kok je fajn spoznavat žensko telo 😉 Upam, da bomo kmal spoznavale žensko telo v nosečnosti 😉
Sicer mora bit pa nekaj v luftu glede služb, ker jaz pa imam razgovor v petek!!! 🙂