Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina čakalna doba za MR

čakalna doba za MR

Pozdravljeni!
Kolikor sem obveščena je čakalna doba za magnetno resonanco glave pol leta. Čakam že več kot 9 mesecev, nevrolog iz bolnice Celje mi pa stalno oblublja – saj bo zdaj, zdej vas bom dal naprej. Počasi imam tega dovolj in me zanima kdo je dejansko pristojen za te stvari?

Hvala in lep dan!

Spoštovani!

Formalno minister, praktično nihče.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Jaz sem cakal na MR dva mesca. Sem v MB, ne vem pa, kako je to v LJ.
Narocil pa me je nevrolog in nisem nic placal!

MOJ MOZ ČAKA NA MR 1,5 leto..IN zraven so pripisali, da naj ko nastopi ta dan ko je naročen, da naj prej še pokliče, če slučajno ni aparat pokvarjen….

Tud jaz moram čakat na slikanje več kot pol leta, da dol padeš. Tolk enga denarja daje država za razne referendume, traparije, za zdravstvene instrumente pa ga ne najdejo!

Mene pa zanima če morda kdo ve kaj so to antiepileptični kavteli, to sem dobila napisano na izvidu od nevrologa, da moram upoštevati a …. k…

Hvala in Daša, velik potrplenja ob čakanju na slikanje.

Lp, E.

Čakalna doba je v KC Ljubljani 18 mesecev! Oziroma slab mesec, če si samoplačnik (89.000 SIT) v Medilabu.
No comment….

Spoštovani!

Kdor ima ugotovoljeno epilepsijo ne sme delati ob odprtem ognju, na višini, upravljati z vozili in delati ob odprtih delovnih strojih.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Jaz sem imela Magnetno resonanco v Ljubljani in sem čakala 1. mesec. Čudno, da je čakalna doba 18. mes. nemogoče.

Kot mogoče že veste, da je treba napotnico jim poslati za MR. in čakaš, da dobiš datum za MR. Jaz sem poslala jim napotnico in zraven dopisala, da jih lepo prosim, če bi dobila čim hitrejši datum, ker me močno boli.
So upoštevali. Se jim zahvaljujem.

Lep pozdrav in čim hitreje, do MR.

Veliko sreče!
lp,
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Tudi jaz sem na MR v Medilabu v Ljubljani (na napotnico) čakala samo en mesec.

New Report

Close