ČAJI ZA NEPLODNOST
Pa še to. Metalni Ra se topi na temp.okoli 700 0C . Čas polrazpada je dokaj dolg okrog 1500 let kar pomeni da se zelo dolgo obdrži v svoji obliki in moči sevanja. Oksidira in oksid je bele barve z razpadanjem pa postanejo rumene. Dobro se topi v vodi.Uporablja se v medicini in industriji in če se ne motim so ceti te rože Krvomočnice rumeni, tako da se večina nahaja v cvetih.
Radioaktiven gor ali dol. Sem se odločila, da ga kupim. Le ne vem še kje. Sem vprašala v Lekarni na Miklošičevi, pa se je le nasmehnila in rekla: ja, to bi bil pa že luksuz, če bi še imeli krvomočnico pri nas.
Zgleda, da je tole nekaj ultra posebnega v naših časih, ko se vsi samo bašemo s tabletami. Jaz pa še kar iščem.
Bianca ne se sekirat. Boš videla, da ti bo uspelo slej ali prej. Sicer si pa vse postavljamo ene mejnike do kdaj bi rade osvojile svoje cilje. Jaz si za vsako obletnico tako strašno želim, da bi lahko možu pokazala pozitiven test, pa mi tud še ni ratal. Ajd, dajva glavo pokonci in korakajva naprej. Saj veš, da nam mora slej ali prej uspeti.
VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!