Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost ČAJI ZA NEPLODNOST

ČAJI ZA NEPLODNOST

Evo ženske, tukaj vam točno prepišem, kaj je napisal dr. Breuss:

Neplodnost
Če sta zakonca že dalj časa poročen, a še vedno brez otrok, čeprav bi jih rada imela, potem lahko samo svetujem, da obadva, torej mož in žena, vsak dan po požirkih spijeta po eno skodelico hladnega čaja iz smrdljičke. V večini primerov na uspeh ni treba dolgo čakati. Pred več leti je v mesecu dni prišlo k meni osem žena zaradi te težave. Poročene so bile že od dveh do deset let. Začele so uživati ta čaj in vseh osem je zanosilo po 4 – 6 tednih. Vse so rodile zelo lepe in zdrave otroke in so bile nadvse srečne.

Priprava čaja:
Ščepec (to je količina, ki jo lahko držimo med tremi prsti) rdeče smrdljičke (pri nas jo imenujejo Krvomočnica) namakamo v skodelici vroče vode 10 minut. Nato pijete po požirkih čez cel dan eno skodelico.
Smrdljička vsebuje nekaj radija. Vijoličasta smrdljička ne koristi!

Jaz sem krvomočnico dobila v Domači lekarni, v mestni nimajo tega – sigurno se tudi pri vas najde kakšna takšna lekarna.
===========================================================

Imam pa še en recept:
Plahtica, Rman in Ognjič!
1-2 žlički vsakega popariš z vrelo vodo in pustiš stati 15 min., nato čaj precediš.

Ne vem, ampak saj škoditi ne more, a ne?

Ajd, čao!

Hvala Kim, ker se še trudiš z nami! Bomo probal, da vidmo! Jaz oz. midva sva probala že vse živo, sedaj uživam tudi matični mleček, ker je ena rekla, da naj bi tudi ta imel prave hormone! Ko bi le kaj pomagalo!
Lepo nosečnost!
Špela

Sem pokazala mojemu tole tvoje pisanje, pa je rekel:”okej, ti samo nabavi”. Hehehe, torej, začnemo pit tale čaj.

Ali si ga ti tudi pila? Kakšen okus je? Si ga pila ta ciklus?

Če katero zanima:

Špela2, tisto o matičnem mlečku je bilo tudi v Jani (dr. Hodža in “njegovih” 50.000 čudežnih otrok). Jaz sem nato začela jesti med, ki naj bi spodbujal vse hormonske procese do ovulacije in zanositve (tako nekako). Pa nisem ravno pridna, sem rekla, da bom vzela vsak dan 2 žlici, pa kar malo pozabim. Sicer je pa med itak zdrav. Včeraj sem pa kupila še pastile Evitol (vitamin E – 635 SIT).

Nisem pa se še odločila, ali bom začela s čajčki.

LP, Andreja

Jaz ga ta ciklus nisem pila, ga imam pa še vedno v predalu v službi. Bom ga vseeno porabila do konca. Veš kaj, da je tak nagravžen, da več kot po šlukih res nisem spravila dol. Meni je hudo, ker že itak nimam rada čajev. Tako da sem si potem po 1 natren dala notri, ker mi je drugače šlo na bru…..
Skratka, meni je nagravžen. Pa saj so vse te trave tako neokusne.

Miranda in Ajda J, skočta na mejl!

Še nič, Taja. To bolj počasi laufa.

Se mi zdi, da bom očitno prej dobila tardečo, predno bo mejl pri tebi. Če se ne motim, bo tardeča v parih urcah ali pa je že. Letim na skret pogledat! Klinc, spet bo treba skakat! Uhhh!

Ja, mislim, da bo! Se že pripravlja!

Hojla

Tud pri men ni še nič. Ne tvojga mejla, ne M.
JEST BOM ZNORELA!!!!!!!

Dobila mejl! Upam, pa da ti nisi dobila!

Punce po moje bo tudi vama ta mesec uspelo. Jaz pa imam zdaj čas “Kdor ne skače ….”
Upam da bo ta mesec dober za vse tukaj.

Eva,Bog te usliš!!!!!! Sam mal dvomim, da bo kej, ker me nekaj šraufa!!
Vseeno hvala.

Ajda J

Šraufa te zaradi nervoze. Tudi pri meni je vedno tako in potem mi zaradi nervoze še zaostaja M tako da sem čisto aut.

Kim pozdravljena in seveda vse ostale mamice in tiste ki to boste še postale. Tako sem navdušena da sem že klicala za čajček in si grem po službici po njega. Danes sem polna energije vse te lepe vesti me tako povzdignejo da mislim o če je uspelo drugim bo tudi nama. Da ne bom preveč klepetala bi vprašala ali ta čaj pomaga pri tistih ki ne vejo kaj je vzrok ali tudi pri tistih ki že imajo diagnozo. Imam nameč deformirana jajcevoda.
Eva

Eva! Kam si klicala oz. kje si dobila čaj? Sem iz Lj.

Ja, mislim, da imaš prav!
Pozdravček

No, tko!
Nrdila sm CB in bla je, u pi……, samo 1 črtica. Menstre pa še zmeri nimam. Pa tut nč ne kaže trenutno. U glavnem, tist CB sem zagonila v smeti in z glavo usekala v bangar, sedaj sem pa že kul. Edin, kar me bega je to, da ne vem, kdaj bom zdej dobila to k…. M!!!!!
Joooj, spet bo treba očitno skakat! Jest mam pa že čist zadost skakanja. Sej sm že kt stroj! Bogi moj dragi, saj se mu bo revčku še posušu, če ne bom hitr noseča!

PA-PA

Prvič v življenju sm nucala CB in me je tkole razočaru… hahahaha

Taja! Poglej zdajle! Za hec! Enim je pokazalo čez pol ure, uro. Pa so potem bile res noseče!!! Nočem ti vzbujati lažnih upov, ampak res je tako.

ČAk, grem gledat…………………… v smeti…………………………… NIČČČČČ!

Po ene 20ih minutah ni nič. Miranda, tist po eni uri je bil slučaj, a veš!

New Report

Close