Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Čaji med postopkom

Čaji med postopkom

Živ! Tiste k imate kaj več izkušenj s čaji me zanima če se lahko pijejo tudi med postopkom? V mislim sem imela krvomočnico, rman:plahtico:mrtvo koprivo pa čaj iz malinovih listov…Do zdej sem jih skoz pila in razen tega, da sem imela povečan tok ni bilo drugih učinkov, ta konec tedna pa začnem s 3. postopkom..

Pa pa

Včasih so o teh čajih veliko pisale.
Tudi jaz sem sedaj v postopku in pijem rman. Zato ker se bojim krvavitve in ker sem prebrala, da rman ustavlja krvavitev. Zato si jaz mislim, da deluje tudi preventivno, da ne začneš krvaveti.
O drugih čajih pa ne vem nič.

Živijo!
Ali ste šlišale oz.uporabljale čaj MACINA TRAVA ,baje da pomaga pri neplodnosti. Hvala

ja jaz sem slisala za to macino travo,ampak ne vem kako se rece po slovensko.

jaz pijem samo plahtico in koprivo, gospa na trgu mi je povedala, da rman ni priporočljiv, pomaga samo če je kakšno vnetje, drugače pa se ga npr. med nosečnostjo odsvetuje.
Odsvetujejo tudi pitje žajbla, meliso in meto pa največ 1 skodelico na dan. Kar nekaj čajev je, ki niso priporočljivi, zato bodite pred uprabo previdne in se posvetujte s strokovnjakom.

pozdrav, navihanka

Jaz sem tud slišala, da naj bi ta macina trava pomagala pri neplodnosti. Moja sestrična ga je pila in je res uspela zanosit. kura bi naj trajala 40 dni, spit bi pa mogo 1,5 l čaja na dan. A ima katera izkušnje al pa vsaj ve, kakšen čaj je to po slovensko?

New Report

Close