Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Čaj krvomočnice!

Čaj krvomočnice!

Zanima me, katera pije ta čaj in kako se počutite?

Jaz naj bi imela O ta teden, ne vem točno kateri dan, danes popoldan pa sem pričala rahlo krvaveti. Predvidevam, da je zaradi O. To se mi je zgodilo lani, potem pa ne več.

Malo me skrbi, ker naj bi M prišla šele proti koncu meseca.

Lep sončen pozdrav!

Stara moja, nimam pojma, kaj dogaja. Mogoče si pa preveč divje skakala …. Lahko ti je le počila kakšna žilica… Nimam pojma. Malo še počakaj, potem ukrepaj v smislu obiska ginekologa.

Brez panike!

He he, Taja, ta prava si!

No, skakala popoldan nisem, trebuh pa imam čudno napet cel dan, kot pred M.
Mislila sem, da se bo javila kakšna. Mislim, da je bila Eva, ki je pisala, da jo špika ko je začela piti čaj, pa me zanima, če je pri njej kaj novega.

Krvavitev se je nato zvečer ustavila, zdajle je ni več. Če se bo ponavljala, bom seveda takoj odletela h ginekologu.

btw: punce, ali ste prebrale današnjo številko revije Jana? Notri piše o fitoterapiji tistega beograjčana. Pripravljen je zastonj zdraviti 10 slovenskih parov. Seveda pa mora par za en dan nekako priti v Beograd na svoje stroške.

Pozdravljena Miranda!

Jaz nisem nič krvavela čakam pa M. Bila pa sem prvi teden ful napeta in me je nonštop nekaj špikalo. Mogoče si začela krvaveti zaradi O. Tudi to je možno saj predvidevam, da se sedaj sprošča dosti več hormončkov. Jaz bi morala dobiti M danes in sem napeta kot bomba. Modrc mi je skoraj premajhen. No ne vem pa ali lahko čaj pijem tudi med M ?
Eva

Ne vem, če ima smisel ga piti med M. Jaz ga ne bom. Ali si O kaj prej dobila?

Nič ni bilo kaj drugače samo bolj intenzivno sem jo čutila kot po navadi. Verjetno je tudi jaz ne bom pila med M. Izcedek je bil popolnoma isti le špikalo me je po obeh jajčnikih .
Eva

New Report

Close