Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo ca colli uteri

ca colli uteri

Spoštovani!

Najprej en lep pozdrav. Najprej bom opisala kako sem vas odkrila. Lani so mi v oktobru diagnosticirali karcinom cerviksa. Sledila je operacija, nato še obsevanje s kemoterapijo. Vmes sem raziskovala alternativne pristope. Bioenergetik mi je povedal, da je izvor mojih težav v razbohotenih glivicah kandida in priporočal jesti kislo zelje na tešče in spiranje genitalij z raztopino jabolčnega kisa. Ko sem doma pobrskala po internetu sem naletela na vaše nasvete v tem forumu in spletni strani Avita. Hvala vam za vse informacije. Moram priznati, da se pred diagnozo nisem veliko ukvarjala z zdravim načinom prehranjevanja in z smernicami zdravilstva- vsaj v smeri prehranjevanja ne. Sedaj pa sem odkrila “nov planet”, ki mi poleg dobronamernih informacij prinaša tudi zmedo. Informacij je veliko, jaz pa bi rada čimveč izvedela, da si bom znala najbolje pomagati. Zato vas prosim, da mi odgovorite na vprašanja in podate mnenje. Naj še povem, da sem stara 28 let in sem enkrat rodila. Moj načrt zdravljenja je takšen. Po preteku šestih tednov od zadnjega obsevanja (onkologinja je svetovala naj s kopanjem počakam) bi začela jemati bazični prašek s citrati in se pričela kopati v bazični kopeli , sedaj pa že izvajam Budwig dieto v kombinaciji z bazično. Ker bi se po bazični kopeli in prašku začela hitreje razstrupljati bi telesu pomagala da te strupe izloči z kavnim klistirjem. Zanima me ali imam pravi načrt oz. je klistiranje obvezno? Če ja mi prosim napišite kako dolgo naj traja kura z klistirjem in kolikokrat na dan? Kaj pa kopel? Kolikokrat naj se ob kuri z klistir. še kopam zraven? Prosim svetujte mi kaj bi bilo najbolje narediti v mojem primeru.

Spoštovani!

Pri boleznih, kot je vaša, v ordinaciji svetujemo zdravljenje po principih nemškega avtorja Lotharja Hirneisa.Knjiga o tem programu je prevedena tudi v slovenščino (Kemoterapija zdravi raka in Zemlja je ravna plošča). Gre za t.i.3E program, ki se loteva treh področij – sprememba prehrane, razstrupljanje in psihični nivo ( vpliv čustev na bolezensko stanje). Vse,kar vas zanima, je razloženo v tej knjigi, vseeno pa naj vam na kratko odgovorim na vaša vprašanja.

Kopeli so priporočene čim večkrat, pomembno je, da trajajo vsaj 1,5 ure in vsaj 2-3x tedensko. Če ste po kopeli zelo utrujeni, naredite vsaj 2 dni odmora. Klistiranje se priporoča vsakodnevno, lahko tudi 2-3x dnevno, ni pa potrebno, da je vsakič s kavo (lahko je voda, ki ji dodamo žličko sode bikarbone). Klistiranje opravljamo kot neprekinjeno kuro, recimo 2 tedna vsakodnevno in nato 1 teden odmora).

Želim vam vse dobro in čim več uspeha na poti do zdravja!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani!

Hvala vam za odgovor!

Knjigo od L.H. berem. Hodim k psihoterapevtu in spremenila sem prehrano. Pazim kaj pojem in se skušam ravnati po dr. Budwig in bazični oz. protiglivični dieti. Tako nekako se nameravam prehranjevati ne samo nekaj mesecev ampak do konca svojega življenja. Bila sem pri homeopatu, ki izvaja bioresonančno terapijo. Trenutno jemljem homeopatska zdravila.

Sicer sem se že pozanimala, ampak vprašam še vas: Ali lahko zraven homeop. zdravil uživam bazični prah in se kopam v b. kopeli? Ali naj raje počakam, da terapija mine? Pravite, da se naj v bazični k. kopam 2-3 krat tedensko. Koliko tednov naj trajajajo kopeli? Kaj pa bazični prah…kako dolgo ga naj uživam? Seveda si bom najprej izmerila kislost urina, vendar o zakisanosti organizma ne dvomim (zakisanost mi je poleg glivic potrdil tudi homeopat).

Klistiranje pa se mi zelo upira. Ni prava pot zame. Poleg tega me skrbi, saj sem imela zelo obsežno operacijo, kjer bi se naj notranjost dolgo celila. Ostaja kakšna alternativa? Slišala sem za čiščenje črevesja z vodo, himalajsko soljo in vajami. Poznate? Svetujete?

Kot sem omenila dieto dr. Budwigove ne izvajam natančno. Večkrat jem skuto z lanenim oljem in se držim smernic (podobna se mi zdi bazična dieta). Vprašala bi ali je tako vredu? Nekje sem namreč prebrala, da naj bi jo izvajali točno po protokolu, če ne lahko naredi več škode kot koristi. (pr.: uživam različna kakovostna olja, ne samo lanenega). Zanima me še, če olje oksidira tudi ko je zmešano v skuti? Oz. Ali je vredu, če si mešanico pripravim zjutraj in jo imam za cel dan?

Poleg omenjenega uživam tudi probiotike, alge clorela, acerolo. Razmišljam, da bi zraven dodala še prebavne encime. Prosim svetujte, če še kaj priporočate.

Veselim, se vašega odgovora.

Naj omenim, da vas zelo cenim. Po tem ko sem zbolela so mi vaši odgovori in razlage na spletni strani Avita dali misliti. Z vašim svetovanjem sem si ustvarila načrt kako si pomagati na poti do
zdravja. “Učim se loviti ribo”

Lep pozdrav

Spoštovani!

Pohvalno je, da ste se zdravljenja lotili celostno. Odgovorila vam bom po vrsti:
– bazični prah in kopeli so priporočljive pri kakršnikoli terapiji
– zakisanost organizma včasih rešujemo tudi leto do dve, odvisno od posameznika
– kot alternativo klistiranju poznam le kolonhidroterapijo
– mešanico skute in olja vam priporočam vedno svežo, ne morete pa si ši škodovati, če protokol ni čisto natančen
– če imate občutek, da s prebavo nimate težav( odvajate redno, nimate vetrov in napihovanja..), potem ne potrebujete še dodatnih encimov.

Če želite dobiti še več mineralov, priporočamo stiskanje sokov iz predvsem zelenolistne zelenjave.

Vse dobro vam želim!

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close