Najdi forum

butt shaper

Kakšne vaje delate s to zadevo in koliko ponovitev. Našla sem to zadevo doma in jo že uporabljam, ne najdem pa knjižice z navodili. Za zdaj vaje delam sede in na boku ali so še kakšne druge. Tisti, ki ga uporabljate, prosim za nasvete.

LP Tina

jst jih delam na boku,potem sede tudi na hrbtu z vzdignjenim spodnjim delom,potem na kolenih vsakič z drugo nogo vstran…..velik je tekih reči,nekej se tud sama lahko spomniš

Js pa delam med drugim tudi naslednjo vajo: stojim , roke pokrčene v komolcu, buttshaper raztegujem v višini obraza, malo zadržim, spustim … 30 – 50x. Je dobro za mišice na rokah, hrbtu ter za prsi.

En, dva, tri . . . lep dan!

so kakšni rezultati?

Oprosti, sem šele danes ponovno na forumu – ja, rezultati so: na rokah sem dobila lepe, ravno prav oblikovane mišice, tudi za hrbtne mišice pomaga, saj veliko lažje delam “mačje sklece”, za prsi pa sploh – po dveh, treh mesecih se lepo postavijo pokonci.

Poskusi in vztrajaj – rezultati sigurno bodo! Lep vikend.

Stvar je preprosta. Butt shaper uporabljaš 1. za raztegovanje ramenskega obroča tako, da ga držiš nad glavo z iztegnjenimi rokami, ko roke krčiš proti ramenom, pa butt shaper razteguješ; različica te vaje je, da butt shaper držiš pred seboj in ga razteguješ, ko krčiš roke proti sebi.

Tina,

Pošlji svoj naslov, pa ti bomo z veseljem poslali nova navodila.

Maja

New Report

Close